kafam karışık ..bana yardım lütfenn..

beni anladığınız için teşekkür ederim..benim de oyüzden kafam karışık sonuçta insanın evi gibi yok..evi rahat en önemlisi komşuları düzgün olsun istiyor..malesef bizde çocuk olunca kısa süreli eşyalı evde kalmak zor ama mantıklı..

eminim Denizli'de size bayılmıştır. laflarınıza dikkat edin lütfen. hiç kimse memleketine köy denmesini istemez.

Benden aldığı negatif elektrikten sonra aramızda bir ilişki olması mümkün değil zaten, bana bayılıp bayılmaması zerre kadar umrumda değil.

Burada bir milyon insan var, hepsi bilmem nereli, bana göre denizli köy, size göre Ankara köy. Bu benim fikrim, benim edindiğim izlenim... Küfür mü ettim hayır, hakaret mi ettim yooo. Köy gibi, bu kadar basit.

Elbette. Yüzeysel olarak kira endeksli araştırma yapınca da önemsediğiniz diğer özellikleri görmemezlikten gelmek durumunda kalıyorsunuz.

İlk başta biraz zahmetli olabilir eşyalı daire ama giyim mutfak ve dairede olmayan elektronik ürünler bir seferde taşınırsa
aile olduğu için de 6 aylık anlaşma yapılabilirse ev sahibi ile. Sizden mutlusu yok:)

Bu sürede hem şehri tanırsınız. İçinizin ısındığı, gelirinize paralel bir semt araştırırsınız. Düzeninizi içinize sinen bir semtte kurmuş olursunuz.

Tekrar etmeden duramayacağım:) Vişnelik mahallesi sessiz sakin elit bir semt. Şu anki kira fiyatlarını bilmiyorum fakat evvela gezin bir oraları. Eşyalı daire ye lüzüm kalmayabilir bile ücret konusunda pürüz olmazsa.

Sevgiler..Kolaylıklar dileğimle..

yaklaşık 7 aydır eskişehirde oturuyorum,tayinle geldik buraya biz de..kırmızı toprak mahallesindeyiz,genel olarak mahalle adları kullanılıyo,ilçe isminden ziyade..oturduğumuz yerde kiralar çok da uçuk değil..500-600..kendi evim de çok büyük,ferah,memnunum yani..vişnelik için de aynı şeyi söyleyebilirim,güzel sakin elit bi yer eskişehire göre..

o zaman o insanların da denizlili olma ihtimalini düşünüp ona göre yazın hanım efendi.ve evet hakaret denir sizin bu dediğinize. üslup vardır bir de. denizliyi beğenmedim de bana göre değil de tamam ama yok insanlarına laf ediyorsunuz yok köy diyorsunuz ayıp bu.

Eskişehiri bilmiyorum ama Denizli'de görev yaptım.

Çok severim Denizli'yi.

Ama evler çok pahalı...

hem kiralar, hem de satın almak açısından...

Hava o kadar sıcak ki inanın buharlaşmak üzereyim ve sizinle tartışacak halim yok.

Peki, tamam, iyi geceler diliyorum size.

eskişehirde en pahalı ama güzel evler gökmeydanda. gökmeydanda ulasımda tramvay kolaylığı var. batıkentte evler var omc falan diye güzeller ama ulasımı zordur. bağlarda evler var öğrencilerin yoğun olduğu yerler orasıda güzeldir ulaşım açısından falan. yeni yapılan daha lüx evler buralarda yoğunlasmıs biçimde. :) 1200 1500 kadarda hiç kira duymadım buralarda. ama eskisehir candır :) yani gençlere hitap ettiği için etkinlikler falan güzeldir :) tokiler falanda var ama ulaşım zordur.

Batıkentte oturuyorum. Hatta en dibinde. Ulaşım artık hiç zor değil. Tramwayda buraya geliyor. Omc bloklarının olduğu yerde hastane olduğu için sadece mahalle vasıtaları değil çevre mahalle vasıtalarıylada rahatça ulaşabilirsiniz. Kiralarıda en çok 600 700 dür. Ama kışın yakıt var tabi. Sakin biryer istiyorsanız batıkent güzel ama şehir merkezinde olsun derseniz bağlar kırmızıtoprak akarbaşı arifiye odunpazarı iidir. Hasan polatkandan tutmamanızı tavsiye ederim binalar güzel ama deprem açısından dayanıklı bir bölge değil..

Emlak sitelerine girmenizi oneririm

Kiralik evlerin fotograflarina ve kiralarina bakin

Sehrin merkez ve uzak mahallelerini tespit edin

Azcok kafanizda birseyler oturur

Canım Eskişehir şehir merkezinde pek yeni bina bulamazsın, buldukların da dediğin gibi 1250 tl falan kira ister.

Eğer modern yapılmış, yeni bir bina istiyorsan Batıkent i öneririm. Hem evler büyük ve güzel hem de kiralar şehir merkezine göre daha uygun. Yani 700 tl ve daha az fiyata kiralık ev bulabilirsin. Artık ulaşım da çok kolay , sürekli dolmuşlar otobüsler geçiyor ve yakında tramvay da gelicek daha da rahatlaşacak ulaşım.

Batıkente artık tramway geliyor. ulaşım dahada kolaylaşacak. otobüsle 20 dk değilde yarım saat sürer. bugün yunusemre caddesinde gördüm merkezi bir yer orasıda. 600 lira diyordu kira. Anlıyacağınız merkezi yerlerde de çok pahalı değil. Doktorlar kızılcıklı hamamyolu kadar merkezi değil ama oralardada ev bulmak zor zaten iş yeri hep. Ama bu dediğim yer hamamyoluna yürüme mesafesiyle 5 dk..

canim ögretmenmisin? ögretmenler 4000tl aliyormu türkiyede görümcemde ögretmenlik yapiyorda hep bana 1500lerden falan bahsediyor
yada ben yurtdisindayim diye bilmiyodur diye söylemiyor.

ben denizliyede gittim, eskisehirede ben denizli´yi cok begendim, eskisehirde güzel. tercih senin bence hangi sehri secersen sec ikisinide begenirsin.

canım 2 öğretmenin maaşından bahsettim..ek dersi saymassak 1500-1900 arası kıdeme göre değişiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…