Yarın bı testim daha var sabah ilk idrarla yapcam bunları gün ortasında yapmıştım onda da silikte olsa bı çizgi çıkarsa bayram sonrası kan vermeye giderimSonraki testte de çizgi bariz belli. Ben var diyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Biliyorum çok şiddetli bı kasik ağrım var acaba hangisi çıkacakTest bozuk değilse hamilesiniz .
Hamilelik ile adet belirtileri aynıdır
Dayanamadım evdeki son testi de yaptım negatif çıktı demekki diğer testler bozuktu hayırlısı böyleymiş regli olmayı bekliycem artıkAtsana cnaım foto diğer önceki attıkların gbi
Atsana cnaım foto diğer önceki attıkların gbi
3ü de mi bozuk... İmkansız yani...Dayanamadım evdeki son testi de yaptım negatif çıktı demekki diğer testler bozuktu hayırlısı böyleymiş regli olmayı bekliycem artık
+13ü de mi bozuk... İmkansız yani...Valla ne diyeyim...
Valla bende anlamadım testlerin resimlerini attım buraya 4 testinde kafam benimde çok karıştı. Sanırım sabırlı olmam gerekiyor ama insan çok sabırsız oluyor bekliycem anlaşılan bı kaç gün daha3ü de mi bozuk... İmkansız yani...Valla ne diyeyim...
Sabah ilk idrarla erken gebelik testlerinden yaptım3ü de mi bozuk... İmkansız yani...Valla ne diyeyim...
Ben yine bi çizgi görüyorum. İkinci çizgi silik bi şekilde çıkmış size daha net gözüküyordur.Sabah ilk idrarla erken gebelik testlerinden yaptım
Bugün 39 gün oldu reglim gecikeli erken gebelik testinde bu kadar hayali bı çizgi var mı yok mu belli değil ki. Hiç değilse erken gebelik testinde belli olurdu sanki. Bu kadar geç döllenme munkun mü acaba. Şu ana kadar maksimum reglim 35 gün gecikmişÇizgi yok dediğiniz testte bile hayali bi çizgi var bence de hamilesiniz kan testi için bayram sonrasını beklemeyin derim hayırlısı olsun
Evet varSabah ilk idrarla erken gebelik testlerinden yaptım
Bence kesin hamilesinİyi akşamlar kizlar. Reglim 5 gün gecikti bugün 35 gün oldu. 2 buçuk yaşında zor bı oğlum var o yüzden çocuk düşünmüyoruz ve korunuyorduk. 2 gündür mide bulantım da var ama ben orucun sonları artık mide dayanmıyor diye düşünmek istiyorum. Bu sabah test aldım ve yaptım. İlk başta bişey yoktu ama yaptığım yerde bırakmıştım alıp sonra atarım diye atmak için aldığımda bı baktım ikinci hafif bı çizgi tamam 5 dk sonra geçersizdir diyor ama kafam çok karıştı, böyle bı durumda kalıpta hamile olan var oldu mu sizce testi tekrar yapmalı mıyım? Lazer e gidiyordum bide seansım yaklaştı seansımdan önce emin olmam lazım. Kan testinde ilk gebeliğimde 2 kere yanlış çıktı o yüzden hep bı negatif etki bıraktı bu kan testleri bende. İdrar testinde damlatir damlatmaz çıkmıştı. Bu niye böyle oldu kafam karışti
Kizlar yeni bı test yaptım bugün bekleyemeyip oda sanki silik gibi bı bakar mısınız sizde
Merhaba benim testime de bakabilir misiniz. 2 gün önce erken gebelik yaptım ışıkta görünen bir çizgi çıktı. Bugün sabah normal kaset testi yaptım. 5 dakikada resmini attığım gibi çıktı. Yarım saat sonra falan baktığımda test bembeyazdı. Üzerinde 20 dakikadan sonra çıkan sonuç geçersiz yazıyor. İlk çıkan pozitif mi acaba. Bir de ayağa kalkıp hareket edince karın ağrım oluyor. Dinlenince geçiyor. Regl ağrısı gibi ama normalde regl ağrım yatınca da geçmiyor. Sarı akıntı var. Adetime 4 gün var
Pozitif gibi geldi bana sanki bı siliklik var gibi geldi olabilir yaniMerhaba benim testime de bakabilir misiniz. 2 gün önce erken gebelik yaptım ışıkta görünen bir çizgi çıktı. Bugün sabah normal kaset testi yaptım. 5 dakikada resmini attığım gibi çıktı. Yarım saat sonra falan baktığımda test bembeyazdı. Üzerinde 20 dakikadan sonra çıkan sonuç geçersiz yazıyor. İlk çıkan pozitif mi acaba. Bir de ayağa kalkıp hareket edince karın ağrım oluyor. Dinlenince geçiyor. Regl ağrısı gibi ama normalde regl ağrım yatınca da geçmiyor. Sarı akıntı var. Adetime 4 gün var
Adet oldum. Tekrar yaptım daha koyuydu ama gene adet oldum. Hem de günü gelmedenPozitif gibi geldi bana sanki bı siliklik var gibi geldi olabilir yani
Başka bir aya inşallah canım gebelik düşünüyorsanAdet oldum. Tekrar yaptım daha koyuydu ama gene adet oldum. Hem de günü gelmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?