• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAFAM ÇORBA

Evlilik çok güzel, evliliğin her günü ayrı bir keyif ve sürekli sana bir şeyler katıyor. Ama artık ev çekip çeviriyorsun bazı oklar tamamen sana dönüyor. Onları iyi yönlendirmek gerekiyor . Yoksa gözün korkmasın, değişen ve fsrklılaşan tek şey,sorumluluk:)

Şu konuda rahat olacağım kesin babam kardeşim ben üçümüz olduğumuz için sorumluluk burdada bende evi temizle yemek ütü bulaşık ıvır zıvır hepsini yapıp üstüne okula git gel babanın önüne yemek ısıt koy çayını yap alışkınım bunlara :))

Allahım büyük birşey olsa da bitse diyen biri sevebilir mi sence?
Sende alışkanlık var olabilir mi?
Gitmek için, dedikodu için evlenilir mi?

Düşünmeye ihtiyacın var..

Allahım büyük birşey olsa da bitse diyen biri sevebilir mi sence?
Sende alışkanlık var olabilir mi?
Gitmek için, dedikodu için evlenilir mi?

Düşünmeye ihtiyacın var..

Düşünmeye kesin ihtiyacım var :( bazen gerçekten çok doluyorum yaşamadan bilemezsiniz burda yazdıklarım basit şeyler yaşayınca farklı oluyor. Belki dolup sinirlenip onu istememezliğe vuruyorum belki gerçekten istemiyorum. Benim kafayı boşaltıp rahatça tartmam lazım herşeyi

Düşünmeye kesin ihtiyacım var :KK43: bazen gerçekten çok doluyorum yaşamadan bilemezsiniz burda yazdıklarım basit şeyler yaşayınca farklı oluyor. Belki dolup sinirlenip onu istememezliğe vuruyorum belki gerçekten istemiyorum. Benim kafayı boşaltıp rahatça tartmam lazım herşeyi
Elbette yaşamasan bilemem,
Bunun farkındalığında yazmıyor muyuz hepimiz zaten..
Amacımız yanınızda olmak, manevi destek bizimki..
Kesinlikle yorgunluk var üzerinde, dinlen biraz..
Stress altına girmenin sonucunda başka şeylerle karşılaşmanı istemeyiz, kendine iyi davran

Evlilik için bunların yeterli olmadığı biliyorum. Herşeyi de düşünüyorum ciddi anlamda.
Ben yeterli diyorum ama. Alay etmedim oyle yazmis gibi olmusum AMA DEGIL.
Asik olup evlilikte mutlu olamayan insan dolu veya bakaa şeyler. Biraz anlasiyorsan biraz da hoslaniyorsan evlulik icin yeterli bence.

Elbette yaşamasan bilemem,
Bunun farkındalığında yazmıyor muyuz hepimiz zaten..
Amacımız yanınızda olmak, manevi destek bizimki..
Kesinlikle yorgunluk var üzerinde, dinlen biraz..
Stress altına girmenin sonucunda başka şeylerle karşılaşmanı istemeyiz, kendine iyi davran

Gerçekten çok da güzel destek oluyorsunuz hepiniz çok sağolun Bencede stres ve yorgunluklar var çokca belki bir iki gün zaman isterim kafamı toplamak için daha net kararlada devam ederim yada etmem . Herşeyin hayırlısı olur inşallah.

Ben yeterli diyorum ama. Alay etmedim oyle yazmis gibi olmusum AMA DEGIL.
Asik olup evlilikte mutlu olamayan insan dolu veya bakaa şeyler. Biraz anlasiyorsan biraz da hoslaniyorsan evlulik icin yeterli bence.

Bende sinirlenip yazdın sandım ne yazacağımı bilememiştim :) Bende idealin o olduğunu düşünüyorum. Sırf sevdiğim içinde evlenemem çok mantıklı diyipde evlenemem kimseyle orta yolu bulmak gerek. Bulduğumu düşünüyorum az çok o ortayı

Bende sinirlenip yazdın sandım ne yazacağımı bilememiştim :) Bende idealin o olduğunu düşünüyorum. Sırf sevdiğim içinde evlenemem çok mantıklı diyipde evlenemem kimseyle orta yolu bulmak gerek. Bulduğumu düşünüyorum az çok o ortayı

Yok canım, zamanla seversın de aşık da olursun zaten. ilk görüşte aşklardan kime ne hayır gelmiş ki şimdiye kadar sana hayır gelsin. Herkes yanlış tanımışım deyip ayrılıyor ilk görünce zaten tipine bakısına aldıgın elektrıge falan asık oluyorsun. zamanla olan sevgidir anlasmaktır bunlar zatenönemli aşkla peynır ekmek gemısı yurumez yani evlılık sade askla yurmez sonradan da asık olunuyor guzelce. ne karar verdın tamam mı devam mı :) ? devam demı bence düşünme fazla zaten o yola gırmıssınız. aslında tabıkı hıc evlenmesın kımse ama işte. evlenceksen de cok düşünme.

evlilik kurtulus degildir.ve sevmedigin biriyle evli kalman inanki milletin sana ayrilinca yapacagi bicok laftan daha aci vericektir.bu kadar basite indirgemeyin evliligi.sevgi olmadikca iskenceye doner.mantikta bi yere kadar.

Yok canım, zamanla seversın de aşık da olursun zaten. ilk görüşte aşklardan kime ne hayır gelmiş ki şimdiye kadar sana hayır gelsin. Herkes yanlış tanımışım deyip ayrılıyor ilk görünce zaten tipine bakısına aldıgın elektrıge falan asık oluyorsun. zamanla olan sevgidir anlasmaktır bunlar zatenönemli aşkla peynır ekmek gemısı yurumez yani evlılık sade askla yurmez sonradan da asık olunuyor guzelce. ne karar verdın tamam mı devam mı :) ? devam demı bence düşünme fazla zaten o yola gırmıssınız. aslında tabıkı hıc evlenmesın kımse ama işte. evlenceksen de cok düşünme.

Aslında hiç kimse evlenmesin demek :D Devam abla baktım bende ayrılcak cesaret yok ayrı olmuyo olmaz bari sıkı sıkı sarılayım dedim. İstihareye yatıcam perşembe de hakkımda hayırlısı çıkar inşallah

Back
X