• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam çok karıştı?

thueris

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2010
16
0
36
Diğer
6-7 aydır birlikte olduğunuz,evlenmeyi düşündüğünüz bir erkek arkadaşınız var.Erkek arkadaşınız sizinle tanıştığı ilk günden beri sizinle evlenmek istediğini söylüyor size hayaller kurdurtuyor.Bir gün size bir kız arkadaşının yurtdışı işlerini halletmek icin İstanbul`a geleceğini onunla buluşmaya gideceğini söylüyor ve gidiyor buluşmaya, kızla kafede otururken sizide arıyor muhabbet ediyor sizinle.aradan biraz zaman geçiyor ve erkek arkadaşınız burda yapamadığını,yurtdışına çalışmaya gideceğini söylüyor, sizin dünyanız başınıza yıkılıyor ,kurdugunuz hayaller yaşadıklarınız geliyor gözünüzün önüne.Yurtdışına gitmek için babası maddi olarak destek verecek bu arada.Bir hafta sizi aramıyor ilgilenmiyor,hatta sizden hariç herkese bu işin bittigini söylüyor ayrıldığınızı.siz sordugunuzda neden soguk davrandığını ,kafasının karışık oldugunu biraz ilişkiye ara vermek istedigini söylüyor.Babası araştırıyor bu bir haftalık zaman diliminde yurtdışı işinin şimdilik olmayacağını,bu kadar parayı karşılayamayacağını söylüyor çocuğa.Babasının olumsuz yanıtından sonra çocuk sizi arıyor ve düşündüm taşındım devam edelim diyor.Bu yaz mutlaka evlenelim olsun bu iş bizimkiler gelicek seni istemeye 2 hafta sonra felanlar filanlar.Aradan bir aydan fazla zaman geçiyor ne gelen var ne giden.(Bu arada bir konusmanizda siz soruyorsunuz face listesinde eskiden birlikte olduğu kızların olup olmadığını size verdiği cevap ben o kadar ş...siz miyim oluyor).Aradan zaman geçiyor ve siz erkek arkadaşınızın buluştuğu kızın yıllar önce birlikte olduğu ve deliler gibi aşık oldugu kız olduğunu öğreniyorsunuz. Kız,arkadaşlarına erkek arkadasinizla yillar önce ciktigini ayrildiklarini,cocugun kendisine cok aşık oldugunu söylüyor.İstanbula geleceğini duyunca kızın, lütfen mutlaka görüselim dedigini,görüstüklerinde cocugun nisanlandigini mutlu oldugunu anlattigini söylüyor.(Kizda bu arada nisanli ve yaza evlenecek biri).Kizda cocuga yurtdisina gitme planlarindan bahsediyor.2-3 hafta sonra cocuk kizi ariyor nisanlimdan ayrildim bende yurtdisina geliyorum diyor ama tabi babasi onay vermeyince kaliyor.Kiz bu olaylara yorum olarak cocugun hala ona asik oldugunu,kendisinden intikam almak icin evlenmeyi düsündügünü felan söylüyor.Ne düsünürsünüz ne yaparsiniz??bu adam ne yapmaya calisiyor sizce??

kizlar yazmayi unutmusum kiza nisanlandigini söylemis ama biz nisanli degiliz benim ailem istemiyor onu.

of allahım... koşa koşa kaç derim.
söylemesi kolay bana, yapması sana zordur ama bu kadar zamanda bunları öğrendiysen böyle bi insanla nasıl ömür geçer?

Çocuk o kızı unutamamış ve evet maalesef ki seni kullanıyor. Hiç durma, git...

evet canım biran önce kurtul bu manyaktan bunun ne yapacaağı belli olmaz yani evlenince de seni bırakır gider o kıza ara ara nede olsa unutamamış ayrıca kişilik bozukluğu da var çünkü tuhaf şeyler bunlar yalan demiş eskiden çıktım sevgilimdi dememiş de bir arkadaşşş ..... ünlem !!!!!!!!!!

evet canım biran önce kurtul bu manyaktan bunun ne yapacaağı belli olmaz yani evlenince de seni bırakır gider o kıza ara ara nede olsa unutamamış ayrıca kişilik bozukluğu da var çünkü tuhaf şeyler bunlar yalan demiş eskiden çıktım sevgilimdi dememiş de bir arkadaşşş ..... ünlem !!!!!!!!!!

canım kaç kurtul bu insan müsveddesinden.büyük naşarı gerçekten zincirleme yalan söyleyebilmek pes dedim.bu adam şimdi böle yaptı düşün evlendiğini.ozaman neler yapmaz ne yalanlar söylemez kiii kaç kurtar kendni hem ailende istemiyomuş.onlar da nası olduğunu anlamış bence

Zaten herşeyin farkındasın gibi duruyor. Hiç düşünmeden kaç kurtar kendini. O minicik aklıyla seni kullandığını kullanabileceğini zannediyor. Bir nevi yedekte tutmak istiyor. Herşeyi bitirmek kolay olmayacaktır ama en doğrusu bu.

of allahım... koşa koşa kaç derim.
söylemesi kolay bana, yapması sana zordur ama bu kadar zamanda bunları öğrendiysen böyle bi insanla nasıl ömür geçer?

offff bilmiyorum kendimde o gücü bulamiyorm cok fena baglandim sanirim ne yapacagimi bilemiyorum.sadece bu kadar degil tabi facesine tuhaf tuhaf kizlari ekleyip sordugumda niye ekliyorsun tanimadigin insanlari eline ne geciyor diye verdigi cevap onlari bosver onlarla egomu tatmin ediyorum egleniyorum evlenecegim insan sensin oluyor.galiba ben saglikli düsünemiyorm.ne yapicam bilmiyorm

Çocuk o kızı unutamamış ve evet maalesef ki seni kullanıyor. Hiç durma, git...

unutamadigi apacik ortada evet.bana asik oldugum insanla en son yillar önce bir kafede karsilasmistik sadece uzaktan bakistik sonra bir daha görmedim demisti.ama bu ögrendiklerim her seyi apacik ortaya koyuyor.:58:

bilmiyorum cidden kafam allak bullak ayrilmam gerektigini biliyorum söyledigi yalanlar bu kadar degil ya da yaptigi tuhafliklar.ben görmek istemiyorum ya da görüyorum yaptiklarini gözardi ediyorum ama bu gidisle olan sadece bana olacak ben aci cekicem.

Zaten herşeyin farkındasın gibi duruyor. Hiç düşünmeden kaç kurtar kendini. O minicik aklıyla seni kullandığını kullanabileceğini zannediyor. Bir nevi yedekte tutmak istiyor. Herşeyi bitirmek kolay olmayacaktır ama en doğrusu bu.

her seyi bitirmek kolay olmayacak evet biliyorum bitirsem bile dayanamayip tekrar tekrar aricam onu.kizlar nasil en az aciyla kurtulabilirim lütfen yardim edin.nasil bir yol izlemeliyim?

arada yalan var hemde öyle ufak bir yalan değil, yurt dısına giderse size aşık değil ve bitiricek, kalırsa sizinle devam edicek. böyle bir sevgi aşk olmaz. hiç düşünmeden ayrılın.

yolun çok başındasın bi ömür bu çelişkiyle yaşamaktansa bence bi an önce bitirmelisin.o naparsa yapsın senin onu bekleyeceğine emin bence..bu hazzı ona yaşatmamalısın.

Son düzenleme:
Resmen dizi gibi daha fazla olaylar ilerlemeden kaç kurtul derim beeeeeen :O

Son düzenleme:
bence gücünüzü toplayıp ondan ayrılmalısınız.evlenirseniz nolucak bu insan deişicekmi ozaman hersey sizin için daha kötü olucak evet yol ver gitsin demek kolay yapamıyorsunuz biliyorum ama bukadar yalan söyleyen kişiliksiz bi insanın zamanla artık sizde nefret uyandırması lazım.gerçekten sadece tip yönünden begendiğiniz ama kisiligini begenmediğiniz bi insanla olmayın derim ben.Onun sizin duygularınızla bukadar oynamasına izin vermeyin o şimdi nasılsa ayrılmıyo diyede düsünüyo olabilir.böyle düşünmesine izin vermeyin.Şöyle yapın; onu aramamak için telefonunuzdan sim kartınızı çıkartın bi yakınınıza verin verirkende sıkı sıkı tembihleyin bu hattı ben istesemde asla bana verme deyin siz ver diye ısrar etsenizde vermicek asla uzunca bi süre ne o size ulaşabilir ne de siz ona,size ulaşmasını sizden tektar sans istemesini ayrılmak istememesini istiyosunuzdur buda sizn egonuz tabiki.ama biliyosunuz sanş istediğinde verirseniz tekrar yüz bulucak.Aynı şekilde kesinlikle bi süre faceye de girmeyin.söyleyin bi arkadasınıza şifreyi deistirsin siz şifreyi bilmeyin ki giremeyin.Aklıma onu aramamanız için sadece bu çözümler geliyo malesef:44:

Back
X