- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
Canımm böle bi sorunu ilk defa yaşamıyosunn sen, çocuk sana açıklamasınıda yapmıştıı hatırladığım kadaryla, bence izine gelmesini bekleseydin daha iyi olurdu...
ya canım nomalde de ilgisizmiydi bazen benimkininde aramadıgı oluyo bir kac gun ben arıyorum soyluyolar oyle arıyor sinir oluyorum bende ben aramasam arıycagın yok falan diye ama orası cok yogun herkesin askerlik yaptıgı yerde bir olmaz kimisi cok musait olamıyor..keske sen cocuga hic beni aramasın demeseydin..gectigimiz cumartesiden berimi yoksa ondan onceki cumartesiden berimi aramıyor
Bence arama..insan merak eder ne oldu da neden aramasın dedi diye..Mesajda atabiliyormuş bak..hadi kontörü falan olmasa ödemeli çağrı atar..Bişey yapar sonuç olarak..
Ben artık anlamıyorum bu erkekleri..Ben benimkini saldım gitti..(1,5 yıllık bir ilişkiydi )Bazen rahat bırakmak iki taraf içinde en iyisiymiş..Bitirdim ve zamana bıraktım..
Seviyorsa zaten anlayacak yaptığı hatayı ve kapımı aşındıracak..Yok çabalamıyorsa zaten bişeyler bitmiştir..
Evet belki yoğundurlar, canları sıkılıyordur, falandır filendir ama biz sevgilileriyiz bizimle paylaşmayacaklarda kiminle paylaşıcaklar( relaks olmaya çalış canım..
ozaman sende tekrar ara boyle dusunecegine..sen bir daha aramasın dedigin icinde aramıyor olabilir yogun oldugu icinde oyuzden icini rahatlatmak istiyorsan bence aramalısın
mesajlaşıoduk derken daha askere gitmeden önceydi teli yanıında deil malesef(bende zaten arkadaşı söelmiştir o da nie böle düşündü die aramasını bekledim ama aramadı
bak canım benimkinin cep telefonu oldugu halde bile arayamıyor dusun artık..bir adım atarken haber vermek zorundalar bazen oyle sıkı oluyorki durumları asker onlar kızıyoruz ilgisizler falan diye ama orayı bilmiyoruz ne haldeler uykuya vakit bulabiliyolar bazen sadece ozamanda kalkıp arayamıyor demekki napsın boyle dusunecegine ben olsam arardım..sen bilirsin
ozaman iş değişir..Durup dururken neden aramaz ki ya..
Eğer içinin rahatlamasını istiyorsan ortak bi arkadaşınız varsa ona arattır..Telefona çıkarsa da sen konuşursun..Yada direkt sen ara gayet ciddi bir şekilde nedenini merak ediyorum sadece de, sil at aklındaki soru işaretlerini..
En iyisini sen bilirsin yine canım..
Zor biliyorum allah yardımcımız olsun..:1no2:
Tatlikis canım daha yeni gördüm. Hayırdır ne oldu yaa? Aranız iydi maşallah. Öyle sanıyodum mutluydumda sizin adınıza ama neden böyle olduki.. Taa geçen hafta cumartesiden berimi aramıyor? Arkadaşlarını felan ya da ailesini tanıyosundur onları arıyor mu pekli?
hemde icin rahatlar sen simdi surekli boyle aramıycakmı noldu napıcak diye dusunup durucan ara rahatlarsın eger sana derseki arama dedin diye aramadım ozaman anlatırsın durumunu sende
Haklısın en doğrusu bu canım. Dur bakalım. Sen ara birdaha istiyorsan.
burcucum canım bak sen kendin diyosdun hep biz 1 ay konuştuk sonra askere gitti diye sizin daha birbirinizi tanıma fırsatınız bile olmamış ki.?nasıl davranacağını neler yapacağını bilecek kadar...
erkekleri anlamak güçtür zaten ne istediklerinide çoğu zaman kendileri bile bilmez ama sende şunun farkına var asker ve seni her istediğin zaman arayamaz tamam belki 9 gün çok uzun bir zaman ama bellki geçerli bi açıklaması vardır arayamayaşının?
offf askerlik zorrr askerden sonrası zor erkeklerin akıllanlarından geçirdiklerini anlamak daha da zor...
herşeyin hayırlısı olsun canım yaa...
başka ne diyeyim bilmiyorum ki
bence adam akıllı konuşmanın vakti geldi içinde ne var ne yok hepsini anlat ister mektuba ister ısrarla ara tlfda konuş ama inatla yap bunu yoksa inan çok üzülürsün fıstığım düşün düşün yoktur sonun olacak kafayı yemekten başka...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?