Kafam Çok Karıştı....

Sana oturan başka bişey var galiba böyle saygısızca yorum yapıyorsun Benim Demek istediğimle senin anladığın şey çok farklı... Neyse anlayan anlamış sen anlamasan ne olur senle polemige girmicem

Son düzenleme:
Sana oturan başka bişey var galiba böyle saygısızca yorum yapıyorsun Benim Demek istediğimle senin anladığın şey çok farklı... Neyse anlayan anlamış sen anlamasan ne olur senle polemige girmicem

Maddi şeylere takılmam o yüzden benim içime oturcak bir şey olmaz bu konuda :)
Ama senin ki belli:) Yara olmuş içinde:)
İyide olmuş almamışlar belkide layık görmemişlerdir sana
Zira büyük ihtimallede öyledir:) Hatta düğün için hazırlık yapmıyorlarmış ya hani seni istemiyorlardır belkide

çeyiz kızın işidir alışverişe bişey diyemem
düğün tarihi konuşulmadımı daha

Zaten hangimiz adet vs. usulü evlendik ki
Nişanlınla konuş herkes kendine düşeni yapmaya çalışsın
Her aile sorumluluk sahibi olamıyor maalesef
Özellikle çalışan gelinsen, tamamdır yani

Bazı arkadaşlar çok acımasızca eleştiri yapıyor bence takma arkadaşım bence nişanlınla konuş.Babalar bir araya gelip konuşsunlar.Ne zaman düğün neler yapılması lazım vs.Bunları büyükler konuşunca daha iyi oluyor.Adetleride mal mülküde çok fazla kafaya takma bence..

onu almadılar bunu etmediler diye yakınma anlıyorum sen biraz ilgi gördüğünü anlamak istiyorsun ama herkesin yaptığı kendisini yüceltir ve küçültür takılma bunlara sen sevdiğinle mutluysan örf adetlere çokta takılmamalısın. kimseyle kendini kıyaslama el elle birlik olup birşeyler yapabiliyorsanız ne mutlu önemli olan ailesinin sana manevi olarak destek olması yapamasalarda yapmak istediklerni göstermeli içtenlikleri duygularının samimiyeti bunlar çok daha önemli, nişanlının iki tarafa tarafsız bakması görmesi dengeyi kurması lazım
o kadar önüne takacak şeyler gelecek ki bunları hiç sorun etmemelisn.......

Saygısızca yorum yapıp morali bozuk olanların moralini daha da bozanları kınıyorum
Her adet tu kaka diye birşey yok ayrıca,bu karşıdakine değer vermektit

Aileler usulünce konuşmalı bence,karşı taraf baya rahat davranıyor,mesela bizde böyle bir adet var,diğer kızımıza yapılmıştı,bu kızımız da üzülmesin deyip beklentiler ifade edilebilir

Kınamalarınız hiçte umrumda değil açıkçası.
Kimseyi burda normal olmayan bi tavır için pışpışlayamam.
Saygısızca yorum yaptığımıda düşünmüyorum içine oturmak deyiminin anlamını bilmeyen birinin yorumuna karşı cevabım sert gelebilir ama dediğim gibi umrumda değil yani.

Saygısızca yorum yapanlar kendi seviyelerini gösteriyor aslında... o yüzden tınn tınn

Son düzenleme:
Hakaret etmek ne zamandır sert eleştri oluyor? İnan sana diyecek çok lafım var ama asilliğimde kalmalıyım.

Babam sizlere ömür canım. O yüzden annemin konuşması lazım.. Benim derdim mal mülk para değil ki. Tesekkür ederim yorumun için..

Sana mı düştü derdi Beni çok seviyorlar çokta istiyorlar sen hiiiççç kafanı yorma ama sen evde kalmış kız bunalımı yaşıyor gibisin

tepkilerin çok tuhaf
madem çok seviyolar çokta istiyolar çekinecek bişeyin yok açıkça söyle bizde adet böyle bayramlarda bunlar bunlar yapılır de,ben çalışıyoda olsam çeyizimi siz yapacaksınız de, de yani bu şekilde tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış hesabı oluyo
bu arada ben evde kalmadım evliyim

Zaten hangimiz adet vs. usulü evlendik ki
Nişanlınla konuş herkes kendine düşeni yapmaya çalışsın
Her aile sorumluluk sahibi olamıyor maalesef
Özellikle çalışan gelinsen, tamamdır yani

Haklısın canım. TESEKKÜR EDERİM.

Boşver canım ben onları ne kafama nede baska bi yerime takmam. Dediğin gibi insan nisanlıyken hosuna gidiyor böyle seyler ama arkadaşlarında dediği doğru Allaha sükür çok mutluyum ve Nisanlımda aileside beni çok seviyor huzurum yerimde çok sükür..

Canım ben sana demedim ki onu.. üzerine alma sakın sakın.. Ben onlara küsmedim ki sadece düsüncelerimi paylaşmak istedim sizle bunun dışında huzurum yerinde çok sükür.

Sana mı düştü derdi Beni çok seviyorlar çokta istiyorlar sen hiiiççç kafanı yorma ama sen evde kalmış kız bunalımı yaşıyor gibisin

Asalet; senin yaptığın tavırları ve düşünceleri içermiyor maalesef:)
25 yaşındayım ve evde kalmış kız bunalımını yaşamıyorum.
Zira merak ettiysen söyleyim güzel bi ilişkim var gayet yerinde gayet güzel ilerliyor:) Ama evde kalmış kız bunalımını yaşayan sensin ki bunları sorun etmeye başlamışsın bile zira sende biliyorsun ki her nişanın sonu evlilikle noktalanmıyor.
Bu arada istedikleri halde böyle davranıyorlar birde istemeseler kimbilir ne yapıcaklar dimi şekerim:)

Haklısın canım. TESEKKÜR EDERİM.

Biz herşeyimizi eşimle beraber yaptık
Adet madet herkesin değişiyo
Çoğu kişi artık işine geldiğine adet diyo
Ben müdahaleyi de sevmem, eşimle muhatap oldum bu konularda
Gerek olursa O ailesiyle konuşur zaten
Sende nişanlınla paylaş, daha rahat edersin
Şimdiden mutluluklar diliyorum sana ve herkese

En azından ben nisanlıyım ve beni gelip Allahın emriyle istediler ya seni isteyecekler mi malum Neyse Bak işine.. Birseyleri ispat etmek zorunda değilsin..

Çok Teşekkür Ederim Tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…