- 18 Mart 2013
- 3.851
- 12.411
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkçılara askere polise günah be. Az kirin dizinizi oturun evinizde. Sanki müebbet yediniz ne kadar abartıldı evde kalmak ya.Arkadaşlar şu virüsten çok bunaldım. Sürekli evdeyim kimseye gidemiyorum. Eşim Antepli oraya gidelim ramazandan sonra 10 gün gezeriz dedik. Güney turu olarak. Herkes tepki gösteriyor. Hala gezip tozma derdindesin yaz boyu çıkma evde diyor. Gerçekten bunalım geçiriyorum psikolojim bozuldu. Kendimi dışarı atmaya ihtiyacım var. Oturduğum sitede kimseyi tanımıyorum. Hayat eve sığmıyor. Çok sosyal biri için ev çok zor
Gidin bence neden olmasın. Sonuçta eğer istanbuldaysanız Antep daha tehlikesiz. Biraz yer mekan değişikliği iyi gelir diye düşünüyorum ben![]()
Ailenizden biri risk altinda olsaydi yine evde sıkılırmiydiniz acaba? Şu evde sıkıldım diyenleri anlayamıyorum anlamak istemiyorum. Tum sağlık çalışanları sizde evinizde sağlıkla oturun diye çalışıyor, yazik degilmi onlara veya ailesine?Arkadaşlar şu virüsten çok bunaldım. Sürekli evdeyim kimseye gidemiyorum. Eşim Antepli oraya gidelim ramazandan sonra 10 gün gezeriz dedik. Güney turu olarak. Herkes tepki gösteriyor. Hala gezip tozma derdindesin yaz boyu çıkma evde diyor. Gerçekten bunalım geçiriyorum psikolojim bozuldu. Kendimi dışarı atmaya ihtiyacım var. Oturduğum sitede kimseyi tanımıyorum. Hayat eve sığmıyor. Çok sosyal biri için ev çok zor
Gidemezsin yasak herkes bunaldi bi sen degil sen ve senin gibiler yuzunden hastalik illetinden kurtulamayacaz oturun evinizde az disinizi skin 40 gundur 2 cocukla evdeyim yaziktir yaaArkadaşlar şu virüsten çok bunaldım. Sürekli evdeyim kimseye gidemiyorum. Eşim Antepli oraya gidelim ramazandan sonra 10 gün gezeriz dedik. Güney turu olarak. Herkes tepki gösteriyor. Hala gezip tozma derdindesin yaz boyu çıkma evde diyor. Gerçekten bunalım geçiriyorum psikolojim bozuldu. Kendimi dışarı atmaya ihtiyacım var. Oturduğum sitede kimseyi tanımıyorum. Hayat eve sığmıyor. Çok sosyal biri için ev çok zor
Bayramda sokaga cikma yasagi gelecek benceEn büyük korkum bayram. Bunca çektiğimiz sıkıntı boşa gidecek diye çok korkuyorum.
Bir ayı geçti evde iki tane çocuğu iki balkon arası gezdirerek oyalamaya çalışıyorum. 3 yaşındaki oğlum dışarda hastalık olduğu için çıkmaması gerektiğini kavradı, burda ama bik bik bik yapıyor koca koca insanlar. Salgının neden kontrol altına alınamadığı şu forumdan bile anlaşılıyor.
Bayramda sokaga cikma yasagi gelecek bence
Öyle demeyin de inşallah iki bayram beraber olur o zamana kadar... yoksa yaz tatili de hayal olacak bu gidişle.İnşallah
Benim dogum da bayrama gelebilir daha neler gorecegim acabaİnşallah
Virüs tam geçti derken tekrar yayılmaya başlarsa mazalah daha fena olur diye düşünüyorum. Yoksa bayram bayram olsun bende isterim.Öyle demeyin de inşallah iki bayram beraber olur o zamana kadar... yoksa yaz tatili de hayal olacak bu gidişle.
AyyyBenim dogum da bayrama gelebilir daha neler gorecegim acaba![]()