Kafam karışık, sonradan çıkan çizgi 😥

Eğer kanda çıkarda idrarda bı silik bide negatif çıkarsa çok saçma. Reglim de hiç gecikmiyordu eğer hamile değilsem de garip bilemiyorum ama merak ediyorum artık cok

Hamile değilmişim canım önce dış gebelikten suphelendiler daha sonra alttan muayene ettiler çok aşırı iltihap birikmiş iki kanalda bu yüzden tıkanmış adet bı turlu gelememiş bugün küçük bı operasyonla temizlenecek dedi doktor hastaneye gidicem birazdan

Ee neden pozitif çıkmıs 3 4 test buna ne ddi? Çok çok geçmiş olsun

Ee neden pozitif çıkmıs 3 4 test buna ne ddi? Çok çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım şimdi bı üniversite hastanesine geldim polistik over sendromum varmış, ayrıca kistim ve rahimde sıvı birikmem varmış bunlar için tedaviye başlandi teşekkür ederim

Sabah bi daha yaptm böyle çıktı şimdi kan sonucunu bekliyorum. 2 3 saat geçmiyor

Eklentiler

• IMG_20210604_112749.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 1.206
Öncelikle merhaba ben Nisan 9 da regl oldum ve benim 4 gün sürüyor 28 günde bir oluyorum nisanın 17sinde başlıyor 22 si yumurtlama günü 24dünde bitiyor ovilasyon günü fakat benim mayısın 6 sında regl olmam gerekirken benim mayısın 17 sinde kanamam oldu ve 6 gün sürdü 9 nisandan 17 nisana 39 gün geçmiş oluyor kanamada kırmızılı kahveliydi akışkan değildi k.b bunları yazıyorum çok özür dileyerek kanamam pedin çoğunu doldurmadi bende şüphelenip test yaptım fakat test ilk tek çizgi oldu saniyesinde ben beklemeden alıp çantama koydum aradan yarım saat sonra baktım böyleydi fotoğrafını bırakıyorum bu şekildeydi bana yardımcı olur musunuz bidaha da test yapmadım dedim kuruma cizgisidir ama iki gündür migdem bulanıyor suphelendim lütfen yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• IMG_20210605_024206.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 404
  • IMG_20210605_023244.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 495
Testide mayısın 27 de yaptım aradan 10 gün geçti migdem bulanıyor

Kızlar merhaba buda benim beklemiş testim ilk 5 dk birsey yoktu 12 saat sonra fark ettim evde değildim cunku sizce durum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…