kafam çok karşık

canım kendini bu kadar yıpratma....sağlık herşeyden önemlidir.hiç birşey senin sağlığından daha önemli değildir.tabiki yaptığı kabul edilebilir bişey değil yani..benimki 12 gün aramasa ben deli olurdum valla..sana hak veriyorum.olmazsa son bir kez ara ve bi karara bağlayın artık,böyle yürümez çünkü bu ilişki
çünkü bu bir değil,iki değil..tatlım sana yazık değil mi yaaa...

sence benim mi aramam gerekir yoksa onun mu ben topu ona atmışım
abundan sonra beni aramasın diye insan merak edip aramaz mı ne oldu nie böle düşündü die ancak bunu değer veren,önemseyen insan yapar
ama o ne önemsior ne de değer veriomuş bana

canım son bir kez daha arasana?

yok canım aramıcam oun beni aramas lazımdı bu kzı nie böel söledi die aramadı belkide o benden bekliodu böle bişey sölememi kendisi söleyemiodu ayrılalım demeyi
artık herşeyi düşünür oldum

Valla bende 15 ay bekledim aramadıgı çok oluyodu ama sonradan tabi gönlümü alıyodu ben bi kere bile aramadım ama tabi orada askerlik yapıyorlar ha deyincede aranmaz beli gercekten gecerli bir sebebi vardır sen arama derim bence bekle eminim bi açıklaması vardır insanın içi içini yer biliyorum ama biraz daha sabret arıycaktır

bosver tatlikis.
uzuldugunle kalırsın, takma bile..
herseyın hayırlısı Allah'tan. a.s.

canım b 12 gününde açıklamasını nasıl yapıcak ne dicek bana bilmiorum canım arasa açık açık konuşucam
siz şimdi konuşuo musnuz hala canım

canım b 12 gününde açıklamasını nasıl yapıcak ne dicek bana bilmiorum canım arasa açık açık konuşucam
siz şimdi konuşuo musnuz hala canım

Evet uzun bir süre 12 gün ama illai vardır bir acıklaması ayrılmak istese suana adar arayıp söylemesi lazımdı ne bilim belki bunalmıstır yalnız kalmak istiyordur bazen onları anlamak cok zor sanki ayda bir onlarında hassas dönemi oluyo :))
Biz hala görüsüyoruz zaten askerlik biteli 2 ay olacak neredeyse

canım bunu hep tekrarlıor bu3 kez oldu yani
ohh ne güzel canım allah mutlu etsin

Anlıyorum seni çok iyi benim i 1 hafta aramadıgı zaman hemen farklı düşüncelere kapılıyordum acaba istemiyormu artık sevmiyormu diye ama anlıyodum sonra onun benden bile cok konusmak istediğini tabi okdar uzun aramamasını bilemem ama dediğim gibi sen hemen ön yargılı olma bence bi dur bakalım elbet arar o zaman hesabını sorarsın

napalım canım düşünmüorum aramasınıda beemiorum ama aradığında çk cidi bişekilde konuşucam

Evet öyle yap herşeyin hayırlısı canım umarım herşey gönlünce olur..

Bi gelişme var mı canım ?
Umarım herşey düzgün gidiyordur..

ewet canım var
ben ablasına mail atmıştım oda geçen hafta konuştuğunu sölemişti bidaha da konuşmamış bende sewidim bu duruma tabi sonuçta bitek beni aramıo ailesinide aramadığını bilmek sewindirdi valla
çarşıya inmişti kontürü kalmadığı için arıyamamış
şimdi 2 günde bir arıo dünde konuştuk çk mutluyum canım
ya hafta sonu ya da ayın 10 gibi felan burda tam tarihini sölemio bana

Canımm çok sevindim senin adına..
Ailesinide aramadığına göre ''arayamadığındandır'' sana karşı herhangi özel bi durum yokmuş demek ki..
Ortada bir belirsizlik olunca insan ister istemez acayip düşüncelere kapılıyor ama gerçeği öğrenince biraz mahçup oluyor Gerçi şu açıdan bakınca; Değer veriyosun ki kafanı yoruyorsun, sevmesen umursamazsın ; amannn canı isterse arar dersin di mi ama
Umarım herşey güzel gider opuyorumnanaktan

tatlikis çok sevindim canım. Ohh bee içim rahatladı vallahi. Kız seni mutlu görmeye alışmışım bi tuhaf oluyodum bu konuya girdiğimde.kaydirigubbakcemile3

insanın aklına binbir tülü şeyler gelior canım
tabi kesinlikle öle düşünürdüm yani ablasına bile mail atma zahmetinde blunmazdım li şayet bn fazla samimiliği sewmem öle tanımadığım isana karşı (ailesi olarak onun)
çok saolun valla kızlar ya

tatlikis çok sevindim canım. Ohh bee içim rahatladı vallahi. Kız seni mutlu görmeye alışmışım bi tuhaf oluyodum bu konuya girdiğimde.kaydirigubbakcemile3

saol canım benim uamrım hepimiz hep mutlu oluruz:)

canımmm ben de cok sevindim ya gercekten.bişe demedimi peki arkdsma tlfnda bidaha aramasın demişsin fln diye kızmadımı?bidaha yapma öle ya yazık askerde sonucta.bak kntrude yokmus.seninde öle dedigini duyduysa kudurmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…