Kafam karışık, sonradan çıkan çizgi 😥

Ben Alexandrite lazere gidiyorum tüm vücut.Gebelikten beri gitmedim ama artık gitmem gerek.Doktorum da bı sakınca görmedi.Siz hangi lazer ve hangi bölge için gidiosunuz,jel sürülüyor mu?Bulmuşken sorim aklimdakilericevabınız için cooook tesekkur ediyorum

Ben kendi denemiyimimi anlatıyım buz lazer e gidiyorum. Daha önce alexandrite gittim ama hiç dokulmem olmamıştı. Şimdi buz lazer e başladım komple ekstra vücut 2. Seansım oldu ve sıfır hiç kalmadı geriye daha 8 seansım var bu ayın 20 sinde 3. Seansim vardı hamile değilsem giderim hamile isem başında imzaladığımız bı sözleşmede hamilelik durumunda hamilelik sonrasında kalan seansları tamamliyorlar. Sadece biyiklarimda ilk seansta hiç dökülme olmadı 2. Senasta ta az oldu sanırım bitmesi en zor yerlerden biri. 3. Seansa gidicem ama daha çıkan bişey yok bıyıklar dışında

İnşallah yaşamam testler çok garip ya insanin kafasını karıştırıyor hep. İnsan zaten heyecanlı stresli oluyor bide tabi ki sabırsız oluyoruz
Sabirsizligi deme canim. 1 mayisda duwuk yaptim. 4 aylik. Pazartesi kontrole gidicem. Acisi o kadar tazeki rahmimin boş olduğu dusunmek çok uzuyor. Haziranda tekrar denemek istiyorum. Ödum kopuyor doktor bekleyin der diye. Genelde 3 ay gibi bekleme suresi veriyorlar. Hergun bebeklerimin ultrason vidyolarina bakiyorum. Hareketleri falan. Ağlamakdan mahvoldum. Toparlanmam için kendi kendime de yardim edemiyorum. Ha bile yarami deşiyorum. Yeniden hamile kalmak için çok sabirsizim. Zaten 20 aya kavuşmuşdum zorluklarla yine olmazsa nasil toparlanirim bilmiyorum(

Allah'tan hayırlısı canım Allah kucağını boş bırakmasın sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah benim bı arkadaşımda düşük yaptı 2 ay sonra oda hamile kaldı çok şükür sağlıklı bı kızı var şimdi. O işler pek belli olmuyor yani

InsaAllah kisa surede ben de saglikli gebelik yaşarim. Sana ne zaman istersen o zaman evladina kardeş gelir

Kizlar dayanamayıp yeniden test aldım ve test yaptım. Aslında sağlık ocağında kan vericektim ama sabah 10.30 a kadarmis kan verme hastanede çok uzakta 2 minibüs değiştirerek gitmek istemedim hemde yasak var. Neyse eczaneden test aldım sanki gene silik bir çizgi çıktı normalde daha belirgindi ama fotoğrafta tam belli olmuyor diye parlaklığı düşürdum atıyorum testin resmini

Bana mı çizgi var gibi geliyor

Eklentiler

• IMG_20210511_130504.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 1.183
Ben yine aynısını diyorum.. Hamilesiniz....kan verin sonucu göreceksinşz...

Ben robotx lazere gidiyorum. En başından beri gidiyorum. Jel sürülmüyor lazer sonrası krem kullanıyorum o kadar yüz için ve bacak için gidiyorum.

Test bozuk değilse hamilesiniz .
Hamilelik ile adet belirtileri aynıdır

Sonraki testte de çizgi bariz belli. Ben var diyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…