- 13 Mayıs 2016
- 329
- 958
- 23
- Konu Sahibi sosislimilfoy
-
Karşı cinse karşı mesafesini koruyordu o da. İstemediğim şeylere dikkat ederdi ama kendi çok fazla şey istiyorduo sizin için herhangi bir şeyden taviz verdi mi
çevredeki kadınları da çok dikkate almayın bakalım mutlular mi içlerini bilemezsiniz
Karşı cinse karşı mesafesini koruyordu o da. İstemediğim şeylere dikkat ederdi ama kendi çok fazla şey istiyordu
Karşı cinse karşı mesafesini koruyordu o da. İstemediğim şeylere dikkat ederdi ama kendi çok fazla şey istiyordu
Askılı giyme , bensiz çok yüzme , 9 da evde ol , bisiklet yaka ve dengi giy vbNe istiyordu mesela ?
Çok zor biriydi , Allah için kötü yönleri kadar iyi yönleri de vardıBu fedakarlık değil zaten olmasi gereken
yok bir de diğer kadinlarla icli dişli olsaydı
Ayrıldiysaniz dönmeyin çok iyi biri olsaydı zaten kafanızda karışıklık olmazdı
Çoğu yapıyor bu saçmalıkları ilişkinin başında ama zamanla yok oluyor ya da azalıyor .Sadece bunlarsa halledebilirdiniz.Askılı giyme , bensiz çok yüzme , 9 da evde ol , bisiklet yaka ve dengi giy vb
Haklısınız ama dediğim gibi acaba ben isteklerini yapsam bu raddeye gelmez miydi , herkes alttan alıyor ben niye alamadım falan diye düşünmeye başladımAdam size ben seni kendi haline biraksam ne olacağını biliyorum demişti
bu çok ağır bir soz resmen ben olmazsa sen namussuz olursun gibi bir anlam var sizce bu adama dönülür mü
Böyle bir kaygı taşımıyorum aslında ama kimseyi bir daha onun kadar sevemem gibi geliyoryalnız kalma korkusu yüzünden böyle düşünüyorsunuz
Haklısınız ama dediğim gibi acaba ben isteklerini yapsam bu raddeye gelmez miydi , herkes alttan alıyor ben niye alamadım falan diye düşünmeye başladım
Yok korkuyorum hiç bir zaman hayatımda birileri olmadı gerektiğini düşünmedim. Şuan yokluğunu çok hissediyorum ve kimseyi o kadar sevemeyecekmişim gibi geliyoristeklerini yapsaydiniz portakallikurabiye olur muydunuz
yoksa onun istediği başka biri mi
eğer o tarz giyinen birini istiyorsa o tarz biriyle birlikte olmasi gerekirdi var olanı degistirmek yerine
yalnız kalmaktan çok mu korkuyorsunuz
Bence bir erkegin yapmasi gereken seylwri istiyomuş .Askılı giyme , bensiz çok yüzme , 9 da evde ol , bisiklet yaka ve dengi giy vb
Ben asla kıskanılmaktan hoşlanmıyorum aksine ağrıma gidiyor daralıp bunalıyorum ama dediğim gibi herkes o kadar alttan alıp o kadar sevgilisine kocasına düşkün ki ben mi yanlış yaptım diyorumEski konunu hatırlıyorum sanki. Seni çekip çevirenin hale yola koyanın o olduğunu sanan biriydi. 'Seni kendi haline bırakınca' cozutacağını düşünen biriyle evlilik düşünebiliyorsan susup otursaydım diyebilirsin tabi kimse bir şey diyemez. Ama bunu her kadın da hazmedemez.
Şahsen bırak sevgililiği eşim bunu bana şimdi bile söylese aramız açılır. Ben ailemden alacağımı aldım başkasına ihtiyacım yok.
Bazı kadınlar yönetilmekten ve maço tavırlardan zevk alıyor. Buna sahiplenilmek, kıskanılmak olarak bakıyor.
Mesela tanidik biri vardi .Bence bir erkegin yapmasi gereken seylwri istiyomuş .
Sevgiliniz sonuna kadr hakli.
Ama sIe deger vermesi onemli.
Bem olsam bende esimin sevdigi seyleei giyerim..
Sonuçta o benim canim oluyor.
Bi elbise yizunden onu mu kiracam..
İşte sizin gibi düşünen insanlar benim kafamı karıştırdıBence bir erkegin yapmasi gereken seylwri istiyomuş .
Sevgiliniz sonuna kadr hakli.
Ama sIe deger vermesi onemli.
Bem olsam bende esimin sevdigi seyleei giyerim..
Sonuçta o benim canim oluyor.
Bi elbise yizunden onu mu kiracam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?