Kafam karışık, sonradan çıkan çizgi 😥

Merhaba özelden mesaj atabilir misiniz bana. Bir konu hakkında sizinle görüşmek istiyorum. Başka bir konudan ulaşmaya çalıştım ama görmediniz sanırım

Su damlatmaya gerek yok ki... Çıkıyorsa direk hamilesiniz çıkmıyorsa değilsiniz. Testi tekrar etmek gerekir.
Deniyor ya suyla silince gebelik değildir diye ondan.
Bazen çift çizgi çıksa da adet olunabiliyor.

İltihap olunca farklı ağrı, sancı hissetmedim mi?

Zor görünen testi bile görmüşsünüz maşallah:) ben şaşı oldum:)
Ben de silik bi kaset testle hamileliğimi öğrenmiştim o yüzden daha dikkatli inceliyorum bakın bu benim testimdi

Eklentiler

• 219E1D25-1557-4041-9662-FCA7FE4E6CDE.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 779
Ben de silik bi kaset testle hamileliğimi öğrenmiştim o yüzden daha dikkatli inceliyorum bakın bu benim testimdi
Üstelik pembe bile değil, kuruma çizgisi gibi di mi?
Yumurtlamanın kaçıncı günü idi bu testi yaptığında?
Hic suya tuttun mu, hamilelik değilse siliniyormuş ikinci çizgi.

Üstelik pembe bile değil, kuruma çizgisi gibi di mi?
Yumurtlamanın kaçıncı günü idi bu testi yaptığında?
Hic suya tuttun mu, hamilelik değilse siliniyormuş ikinci çizgi.
Aynen kuruma mı acaba diye şüpheye düşmüştüm ama 5 dk içinde çıkmıştı ve gün içinde tekrarladığımda yine aynı böyle silik olmuştu tesadüf değil herhalde diyip kan testi verdim 32 ile öğrendim testi yumurtlamanın 12.günü yapmıştım suya falan da tutmadım

Darısı başıma inş

Kız kafamı Allah bullak ettiniz okudukça bende bu gün test yaptım geçen hafta kan yaptığım sonuç 0.04 du bu gün test yaptım aynen böyle sonrandan silik oluştu anlamadım kan vermeye korkuyorum çünkü iki tane var zaten bende istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…