Kafam karışık, sonradan çıkan çizgi 😥

Sonraki testte de çizgi bariz belli. Ben var diyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Yarın bı testim daha var sabah ilk idrarla yapcam bunları gün ortasında yapmıştım onda da silikte olsa bı çizgi çıkarsa bayram sonrası kan vermeye giderim

3ü de mi bozuk... İmkansız yani... Valla ne diyeyim...
Valla bende anlamadım testlerin resimlerini attım buraya 4 testinde kafam benimde çok karıştı. Sanırım sabırlı olmam gerekiyor ama insan çok sabırsız oluyor bekliycem anlaşılan bı kaç gün daha

Çizgi yok dediğiniz testte bile hayali bi çizgi var bence de hamilesiniz kan testi için bayram sonrasını beklemeyin derim hayırlısı olsun
Bugün 39 gün oldu reglim gecikeli erken gebelik testinde bu kadar hayali bı çizgi var mı yok mu belli değil ki. Hiç değilse erken gebelik testinde belli olurdu sanki. Bu kadar geç döllenme munkun mü acaba. Şu ana kadar maksimum reglim 35 gün gecikmiş

Bence kesin hamilesin

Merhaba benim testime de bakabilir misiniz. 2 gün önce erken gebelik yaptım ışıkta görünen bir çizgi çıktı. Bugün sabah normal kaset testi yaptım. 5 dakikada resmini attığım gibi çıktı. Yarım saat sonra falan baktığımda test bembeyazdı. Üzerinde 20 dakikadan sonra çıkan sonuç geçersiz yazıyor. İlk çıkan pozitif mi acaba. Bir de ayağa kalkıp hareket edince karın ağrım oluyor. Dinlenince geçiyor. Regl ağrısı gibi ama normalde regl ağrım yatınca da geçmiyor. Sarı akıntı var. Adetime 4 gün var

Eklentiler

• IMG_20210514_101606.webp
    110,9 KB · Görüntüleme: 1.037
  • IMG_20210514_101444.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 801
  • IMG_20210514_101439.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 709
  • IMG_20210514_101301.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 999

Pozitif çizgisi gibi durmuyor pek ama adet geçince yeniden deneyin bence.

Pozitif gibi geldi bana sanki bı siliklik var gibi geldi olabilir yani

Bu arada 45 gün oldu bende hâlâ regli olmadım 2 idrar testi daha yaptım ve negatif çıktı sonucum. Bugün kan vermeye gittim sonucun çıkmasını bekliyorum heyecanla bakalım ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…