- Konu Sahibi egeada2012
-
canım eskişehiri bilmiyorum ama denizlide de kiralar mevkisine göre değişiyor. kınıklı çamlık, kıbrıs şehitler çok pahalı yerler diğer yerler daha uygun.
Lüks demişsiniz ama herkezin beklentisine göre değişebilir,
Göreceli bir kavram..
öncelikle teşekkürler peki kiralar ne kadar bu semtte lüks sıfır bi ev?
Geçen ay gittim denizliye; en lüks evi 100 liraya da verseler yaşanmaz o şehirde. Köy gibi resmen. Hiç ama hiç gelişmemiş. Eğer gelişmişlik ve sosyallik arıyorsanız mutlaka Eskişehire gidin. Denizlide Cuma saatinde oturacak bir cafe bile bulamadım. Bir ağacın gölgesinde 100 tane insan oturmuş hepsi birbirini gözetliyordu :S
Geçen ay gittim denizliye; en lüks evi 100 liraya da verseler yaşanmaz o şehirde. Köy gibi resmen. Hiç ama hiç gelişmemiş. Eğer gelişmişlik ve sosyallik arıyorsanız mutlaka Eskişehire gidin. Denizlide Cuma saatinde oturacak bir cafe bile bulamadım. Bir ağacın gölgesinde 100 tane insan oturmuş hepsi birbirini gözetliyordu :S
Denizli'yi bilmiyorum. Fakat Eskişehir cıvıl cıvıl yaşayan bir il.
Örneğin Vişnelik mahallesi. İki üç katlı yarı binaların estetik görünümü. Mütevazi ve çok şık.
Porsuk nehri civarı. Çiğ börekleri. ..
Beğeniyorum Eskişehir'i. Pozitif bir enerjisi var.
Ücret konusunda ortalama bilgi edinmek için hürriyetemlak, milliyetemlak, sahibinden.com vesaire sitelerde istediğiniz özellikleri seçin, aratın. Soru işaretlerinize görsel ilanlar ve ek bilgiler ile ayrıntılı yanıt bulursunuz.
baktım ama ilanlar net bi örneklem oluşturuyor mu bilemedim..genelde 1+1 apartlar var..eski evler 700-800 lüks evler 1200-1500 ben ayda 4000 lira gelirle 1500 tl veremem..
baktım ama ilanlar net bi örneklem oluşturuyor mu bilemedim..genelde 1+1 apartlar var..eski evler 700-800 lüks evler 1200-1500 ben ayda 4000 lira gelirle 1500 tl veremem..
valla ev ilanlardan aranızsa pahalıya gelir. semt semt gezmek gerek bence. lüks olsun istiyorsunuz ama 1500 veremem diyorsunuz eskişehir için . eskişehir pahalı bir yer sonuçta.işiniz zor o zaman Allah kolaylık versin
Emlak şirketlerine başvurduğunuzda 1000 tl ile şahane bir evde oturabilirsiniz diye düşünüyorum.baktım ama ilanlar net bi örneklem oluşturuyor mu bilemedim..genelde 1+1 apartlar var..eski evler 700-800 lüks evler 1200-1500 ben ayda 4000 lira gelirle 1500 tl veremem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?