- Konu Sahibi egeada2012
-
Emlak şirketlerine başvurduğunuzda 1000 tl ile şahane bir evde oturabilirsiniz diye düşünüyorum.
Aslında şu da var, şehri tanımak, yerleşik düzen kurmak istediğiniz semti araştırabilmek için kısa bir süre eşyalı daire de kalınabilir.
Bu şıkta da ev sahipleri kısa süreli olunca kiraya vermek istemiyorlar.
Belki pansiyon veya otel düşünülebilir.
Bulunacağınız ili tanımadan bilmeden yerleşmeye çalışmak, ev aramak, hangi semt soruları akıl karıştırıcı. Çok haklısınız. Bu yüzden dedim ön tanıma yapılabilir belki diye.
eminim Denizli'de size bayılmıştır. laflarınıza dikkat edin lütfen. hiç kimse memleketine köy denmesini istemez.
Elbette. Yüzeysel olarak kira endeksli araştırma yapınca da önemsediğiniz diğer özellikleri görmemezlikten gelmek durumunda kalıyorsunuz.beni anladığınız için teşekkür ederim..benim de oyüzden kafam karışık sonuçta insanın evi gibi yok..evi rahat en önemlisi komşuları düzgün olsun istiyor..malesef bizde çocuk olunca kısa süreli eşyalı evde kalmak zor ama mantıklı..
Geçen ay gittim denizliye; en lüks evi 100 liraya da verseler yaşanmaz o şehirde. Köy gibi resmen. Hiç ama hiç gelişmemiş. Eğer gelişmişlik ve sosyallik arıyorsanız mutlaka Eskişehire gidin. Denizlide Cuma saatinde oturacak bir cafe bile bulamadım. Bir ağacın gölgesinde 100 tane insan oturmuş hepsi birbirini gözetliyordu :S
o zaman o insanların da denizlili olma ihtimalini düşünüp ona göre yazın hanım efendi.ve evet hakaret denir sizin bu dediğinize. üslup vardır bir de. denizliyi beğenmedim de bana göre değil de tamam ama yok insanlarına laf ediyorsunuz yok köy diyorsunuz ayıp bu.
Hava o kadar sıcak ki inanın buharlaşmak üzereyim ve sizinle tartışacak halim yok.
Peki, tamam, iyi geceler diliyorum size.
Eskişehiri bilmiyorum ama Denizli'de görev yaptım.
Çok severim Denizli'yi.
Ama evler çok pahalı...
hem kiralar, hem de satın almak açısından...
Batıkent ne kadar uzaklıkta merkeze?
canim ögretmenmisin? ögretmenler 4000tl aliyormu türkiyede görümcemde ögretmenlik yapiyorda hep bana 1500lerden falan bahsediyor
yada ben yurtdisindayim diye bilmiyodur diye söylemiyor.
ben denizliyede gittim, eskisehirede ben denizli´yi cok begendim, eskisehirde güzel. tercih senin bence hangi sehri secersen sec ikisinide begenirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?