Kan verdim bu gun daha iyi belli olur diye insallah vardır ondan çıkmıştır bu test boyleUzun saatler sonra doğruluk payı pek olmuyor ama siz tekrarlayin testi ve ilk dakikalarda çıkan sonucu değerlendirin.
Test bozulmuş
Kan sonucunuz çıktı mı?Kan verdim bu gun daha iyi belli olur diye insallah vardır ondan çıkmıştır bu test boyle
Su damlatıldığında saatler sonra siliniyorsa bu yok mu demektir?Bence hamilesiniz....
Testlerle bi ara kafayı bozmuştum.
Nerde olsa tanırım 2.pozitif çizgiyi ...
Merhaba özelden mesaj atabilir misiniz bana. Bir konu hakkında sizinle görüşmek istiyorum. Başka bir konudan ulaşmaya çalıştım ama görmediniz sanırımTabiki de öyle canım benim karamsarlık değil elbette bı daha evladım olsun isterim ama daha güzel yetişebilmesi daha iyi vakit ayırabilmek için doğru bı zamanda olsun isterdim hayırlısı. Bende hissetmiyorum hamile gibi ama kafam çok karıştı. İlkinde test yaptığımda emin gibiydim zaten
Merhaba, su damlatınca kaybolan çizgi geçersiz, negatif midir?Ben yine bi çizgi görüyorum. İkinci çizgi silik bi şekilde çıkmış size daha net gözüküyordur.
Evet canımMerhaba, su damlatınca kaybolan çizgi geçersiz, negatif midir?
Su damlatmaya gerek yok ki... Çıkıyorsa direk hamilesiniz çıkmıyorsa değilsiniz. Testi tekrar etmek gerekir.Su damlatıldığında saatler sonra siliniyorsa bu yok mu demektir?
Zor görünen testi bile görmüşsünüz maşallah:) ben şaşı oldum:)Çizgi yok dediğiniz testte bile hayali bi çizgi var bence de hamilesiniz kan testi için bayram sonrasını beklemeyin derim hayırlısı olsun
Hamilelik olsa hiç silinmiyor mu o çizgi?Evet canım
Deniyor ya suyla silince gebelik değildir diye ondan.Su damlatmaya gerek yok ki... Çıkıyorsa direk hamilesiniz çıkmıyorsa değilsiniz. Testi tekrar etmek gerekir.
İltihap olunca farklı ağrı, sancı hissetmedim mi?Hamile değilmişim canım önce dış gebelikten suphelendiler daha sonra alttan muayene ettiler çok aşırı iltihap birikmiş iki kanalda bu yüzden tıkanmış adet bı turlu gelememiş bugün küçük bı operasyonla temizlenecek dedi doktor hastaneye gidicem birazdan
Neymiş sonucu.
O kadarını bilmiyorumHamilelik olsa hiç silinmiyor mu o çizgi?
Ben de silik bi kaset testle hamileliğimi öğrenmiştim o yüzden daha dikkatli inceliyorumZor görünen testi bile görmüşsünüz maşallah:) ben şaşı oldum:)
Üstelik pembe bile değil, kuruma çizgisi gibi di mi?Ben de silik bi kaset testle hamileliğimi öğrenmiştim o yüzden daha dikkatli inceliyorumbakın bu benim testimdi
Aynen kuruma mı acaba diye şüpheye düşmüştüm ama 5 dk içinde çıkmıştı ve gün içinde tekrarladığımda yine aynı böyle silik olmuştu tesadüf değil herhalde diyip kan testi verdim 32 ile öğrendim testi yumurtlamanın 12.günü yapmıştım suya falan da tutmadımÜstelik pembe bile değil, kuruma çizgisi gibi di mi?
Yumurtlamanın kaçıncı günü idi bu testi yaptığında?
Hic suya tuttun mu, hamilelik değilse siliniyormuş ikinci çizgi.
Darısı başıma inşAynen kuruma mı acaba diye şüpheye düşmüştüm ama 5 dk içinde çıkmıştı ve gün içinde tekrarladığımda yine aynı böyle silik olmuştu tesadüf değil herhalde diyip kan testi verdim 32 ile öğrendim testi yumurtlamanın 12.günü yapmıştım suya falan da tutmadım
Bir de benimkine bakabilir misiniz o zamanBence hamilesiniz....
Testlerle bi ara kafayı bozmuştum.
Nerde olsa tanırım 2.pozitif çizgiyi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?