Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullanıldığını düşünmüyorum ama senin yapacağın harcamalar ona göre gereksiz bu konuda yapabileceğin bir şey var mı onu da bilemiyorum. Ama kullanıldım diye düşünme bence.Merhaba bayanlar, 2017 de evlendim. Kayınvalidem bi ev almış yarısını ödemişti. Başka da ailelerden sıfır destekle evlendik. Evin kalan yarı borcunu, arabanın yarı borcunu mobilyayı vs. evlilik hayatımız böyle borç ödeyerek geçiyor. Maaş olarak eşimden daha çok kazanıyorum. Ama para idaresi ve kartlar ondadır. gereksiz veya kendine de harcama yapmaz ama ben almak istediğim şeyleri alamadığım için oldukça mutsuzum. Çalışıyorum çalışıyorum cüzdanımda 100 tl filan verdiği harçlık oluyor. Şuan evi satıp başka ev almak istiyoruz, çünkü 10 aylık bebeğim var, daha büyük ev şart oldu. Ama yani yine borç ödenecek. Yeni eve şunu bunu alayım dediğimde bana bir liste sıraladı işte tapu yok abonelikler taşınma vs hepsi bitecek elde para kalırsa alırsın diyor. Ki kalmaz. Uzun oldu ama nasıl desem benim özendiğim dekoratif şeyler ona göre her zaman boş ve lüzumsuz ve satın aldırmaz. Ve ben kullanılmış hissetmeye başladım.
Bunu kullanılmak olarak düşünme.Benim eşimde aynıydı ben çalışırken yeme içme kıyafet vs. Bu tip şeylerden asla kısmaz ama dekoratif şeylere yapılan harcamalar ne yazıkki erkeklere genel anlamda gereksiz geliyor.Düz varlıklar bu da onların fıtratı şöyle yapabilirsin eşinle konuş mesela.Aylık sana bir bütçe ayırsın atıyorum 500 700 tl gibi sen her ay ordan istediklerini al o limit kadar.Böylelikle sen ondan istediğin şeyleri almak için para istemek durumunda kalmazsın.Merhaba bayanlar, 2017 de evlendim. Kayınvalidem bi ev almış yarısını ödemişti. Başka da ailelerden sıfır destekle evlendik. Evin kalan yarı borcunu, arabanın yarı borcunu mobilyayı vs. evlilik hayatımız böyle borç ödeyerek geçiyor. Maaş olarak eşimden daha çok kazanıyorum. Ama para idaresi ve kartlar ondadır. gereksiz veya kendine de harcama yapmaz ama ben almak istediğim şeyleri alamadığım için oldukça mutsuzum. Çalışıyorum çalışıyorum cüzdanımda 100 tl filan verdiği harçlık oluyor. Şuan evi satıp başka ev almak istiyoruz, çünkü 10 aylık bebeğim var, daha büyük ev şart oldu. Ama yani yine borç ödenecek. Yeni eve şunu bunu alayım dediğimde bana bir liste sıraladı işte tapu yok abonelikler taşınma vs hepsi bitecek elde para kalırsa alırsın diyor. Ki kalmaz. Uzun oldu ama nasıl desem benim özendiğim dekoratif şeyler ona göre her zaman boş ve lüzumsuz ve satın aldırmaz. Ve ben kullanılmış hissetmeye başladım.
Evet ev topraktan alınmış yarı borcu ödenmiş ben yoktum o zaman. Biz evlenince ev bitmiş hale geldi evlendikten sonra tabu alındı ve kalan borcu biz ödedik.ev sanirim siz evlenmeden once alindi ve siz kalan borcunu oduyorsunuz yanlismi anladim ?
sen niye oduyorsun arkadaşim sana ne kalacak o evden?Evet ev alınmış yarı borcu ödenmiş ben yoktum o zaman. Biz evlenince kalan borcu biz ödedik.
Evet ev topraktan alınmış yarı borcu ödenmiş ben yoktum o zaman. Biz evlenince ev bitmiş hale geldi evlendikten sonra tabu alındı ve kalan borcu biz ödedik.
Eğer evlendikten sonra aldıysanız tapuyu sıkıntı yok. Ama sizden önce alındı ise o borca hiç karışmayın derim hiç bir söz hakkınız olmaz onda.Evet ev topraktan alınmış yarı borcu ödenmiş ben yoktum o zaman. Biz evlenince ev bitmiş hale geldi evlendikten sonra tabu alındı ve kalan borcu biz ödedik.
Oldu öyle bir şey evet. Ailemin de yüzünden oldu, savurgan olduğumu aralıksız söylerlerdi, para idaresini eşime bıraksam iyi olacağını düşünmüştüm. Ama bu kadar da kısıtlanacağımı bilemedim.maaş kartinizk esinize verip herşeyde gozunuzun kalmasida aşırı saçma
neden maaş kartinizi veriyorsunuz ki?
sizin emeginiz uzerinden parayi nasil harcayacaginiza baskalari karar veriyor esiniz bile olsa kimseye bu luksu vermeyin
Koltuğum şeyi duymak üzüyor yanlızAdam rahatca ev sahibi olabilmek ıcın evlenmıs.
Ek olarak bir de baba olmus.
esler maddi olanaklarda bir birlerine destek cikmali ev geciminde evet ama bu maas karti vermekle olmaz savurmak istemediginiz kismini verirsiniz esinize kendi ihtiyaciniz kadari sizde kalirOldu öyle bir şey evet. Ailemin de yüzünden oldu, savurgan olduğumu aralıksız söylerlerdi, para idaresini eşime bıraksam iyi olacağını düşünmüştüm. Ama bu kadar da kısıtlanacağımı bilemedim.
Şu an nişanlıyım ve para idaresi bendedir hesaplar ortak asla da kendimi kısıtlamam nasıl gelirse öyle gider çünkü. Bence bir kadın erkekten daha tutumlu olabilir. O konu da en başında yapmışsınız bir yanlış inşallah dönebilmenin bir yolunu bulabilirsinizOldu öyle bir şey evet. Ailemin de yüzünden oldu, savurgan olduğumu aralıksız söylerlerdi, para idaresini eşime bıraksam iyi olacağını düşünmüştüm. Ama bu kadar da kısıtlanacağımı bilemedim.
Butun gun evladınızı bırakıp calisiyorsunuz emek harcıyorsunuz sonra eve gelip cocukla ilgilenip ev isi yemekle ugrasıyorsunuz emınım. Ama ıstedıgınız atıyorum, elli liralık samdanı alamıyorsunuz... Neden? Kocanıza göre luks cunku.Koltuğum şeyi duymak üzüyor yanlız![]()