Bence unutamamakla alakası yok. Boş kalmıştır, sıkılmıştır telefonda görmüş falandır bı deneyeyim demiştir. Hiiic bulaşmayın derim. Olacak olsaydı önceden olurdu zaten. Hatta numara bile değiştirmeniz iyi olabilir.Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır görücü usulü biriyle tanıştım.cocuk gayet iyi konuşuyor.tam.ben.ona adapte olmuşken eski.sevgilim ortaya çıktı.ocak ayında bitti.ona ben.defalarca şans verdim.olmadi.bu adamla mutlu olmadım.kufur etti gitti bana bide.ben numarasıni sillmisim.bir numaradan msj baktım.profile baktım o.kusura bakma yanlışlıkla yazdım dedi.bence yalan arıyor.numarami sil yazma dedim.sildim ama eski msjlara bakıyorum dedi.beni yumusatirim diye düşündü.bidaha asla dönmem ona eski msja bakmasi unutamadığını mi gösterir
Banada öyle geldi ben onu seviyordum.4 sene önce bittmistik yeniden bir araya geldik 4 kez şans verdim küfür etti gitti bana küfür edenle kendime saygımdan dolayı konusamamBence unutamamakla alakası yok. Boş kalmıştır, sıkılmıştır telefonda görmüş falandır bı deneyeyim demiştir. Hiiic bulaşmayın derim. Olacak olsaydı önceden olurdu zaten. Hatta numara bile değiştirmeniz iyi olabilir.
İyice okursan anlarsınTürkçe meali ne bu metnin?
Numarasini sildigini farkedince kaba tabirle olta atmak denir ya onu yapmış bence zamanini ve enerjini eskiye harcama konusma yenisiyle olabilecek guzel seyleri engelleme derim
Şimdi hayatıma başkasını aldım eskisini zamanında çok sevdim defalarca şans verdim küfürü etti gitti bnm yaanimi yaktı bnm için bitti yanlışlıkla msj atma olmaz bikerek yazdiPek bir şey anlamadım karışık yazmışsınız. Eskiyle olsaydı eskiden de olurdu, boşa vakit kaybı.
Düzgün yazarsanız anlarım.İyice okursan anlarsın
Kesinlikle kendinize saygı duyun ve bırakın gitsin. Aklınızı karıştırmasına izin vermeyin. Yeni olan kişiyi tanımaya çalışın, enerjinizi hiç eskisiyle tüketmeyin. Kaç kez denemişsiniz zaten o kişiden OLMAZ.Banada öyle geldi ben onu seviyordum.4 sene önce bittmistik yeniden bir araya geldik 4 kez şans verdim küfür etti gitti bana küfür edenle kendime saygımdan dolayı konusamam
Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır görücü usulü biriyle tanıştım.cocuk gayet iyi konuşuyor.tam.ben.ona adapte olmuşken eski.sevgilim ortaya çıktı.ocak ayında bitti.ona ben.defalarca şans verdim.olmadi.bu adamla mutlu olmadım.kufur etti gitti bana bide.ben numarasıni sillmisim.bir numaradan msj baktım.profile baktım o.kusura bakma yanlışlıkla yazdım dedi.bence yalan arıyor.numarami sil yazma dedim.sildim ama eski msjlara bakıyorum dedi.beni yumusatirim diye düşündü.bidaha asla dönmem ona eski msja bakmasi unutamadığını mi gösterir
Düzgün yazarsanız anlarım.
Yeni birisini aldım hayatima eskisi geldi yazdı bide yanlıslikla msj attım diye ayak yapıyor bana numarami sil dedim eski msjlara bakıyorum demisDüzgün yazarsanız anlarım.
Tam onu unutmusken geldi kafamı karıştı bide yanlıslikla yazdım diye kime kandiriyorsa yemedimPek bir şey anlamadım karışık yazmışsınız. Eskiyle olsaydı eskiden de olurdu, boşa vakit kaybı.
Bide küfür etti bana hangi yüzle yazıyorNumarasini sildigini farkedince kaba tabirle olta atmak denir ya onu yapmış bence zamanini ve enerjini eskiye harcama konusma yenisiyle olabilecek guzel seyleri engelleme derim
Tüm platformdan engelledim onu biyerden buldu beni yine düzgün biri olsa onlada olurdu bn onu 4 yıl geçti unutamadim.sansta verdim içimde biseyde kalmadı küfür eden birisiyle devamda edememBence unutamamakla alakası yok. Boş kalmıştır, sıkılmıştır telefonda görmüş falandır bı deneyeyim demiştir. Hiiic bulaşmayın derim. Olacak olsaydı önceden olurdu zaten. Hatta numara bile değiştirmeniz iyi olabilir.
Bide yanlıslikla arama olur yazma olmaz yoklamak için yazdı önceden affettim bn onu ya yine yumuşatın diye bekledi artık başkasıyla gorusuyorumBence unutamamakla alakası yok. Boş kalmıştır, sıkılmıştır telefonda görmüş falandır bı deneyeyim demiştir. Hiiic bulaşmayın derim. Olacak olsaydı önceden olurdu zaten. Hatta numara bile değiştirmeniz iyi olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?