- 20 Mayıs 2020
- 971
- 1.643
- 63
- Konu Sahibi honeymilkkk
Merhaba kızlar şimdi benim şöyle bi durumum var.Bir kac önce görücü usulü biriyle tanıştım. Görüşmeye giderken kesinlikle ılımlı değildim ama görüştüm sadece biraz kibar konuşması dışında beyfendi buldum ve hoşuma gitti. ( Bu arada bende kibar erkek olmuycak takıntısı var doğuya has bi özellik olabilir).Ki kendisi doğulu ama yıllardır batıda bir şehirde yasiyormus bunun da etkisi olabilir bilmiyorum. Konuştuk bi hafta sonra biraz kibar oldugu için görüşmek istemediğimi söyledim ve bitti.Aradan biraz zaman geçti ben haksızlık ettiğimi düşündüm tekrar adım atmadım ama aramızda diyalog olacak bi mesele vardı konuya ordan girdim normal arkadaş olarak arada yazışmaya başladık.Ve tekrar bana evlilik niyetiyle konuşmak ve geldiğinde görüşmek istediğini söyledi kabul ettim çünkü az buçuk bi şeyler hissetmeye başlamıştım.Yalniz problem surda ki bu kişi 36 yaşında ve 36 yaşına kadar ilk defa benimle bu kadar uzun konuşmuş. Ve ilk defa bi kızla ikinci bir defa görüşmüş. Bana ilk görüştüğümüz de çok sosyal olmadığını ve biraz çekingen biri olduğunu söyledi ki ben öyle olduğunu kesinlikle düşünmedim görüştüğüm zamanlar.Bi insanın hiç kız arkadaşı olmaz mi bu yasa kadar hiç kimseye ihtiyaç duymaz mi.Ve en son orta okulda bi kızdan hoşlandığını bahsetti.Sadece kariyer odaklı olduğu için de şimdiye kadar böyle şeylere vakit ayıramadığını söyledi. Sizce bu normal mi bi erkeğin 36 yaşına kadar bir kızla hiç oturmamış görüşmemiş olması.. Hi şunu da not düşeyim eli yüzü düzgün kariyerli ve kültürlü bi insan . Yanı bu kadar zaman neden kimse olmamış olabilir hayatında