6-7 aydır birlikte olduğunuz,evlenmeyi düşündüğünüz bir erkek arkadaşınız var.Erkek arkadaşınız sizinle tanıştığı ilk günden beri sizinle evlenmek istediğini söylüyor size hayaller kurdurtuyor.Bir gün size bir kız arkadaşının yurtdışı işlerini halletmek icin İstanbul`a geleceğini onunla buluşmaya gideceğini söylüyor ve gidiyor buluşmaya, kızla kafede otururken sizide arıyor muhabbet ediyor sizinle.aradan biraz zaman geçiyor ve erkek arkadaşınız burda yapamadığını,yurtdışına çalışmaya gideceğini söylüyor, sizin dünyanız başınıza yıkılıyor ,kurdugunuz hayaller yaşadıklarınız geliyor gözünüzün önüne.Yurtdışına gitmek için babası maddi olarak destek verecek bu arada.Bir hafta sizi aramıyor ilgilenmiyor,hatta sizden hariç herkese bu işin bittigini söylüyor ayrıldığınızı.siz sordugunuzda neden soguk davrandığını ,kafasının karışık oldugunu biraz ilişkiye ara vermek istedigini söylüyor.Babası araştırıyor bu bir haftalık zaman diliminde yurtdışı işinin şimdilik olmayacağını,bu kadar parayı karşılayamayacağını söylüyor çocuğa.Babasının olumsuz yanıtından sonra çocuk sizi arıyor ve düşündüm taşındım devam edelim diyor.Bu yaz mutlaka evlenelim olsun bu iş bizimkiler gelicek seni istemeye 2 hafta sonra felanlar filanlar.Aradan bir aydan fazla zaman geçiyor ne gelen var ne giden.(Bu arada bir konusmanizda siz soruyorsunuz face listesinde eskiden birlikte olduğu kızların olup olmadığını size verdiği cevap ben o kadar ş...siz miyim oluyor).Aradan zaman geçiyor ve siz erkek arkadaşınızın buluştuğu kızın yıllar önce birlikte olduğu ve deliler gibi aşık oldugu kız olduğunu öğreniyorsunuz. Kız,arkadaşlarına erkek arkadasinizla yillar önce ciktigini ayrildiklarini,cocugun kendisine cok aşık oldugunu söylüyor.İstanbula geleceğini duyunca kızın, lütfen mutlaka görüselim dedigini,görüstüklerinde cocugun nisanlandigini mutlu oldugunu anlattigini söylüyor.(Kizda bu arada nisanli ve yaza evlenecek biri).Kizda cocuga yurtdisina gitme planlarindan bahsediyor.2-3 hafta sonra cocuk kizi ariyor nisanlimdan ayrildim bende yurtdisina geliyorum diyor ama tabi babasi onay vermeyince kaliyor.Kiz bu olaylara yorum olarak cocugun hala ona asik oldugunu,kendisinden intikam almak icin evlenmeyi düsündügünü felan söylüyor.Ne düsünürsünüz ne yaparsiniz??bu adam ne yapmaya calisiyor sizce??