R Rockavril Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Aralık 2021 1.922 497 53 34 22 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Rockavril #61 windflower .!.: Ay ama ben de güzel bi mesaj yazmıştım beni hiç görmediniz biliyor musunuz tüm hanımlara cevap vermişsiniz neyse canınız sağolsun Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın sürekli gelemiyorum karantinadan yeni çıktım şimdi okuyorum
windflower .!.: Ay ama ben de güzel bi mesaj yazmıştım beni hiç görmediniz biliyor musunuz tüm hanımlara cevap vermişsiniz neyse canınız sağolsun Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın sürekli gelemiyorum karantinadan yeni çıktım şimdi okuyorum
R Rockavril Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Aralık 2021 1.922 497 53 34 22 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Rockavril #62 morningmoon .!.: Eski mesajlara bakıyorum dedi diye eski mesajlara bakıyor olmuyor salak sulak işler peşinde işte, kesin boştadır. Nereden vuracağını da biliyor. Genişletmek için tıkla... Bncede o şimdi tekrar şansımı denerim affeder demiştir artık bitti sevdiğime bin pişmanım bu arada msjlari yeni okudum pozitif ciktim kusura bakma lütfen
morningmoon .!.: Eski mesajlara bakıyorum dedi diye eski mesajlara bakıyor olmuyor salak sulak işler peşinde işte, kesin boştadır. Nereden vuracağını da biliyor. Genişletmek için tıkla... Bncede o şimdi tekrar şansımı denerim affeder demiştir artık bitti sevdiğime bin pişmanım bu arada msjlari yeni okudum pozitif ciktim kusura bakma lütfen
R Rockavril Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Aralık 2021 1.922 497 53 34 22 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Rockavril #63 defne-28 .!.: Yazdıklarına cevap vermeyin , engelleyin. Genişletmek için tıkla... Direk engelledim bu kaçıncı ya madem istedi cekinduzen versin veremiyor olmuyor bu yaştan sonra küfür cekemem
defne-28 .!.: Yazdıklarına cevap vermeyin , engelleyin. Genişletmek için tıkla... Direk engelledim bu kaçıncı ya madem istedi cekinduzen versin veremiyor olmuyor bu yaştan sonra küfür cekemem