• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karisik kizlar yardimmmm

honeymilkkk

Hasbünallahu ve Ni'mel Vekîl🍀
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2020
971
1.643
63
Merhaba kızlar şimdi benim şöyle bi durumum var.Bir kac önce görücü usulü biriyle tanıştım. Görüşmeye giderken kesinlikle ılımlı değildim ama görüştüm sadece biraz kibar konuşması dışında beyfendi buldum ve hoşuma gitti. ( Bu arada bende kibar erkek olmuycak takıntısı var doğuya has bi özellik olabilir).Ki kendisi doğulu ama yıllardır batıda bir şehirde yasiyormus bunun da etkisi olabilir bilmiyorum. Konuştuk bi hafta sonra biraz kibar oldugu için görüşmek istemediğimi söyledim ve bitti.Aradan biraz zaman geçti ben haksızlık ettiğimi düşündüm tekrar adım atmadım ama aramızda diyalog olacak bi mesele vardı konuya ordan girdim normal arkadaş olarak arada yazışmaya başladık.Ve tekrar bana evlilik niyetiyle konuşmak ve geldiğinde görüşmek istediğini söyledi kabul ettim çünkü az buçuk bi şeyler hissetmeye başlamıştım.Yalniz problem surda ki bu kişi 36 yaşında ve 36 yaşına kadar ilk defa benimle bu kadar uzun konuşmuş. Ve ilk defa bi kızla ikinci bir defa görüşmüş. Bana ilk görüştüğümüz de çok sosyal olmadığını ve biraz çekingen biri olduğunu söyledi ki ben öyle olduğunu kesinlikle düşünmedim görüştüğüm zamanlar.Bi insanın hiç kız arkadaşı olmaz mi bu yasa kadar hiç kimseye ihtiyaç duymaz mi.Ve en son orta okulda bi kızdan hoşlandığını bahsetti.Sadece kariyer odaklı olduğu için de şimdiye kadar böyle şeylere vakit ayıramadığını söyledi. Sizce bu normal mi bi erkeğin 36 yaşına kadar bir kızla hiç oturmamış görüşmemiş olması.. Hi şunu da not düşeyim eli yüzü düzgün kariyerli ve kültürlü bi insan . Yanı bu kadar zaman neden kimse olmamış olabilir hayatında 🤔

Kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez...
Doğru söylüyor da olabilir yalan söylüyor da oladabilir.
Önemli olan size karşı olan davranışları..

Merhaba kızlar şimdi benim şöyle bi durumum var.Bir kac önce görücü usulü biriyle tanıştım. Görüşmeye giderken kesinlikle ılımlı değildim ama görüştüm sadece biraz kibar konuşması dışında beyfendi buldum ve hoşuma gitti. ( Bu arada bende kibar erkek olmuycak takıntısı var doğuya has bi özellik olabilir).Ki kendisi doğulu ama yıllardır batıda bir şehirde yasiyormus bunun da etkisi olabilir bilmiyorum. Konuştuk bi hafta sonra biraz kibar oldugu için görüşmek istemediğimi söyledim ve bitti.Aradan biraz zaman geçti ben haksızlık ettiğimi düşündüm tekrar adım atmadım ama aramızda diyalog olacak bi mesele vardı konuya ordan girdim normal arkadaş olarak arada yazışmaya başladık.Ve tekrar bana evlilik niyetiyle konuşmak ve geldiğinde görüşmek istediğini söyledi kabul ettim çünkü az buçuk bi şeyler hissetmeye başlamıştım.Yalniz problem surda ki bu kişi 36 yaşında ve 36 yaşına kadar ilk defa benimle bu kadar uzun konuşmuş. Ve ilk defa bi kızla ikinci bir defa görüşmüş. Bana ilk görüştüğümüz de çok sosyal olmadığını ve biraz çekingen biri olduğunu söyledi ki ben öyle olduğunu kesinlikle düşünmedim görüştüğüm zamanlar.Bi insanın hiç kız arkadaşı olmaz mi bu yasa kadar hiç kimseye ihtiyaç duymaz mi.Ve en son orta okulda bi kızdan hoşlandığını bahsetti.Sadece kariyer odaklı olduğu için de şimdiye kadar böyle şeylere vakit ayıramadığını söyledi. Sizce bu normal mi bi erkeğin 36 yaşına kadar bir kızla hiç oturmamış görüşmemiş olması.. Hi şunu da not düşeyim eli yüzü düzgün kariyerli ve kültürlü bi insan . Yanı bu kadar zaman neden kimse olmamış olabilir hayatında 🤔
Görüşmemiz olabilir işine çok odaklanmıştır,evleneceği kişiyle sadece görüşmek istemistir kesin bilgi almak için zaman verin tanıyın etrafından işinden sosyal medyasından araştırın sonra karar verin eğer dediğiniz gibi çıkarsa tam evlenilecek insan hakkinizda hayırlısı olsun

Konunun içeriğine arkadaşlar yorum yazar da sizin kibar olduğu için görüşmek istemedim demenize şoke oldum.Kibarlığı kılıbıklıkla karıştıranlardan mısınız?? Kriterleriniz böyle giderse ilerde çok sıkıntı yaşarsınız söyleyim.Her kadın kendine (hatta herkese) kibar davranan,nazik,beyfendi birini hak eder.

Doğru erkek dediğiniz kaba saba ve çapkın olmalı. Ekşide de bir başlık var kadınların efendi adam yerine piç tercihi diye o hesap olmuş sizinkisi. :)

Hayır tabikide benim öncelikli kriterim zaten efendi olması ama aklımda sadece su oluştu acaba kadınlara karşı bisey hissetmiyo gibi bi durum olabilir mi .

Geçmişi senin değil ilgilenme geleceğe bak çünkü istersen geleceği senin olabilir

Sadece kibarliğina takildiysan şimdi çoğu kişinin arayıp bulamadığı şey.

Bazı insanlar kariyer odaklı olup hayatına ciddi birini almayı reddediyor. Belki gerçekten böyledir. Ama benim anlamadığım insanların neden geçmişte yaşadığı ilişkileri, hoslantilari sorulur bilmiyorum. Buna kafam basmıyor. Nişanlıma bunu sormadım. O da bana sormadı. Hatta arada şakasına biseyler dediğimde bile ben senin daha önce birinden hoşlandığını duymak istemem içim acır der. Mantıklı da geliyor bana. Birinin hayatında biri olmuş olmamış bizden önce bizene. En güzeli herkesin geçmişi arkasında bırakıp yeni sayfa açması

Aman iyi ölç biç. Paravan evliliğe kurban gitme de...

Kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez...
Doğru söylüyor da olabilir yalan söylüyor da oladabilir.
Önemli olan size karşı olan davranışları..

Evet bana karşı gayet anlayışlı ve ilgisini belli eden biriydi ama bi insan neden kimseyle bir defadan fazla görüşmez.Gorucu usulü birçok kişiyle görüşmüş ve çoğunlukta hoşlanmamış kimseden. Karşı tarafın da hayır dediği oldu ama çoğunlukla ben hoşlanamadım dedi. Neden kimseden hoşlanmaz bi erkek

Kibar erkek olmayacak takıntınız mı var? Doğru mi okudum diye tekrar tekrar okudum. Kaba saba, size hakaret eden adamlardan mı hoşlanıyorsunuz? 36 yaşında bir insanın hayatında kimse olmaması normal bir seçim değil

Kaba saba hakaret eden birini istiyorum diye bisey yazmadım zaten

Evet bana karşı gayet anlayışlı ve ilgisini belli eden biriydi ama bi insan neden kimseyle bir defadan fazla görüşmez.Gorucu usulü birçok kişiyle görüşmüş ve çoğunlukta hoşlanmamış kimseden. Karşı tarafın da hayır dediği oldu ama çoğunlukla ben hoşlanamadım dedi. Neden kimseden hoşlanmaz bi erkek
Belki giyimi kusami belki aile yapisi belki hayata bakis acisi..
Bu sadece erkek, kadın ile sinirlandirilmaz..
Benden sana tavsiye eğer bu kişi ile ciddi ciddi görüşecek evliliği düşüneceksen iyice tanımaya gayret et
Aniden evet deme

Şu kızlarıda anlamıyorum düzgün biri bulsa neden kibar? Neden başka konuştuğu olmamış der ne güzel ilki olcaksın. Kaba saba bi tip dediklerin tc kimlik hanen sayın kadar bazısının konuştuğu oluyor😂 ve anlayışsız oluyor. Azıcık aklınızı kullanın o beyle gül gibi geçinirsn bi dediğini iki etmez. Aba kaba erkekler gözünün yaşına bakmaz

Back
X