Kafam hep gezip tozmakta

Valla şoype diyenlere bi tane osmanli tokadi yapistiracaksin.neymis cok sosyalmis cani sıkıliyormus saka gibisiniz.bizde bayiliyorduk zaten icerde kalmaya.sizin gibi bi arkadasim var surekli disarda bi turlu oturmuyor su surecte.gecen aramis gel bulusalim diyor bende dedim senin caninin bi kiymeti yok ama ben kendimi ve ailemi dusunuyorum.gezmedik yer birakmadin bi suru insanla bi araya geldin ben de gelip seninle bulusacam oyle mi

Bu tip gezme tozmak planları yüzünden virüsten kurtulamiyacagiz. Kendinize gelin ya

Biz, aynı sokaktaki anneme. Alt katta olan kayınvalideme gitmiyoruz. Ne antebi. 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Herkes aynı durumda. Kim mutlu 1 aydır evden dışarıya çıkamamaktan? Bencilliğiniz yüzünden 1 yıl daha evde kalırız biz. Gezin gezin, daha önemli evde sıkılıyor olmanız falan. Giderin bunları. Millet ölsün, insanlar evlerine tıkılsın ne olmuş? Yeterki siz bunalmayın.

bu süreç zorlu bir süreç yasaklara uymak zorundayız ben bu süreçte iki kere çıktım dışarı hem kendim için hem ailemi sağlığı için geçecek inşallah

Zaten bizde dört köşeyiz evde 🤭 karşımda ki otlarla dost oldum o derece :KK70: :işsiz:

Konu sahibi hala guneydogu turu dusunuyor musun? Antepte vaka sayisi 1000i gecti de hani.

merak etmeyin bir yere gitmiyorum Evden dışarı acil durum olmadığı sürece çıkmıyorum. O an boşlukta yazmıştım. Sıkılıyorum evet. Hatta bunalım geçiriyorum ama yinede dışarı çıkmıyorum. Güney turunada gitmiyorum.

merak etmeyin bir yere gitmiyorum Evden dışarı acil durum olmadığı sürece çıkmıyorum. O an boşlukta yazmıştım. Sıkılıyorum evet. Hatta bunalım geçiriyorum ama yinede dışarı çıkmıyorum. Güney turunada gitmiyorum.
Ah canım kıyamam

Sonra "Bu hastalık turnusol oldu." deyince kızıyorlar.
"Saygı duyuyorum, doğal seçilim." deyince iyice köpürüyorlar.
Ben de bundan sonra Mahmut diyeceğim, siz anlayın.

Back
X