Kafam hep gezip tozmakta

sl_12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
2.028
2.288
83
Arkadaşlar şu virüsten çok bunaldım. Sürekli evdeyim kimseye gidemiyorum. Eşim Antepli oraya gidelim ramazandan sonra 10 gün gezeriz dedik. Güney turu olarak. Herkes tepki gösteriyor. Hala gezip tozma derdindesin yaz boyu çıkma evde diyor. Gerçekten bunalım geçiriyorum psikolojim bozuldu. Kendimi dışarı atmaya ihtiyacım var. Oturduğum sitede kimseyi tanımıyorum. Hayat eve sığmıyor. Çok sosyal biri için ev çok zor

Allah askina su durumda bizim psikolojim bozuk . Sizin aklinizda gezip tozmak var. Grrcekten ben cok sasiriyorum
Cunku bazilari bu tehlikeyi ciddiye almiyor.
Sizin aklinizdan bile gecmemesi lazim cunku bu durumda.

Hastaneler dolsa bakalim hayat eve sigiyor mi sigmiyor mu anlarsiniz.

Nefes aldigin her yere hayat sigiyor!

Cok sosyal biri misiniz ki? Gercekten cok sosyal olsaniz neden su anda evde oldugumuza dair bir fikriniz olurdu en azindan o cevrenizden bunu edinebilirdiniz.
Biraz mantikli dusunun. Ne Gaziantep’i yahu? Durduk yerde.

Biz bayrama memlekete gidebilecek miyiz diye düşünüyoruz siz tur peşindesiniz maaşallah 😂hepimiz çok bunaldık ama sabretmek zorundayız.

Şu an en çok korktuğum şey bu. Herkes bayramda oraya buraya gitmeye kalkacak yasaklanmazsa. Sonra gelsin yeni bir dalga salgın. Bizim millet düşünüp de bu bayramı evde geçireyim demez çünkü.

Arkadaşlar şu virüsten çok bunaldım. Sürekli evdeyim kimseye gidemiyorum. Eşim Antepli oraya gidelim ramazandan sonra 10 gün gezeriz dedik. Güney turu olarak. Herkes tepki gösteriyor. Hala gezip tozma derdindesin yaz boyu çıkma evde diyor. Gerçekten bunalım geçiriyorum psikolojim bozuldu. Kendimi dışarı atmaya ihtiyacım var. Oturduğum sitede kimseyi tanımıyorum. Hayat eve sığmıyor. Çok sosyal biri için ev çok zor
Fake konu ne kadar belli. Az ötede oynayın

Yani öyle dışarı çıkıp hava alma falan da değil siz baya baya başka şehre gitmeyi düşünüyorsunuz.
Hanımefendi sizin gibi binlerce hatta milyonlarca insan var şu an evlerinde oturan,oturmak zorunda olan.Tek kişi değilsiniz yani,biraz bilinçli olun.Kimsenin psikolojisi mükemmel değil şu noktada emin olabilirsiniz,yapacağınız saçmalıklara kılıf değil bu.
Ben 1 ay 10 gündür evdeyim,dışarıda toplamda 3 saat bulunmuşumdur ( zorunlu şeyler için ) bu 40 günlük sürede.Sürekli evde oturmaktan benim de canım sıkılıyor,ama yaz planı yapmıyorum,ölmeyi ya da birinin ölümüne sebep olmayı istemiyorum.

Hergun insan içine çıkana çalışan bizler 1.5 aydır evde çok mutluyuz. Çünkü sosyal değildik. Salonun duvarlarını incelemek, mutfağın fayanslarına bakmak hepimizi zevkin doruğuna çıkarıyor. Çünkü hepimiz enayiyiz.

Yazdığınız çok çok sorumsuz cümleler. Kim mutlu şu durumdan? 1.5 aydır eşim dışında herhangi bir insan görmedim. Dışarıya adım atmadım. Patlamak uzereyim. Her gün otomatik 10 bin adım atan ben, şuan günde 200 adımdan öteye geçemiyorum. Neden? Ya bir şekilde bana bulaşmış ve ben tasiyiciysam, ya biri benim yüzümden ölürse diye. Bu toplumsal sorumluluktur. Kirin bacağınızı oturun oturduğunuz yerde. Kimse keyfe evinde kalmıyor.

Belki öyledir,ama bu kafada binlerce insan olduğundan eminim.Hatta bayramda da gezmek isteyecek bir sürü insan olacak bakın görürsünüz.
Bunu yapacak insanlar için cahil, cehalet denemez, bu çok fazla birsey. Gerçi salonda düğün yapamayıp evde gizli gizli yapanlar varken bayramda öpüşüp sarılacak insanlar elbet çıkar

Çalışan biriyim ve çalışmayı çok seviyorum.Gezmeyi de severim her insan gibi.Ama bu süreçte kırdım totomu 34 gündür kapı dışarı çıkmadım.Bu süreç bitsin gece sadece uyumaya gireceğim eve.Etrafınızdakiler haklı,bu süreçte gezmeyi düşünmemelisiniz.

Back
X