Kafam hep gezip tozmakta

yorum yapacaktım ama yeterince linç etmişsiniz kızlar ağzınıza sağlık :KK9: :KK9: :KK9:

Yine yeniden ve bıkmadan söylüyorum, eğer ki o virüs resmen 29263737 önlemime rağmen bana gelirse, sizin gibi bu süreçte gezdiğini bildiğim ‘ay çok bunaldım yeaa’ diye dolanlardan başlayacağım tükürmeye, sonra gider polis eşliğinde tedavimi olurum!!!

Arkadaşlar şu virüsten çok bunaldım. Sürekli evdeyim kimseye gidemiyorum. Eşim Antepli oraya gidelim ramazandan sonra 10 gün gezeriz dedik. Güney turu olarak. Herkes tepki gösteriyor. Hala gezip tozma derdindesin yaz boyu çıkma evde diyor. Gerçekten bunalım geçiriyorum psikolojim bozuldu. Kendimi dışarı atmaya ihtiyacım var. Oturduğum sitede kimseyi tanımıyorum. Hayat eve sığmıyor. Çok sosyal biri için ev çok zor
Sağlıkçılara askere polise günah be. Az kirin dizinizi oturun evinizde. Sanki müebbet yediniz ne kadar abartıldı evde kalmak ya.

Gidin bence neden olmasın. Sonuçta eğer istanbuldaysanız Antep daha tehlikesiz. Biraz yer mekan değişikliği iyi gelir diye düşünüyorum ben 😌

Virus işte tam olarak bu kafa yapisindan dolayi yayiliyor.

Antep'e veya daha az tehlikeli herhangi bir yere İstanbul'dan hastalik tasinmasi ihtimali hic akliniza gelemiyor mu?

Arkadaşlar şu virüsten çok bunaldım. Sürekli evdeyim kimseye gidemiyorum. Eşim Antepli oraya gidelim ramazandan sonra 10 gün gezeriz dedik. Güney turu olarak. Herkes tepki gösteriyor. Hala gezip tozma derdindesin yaz boyu çıkma evde diyor. Gerçekten bunalım geçiriyorum psikolojim bozuldu. Kendimi dışarı atmaya ihtiyacım var. Oturduğum sitede kimseyi tanımıyorum. Hayat eve sığmıyor. Çok sosyal biri için ev çok zor
Ailenizden biri risk altinda olsaydi yine evde sıkılırmiydiniz acaba? Şu evde sıkıldım diyenleri anlayamıyorum anlamak istemiyorum. Tum sağlık çalışanları sizde evinizde sağlıkla oturun diye çalışıyor, yazik degilmi onlara veya ailesine?

Gündüz sıkıldığı için hobi olarak markete giden herşeye elleyip iki ekmek alıp dönen yasa sadece çikolata için markete gidenlerin tepesine balkondan tükürmemek için zor tutuyorum zaten kendimi sizi görünce onlara düşüncelerimde bile ne kadar ayıp etmişim diyorum.
Siz gitmek istiyorsunuz da Antebin sizden haberi var mı acaba? Rahat bırakın antepdeki insanları.

Zaten şu gezenti insanları da anlayamıyorum gerçekten ne buluyorlar oraya buraya git falanca akraba orda gidelim falan ya ne gerek var milleti rahatsız etmeyin.

Çok boş bir insansınız gerçekten.
Hepimizin sosyal hayatı sevdikleri var ama sorumluluğumuz da evde oturmak. Antep bir yere kaçmıyor gidersiniz. Biz de asosyallijten keyif aldığımızn oturmuyoruz evde.
3,5 yaşında evladım parka bahçeye çıkamıyor. Çocuk kadar aklınız yok mu?
Cahillik ya

Haftada bir kez cıkıyorum market alışverişi için. Normalde bi markete girdim bi durak ilerideki markete gitmekten vazgeçtim bi sürü insanla yolda giderken temas filan ederim diye siz tur düşünüyorsunuz. Bence sitelerden filan bakın insanlar nefes almakta nasıl zorlandıklarına. Korunun gezilecek zamanlarda gelir.

Gidemezsin yasak herkes bunaldi bi sen degil sen ve senin gibiler yuzunden hastalik illetinden kurtulamayacaz oturun evinizde az disinizi skin 40 gundur 2 cocukla evdeyim yaziktir yaa

En büyük korkum bayram. Bunca çektiğimiz sıkıntı boşa gidecek diye çok korkuyorum.
Bir ayı geçti evde iki tane çocuğu iki balkon arası gezdirerek oyalamaya çalışıyorum. 3 yaşındaki oğlum dışarda hastalık olduğu için çıkmaması gerektiğini kavradı, burda ama bik bik bik yapıyor koca koca insanlar. Salgının neden kontrol altına alınamadığı şu forumdan bile anlaşılıyor.
Bayramda sokaga cikma yasagi gelecek bence

Öyle demeyin de inşallah iki bayram beraber olur o zamana kadar... yoksa yaz tatili de hayal olacak bu gidişle.
Virüs tam geçti derken tekrar yayılmaya başlarsa mazalah daha fena olur diye düşünüyorum. Yoksa bayram bayram olsun bende isterim.

Keyfi gezenlere sözleşme imzalatmalı hasta olursa tedavi edilmemeli ve her enfekte ettiği kişi için tazminat ödemeli. Antep önemli fıstığı var hem

Back
X