Kafam hep gezip tozmakta

Antepe gidip napacaksiniz her yer kapali olursa.
Bu yaz sanirim anca gunubirlik doga gezileri yapabilecegiz. Ona da sukur tabiki

Dimi..
Çünkü bayram önemli ama can önemli değil..
Bayram seneye gelmeyecek sanki..
Ama yasaklanır diye düşünüyorum..
En büyük korkum bayram. Bunca çektiğimiz sıkıntı boşa gidecek diye çok korkuyorum.
Bir ayı geçti evde iki tane çocuğu iki balkon arası gezdirerek oyalamaya çalışıyorum. 3 yaşındaki oğlum dışarda hastalık olduğu için çıkmaması gerektiğini kavradı, burda ama bik bik bik yapıyor koca koca insanlar. Salgının neden kontrol altına alınamadığı şu forumdan bile anlaşılıyor.

Pandemi bitti denildiğinde neden olmasın ama pandemi bitmeden asla bizde tail planlarımız vardı biterse devamke bitmezse evimizdeyiz bir kişidemek kaç kişi demek tek bizi bağlayan bir durum değil yani bir sürü etkilenecek insanlar var sağlık çalışanlarını ve diğer çalışmak zorunda olanları düşününce en çok da onların hakkı bence salgın bitmezse zaten otel restoran ulaşım araçları müze yok

Yazıp yazıp sildim bir şey demeyeceğim herkesin kendi hayatı inşallah dönünce bir 14 gün kuralına uyarsınız
14 gün kuralina uysa ne olur uymasa ne olur ailesini ve baskalarini evdede durmamakla tehlikeye koyuyor zaten en önemli kurala uymuyor ona uysa ne olacak...

Pandemi bitti denildiğinde neden olmasın ama pandemi bitmeden asla bizde tail planlarımız vardı biterse devamke bitmezse evimizdeyiz bir kişidemek kaç kişi demek tek bizi bağlayan bir durum değil yani bir sürü etkilenecek insanlar var sağlık çalışanlarını ve diğer çalışmak zorunda olanları düşününce en çok da onların hakkı bence salgın bitmezse zaten otel restoran ulaşım araçları müze yok

Aşı bulunup toplumun %80’i aşılanmadığı sürece salgın bitmeyecek. O yüzden aşılanmadan bitti diyenlere, açılan iş yerlerine, mekanlara güvenerek hareket etmeyin bence.

Oteller falan da faaliyete başlayacakmış. Bir sürü aklı evvel de doluşacak kesin. Şu bayramı yasaklı geçirsek keşke.

Bi arkadasim bi is adamının asistani.
Adam 23 mayisa 1 haftalik tatil aldirmis antalyada bi otelden 3 cocukla gidecekler. Allahim akil fikir ver.

hic sosyal degilimdir haftadan haftaya dogaya cikardim beni bile yordu ramazandan sonra ne olur bilinmez ama zaten suan yasaklar var heryer kapali biyere gidilmez ramazandan sonraya insallah duzelir rahatlarizda cikabiliriz disariya

Arkadaşlar şu virüsten çok bunaldım. Sürekli evdeyim kimseye gidemiyorum. Eşim Antepli oraya gidelim ramazandan sonra 10 gün gezeriz dedik. Güney turu olarak. Herkes tepki gösteriyor. Hala gezip tozma derdindesin yaz boyu çıkma evde diyor. Gerçekten bunalım geçiriyorum psikolojim bozuldu. Kendimi dışarı atmaya ihtiyacım var. Oturduğum sitede kimseyi tanımıyorum. Hayat eve sığmıyor. Çok sosyal biri için ev çok zor
Gezmek istiyorsani size bir alternatif sunayim. Oncelikle. Gidin bir hastaneyi gezin. Gercekten ciddiyim. Gidiin sadece. Acil bolumune gidin gorun o saglikcilar nasil calisiyor hastalar ne alemde. ... Sonra gidin ordan cikin gidin bir mezarliga orayida gezin zahmet olmazsa arada Dua edin ya arkadas salgin var dunyada pandemi Ilan edilmis Kim'se keyfi evde kalmiyor herkes cocugunu onu bunu evde zaptetmeye calisio sizz Hala bunu yasiyorsunuz pes

8D915E84-B8D3-4F25-ACF9-C41D08A12233.jpeg

Suan bundan baska secenegimiz yok,sabretmek zorundayiz 🤷🏼‍♀️

Gezmek istiyorsani size bir alternatif sunayim. Oncelikle. Gidin bir hastaneyi gezin. Gercekten ciddiyim. Gidiin sadece. Acil bolumune gidin gorun o saglikcilar nasil calisiyor hastalar ne alemde. ... Sonra gidin ordan cikin gidin bir mezarliga orayida gezin zahmet olmazsa arada Dua edin ya arkadas salgin var dunyada pandemi Ilan edilmis Kim'se keyfi evde kalmiyor herkes cocugunu onu bunu evde zaptetmeye calisio sizz Hala bunu yasiyorsunuz pes
Hiç gezmesine gerek yok YouTube örkilmişi var bbc cerrahpaşayı çekmiş açıp bakabilir

Aşı bulunup toplumun %80’i aşılanmadığı sürece salgın bitmeyecek. O yüzden aşılanmadan bitti diyenlere, açılan iş yerlerine, mekanlara güvenerek hareket etmeyin bence.
kesinlikle haklısınız inşallah niran önce bulunur bugünlerde geçer gider 🤲🏻

Herkes bunaldı, bir tek siz değil öyle düşünün. Kim nisan ayında dışarda olmayı, gezmeyi tozmayı sevmez ki? Ben de normal hayatımda bir gün evde oturmamış insandım; bunalmıyor muyum hem de nasıl.. bir de üstüne hamileliğmn ilkzamanları çıkmam daha da tehlikeli ve açıkçası üzülüyorm da böyle bir zamana denk geldi diye ama napalım kısmet böyleymiş. İlla ki düzelecek, zaten nereye kadar dayanacak insanlar? ekonomi, sosyal hayat vs.. sıkın dişinizi herkes gibi biraz daha.

Napalim,gitme Corona var,firus var firus diye yalvaralim mi? Corona var gidersen,ev var oturursan.. bize ne? Ne yaparsan yap.

Size bir rota oluşturalım diye mi açtınız konuyu?
İnsanlar ölüyor....
Derdinizi küçümsüyorum!

Back
X