Kafam çok karıştı ne yapmaliyim

Adam olta atmış siz de yakalanmışsınız. Gelip burada sorduğunuza göre... Adam yoklamış işte niyesi var mı?

Bir de niye her kelimeden sonra nokta telgraf çeker gibi
Aynen köye telgraf çekiyorumklavyeden kaynaklaniyor

Exten next olmaza oy veriyorum ben

İstediğini yapsın donmem.zamaninda çok şans verdim şans verdim diye kufurunude yutamam

Dönmem derken kendinize dürüstseniz sadece egonuz yüzünden sorguluyorsunuz. Önünüze bakın, sizi ilgilendiren bir durum yok. Mesaj atmışsa atmış, ister unutsun ister unutmasın. Siz hayatınıza bakın

Sizi küfür eden adam sizi unutsa ne olur unutmasa ne olur.. cevap bike vermeniz hata olmuş.

alttan alt yazi gecseydi keske. Noktalar noktalar kafam karisti ama anladigim kadariyla eski sevgiliniz size bir pas atmis ben olsaydim birdaha arkaya bakmazdim. Kötü ayrilmissiniz gerek yok. Olsaydi ozaman olurdu

Unutmamişsa bile dönmeyin yani. Engelleyin gitsin

Dönmem derken kendinize dürüstseniz sadece egonuz yüzünden sorguluyorsunuz. Önünüze bakın, sizi ilgilendiren bir durum yok. Mesaj atmışsa atmış, ister unutsun ister unutmasın. Siz hayatınıza bakın
Bn baakasina şans verdim ztn gelip aklımı çelmesini istemiyorum

alttan alt yazi gecseydi keske. Noktalar noktalar kafam karisti ama anladigim kadariyla eski sevgiliniz size bir pas atmis ben olsaydim birdaha arkaya bakmazdim. Kötü ayrilmissiniz gerek yok. Olsaydi ozaman olurdu
Telefonumda sorun var noktalar hep çıkıyor kötü ne kelime küfür etti gitti bidaha yüzünde bakılmaz bişey yok gibi niye yazıyor

Biri sana küfür etse donermisin kendine yedirirmiydin

Telefonumda sorun var noktalar hep çıkıyor kötü ne kelime küfür etti gitti bidaha yüzünde bakılmaz bişey yok gibi niye yazıyor
yanliz kalmistir acaba ne yapiyor diye merak etmistir. Bakalim ne yapacak yazayim bir demistir. Uzak dur engelle niye yazdi diye düsünme bile

Offf offf offf demek istiyorum. Adı üstünde eski. Denemissiniz olmamış. Bir de küfür etmiş. Yeniye adapte oldum diyosun. canın evlenip boşanmak istiyor bence

Eski mesajlara bakıyorum dedi diye eski mesajlara bakıyor olmuyor salak sulak işler peşinde işte, kesin boştadır. Nereden vuracağını da biliyor.

Offf offf offf demek istiyorum. Adı üstünde eski. Denemissiniz olmamış. Bir de küfür etmiş. Yeniye adapte oldum diyosun. canın evlenip boşanmak istiyor bence
Ne evlenicem

Eski mesajlara bakıyorum dedi diye eski mesajlara bakıyor olmuyor salak sulak işler peşinde işte, kesin boştadır. Nereden vuracağını da biliyor.
Bnde onu diyorum bide çok kibar biri gibi kusura bakma yanlışlıkla oldu demiş

yanliz kalmistir acaba ne yapiyor diye merak etmistir. Bakalim ne yapacak yazayim bir demistir. Uzak dur engelle niye yazdi diye düsünme bile
Engelledim aslında tek WhatsApp i unutmusum. Direk numarayi silmisim Msjin ondan geldiğini bilmiyordum profile bakınca anladim

Bn her geldiğinde kabul ettim bu seferde yumuşarim gibi dusundu

Ay ama ben de güzel bi mesaj yazmıştım beni hiç görmediniz biliyor musunuz tüm hanımlara cevap vermişsiniz neyse canınız sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…