Eew ne çıktıEğer kanda çıkarda idrarda bı silik bide negatif çıkarsa çok saçma. Reglim de hiç gecikmiyordu eğer hamile değilsem de garip bilemiyorum ama merak ediyorum artık cok
Hamile değilmişim canım önce dış gebelikten suphelendiler daha sonra alttan muayene ettiler çok aşırı iltihap birikmiş iki kanalda bu yüzden tıkanmış adet bı turlu gelememiş bugün küçük bı operasyonla temizlenecek dedi doktor hastaneye gidicem birazdanEew ne çıktı
Ee neden pozitif çıkmıs 3 4 test buna ne ddi? Çok çok geçmiş olsunHamile değilmişim canım önce dış gebelikten suphelendiler daha sonra alttan muayene ettiler çok aşırı iltihap birikmiş iki kanalda bu yüzden tıkanmış adet bı turlu gelememiş bugün küçük bı operasyonla temizlenecek dedi doktor hastaneye gidicem birazdan
Teşekkür ederim canım şimdi bı üniversite hastanesine geldim polistik over sendromum varmış, ayrıca kistim ve rahimde sıvı birikmem varmış bunlar için tedaviye başlandi teşekkür ederimEe neden pozitif çıkmıs 3 4 test buna ne ddi? Çok çok geçmiş olsun
Ayy şuna da bir bakar mısınızBence hamilesiniz....
Testlerle bi ara kafayı bozmuştum.
Nerde olsa tanırım 2.pozitif çizgiyi ...
Bunda varAyy şuna da bir bakar mısınız
Sabah bir daha yaptm böyle çıktı şimdi kan sonucunu bekliyorum. 2 3 saat geçmiyorBunda var
Bu da belli pozitif. Hayırlı olsun :)Ayy şuna da bir bakar mısınız
Sabah yaptm o da böyle çıktı. Kan sonucunu bekliyorumBu da belli pozitif. Hayırlı olsun :)
Testide mayısın 27 de yaptım aradan 10 gün geçti migdem bulanıyorÖncelikle merhaba ben Nisan 9 da regl oldum ve benim 4 gün sürüyor 28 günde bir oluyorum nisanın 17sinde başlıyor 22 si yumurtlama günü 24dünde bitiyor ovilasyon günü fakat benim mayısın 6 sında regl olmam gerekirken benim mayısın 17 sinde kanamam oldu ve 6 gün sürdü 9 nisandan 17 nisana 39 gün geçmiş oluyor kanamada kırmızılı kahveliydi akışkan değildi k.b bunları yazıyorum çok özür dileyerek kanamam pedin çoğunu doldurmadi bende şüphelenip test yaptım fakat test ilk tek çizgi oldu saniyesinde ben beklemeden alıp çantama koydum aradan yarım saat sonra baktım böyleydi fotoğrafını bırakıyorum bu şekildeydi bana yardımcı olur musunuz bidaha da test yapmadım dedim kuruma cizgisidir ama iki gündür migdem bulanıyor suphelendim lütfen yardımcı olurmusunuz
Çoktan 2 3 saat geçmişSabah bir daha yaptm böyle çıktı şimdi kan sonucunu bekliyorum. 2 3 saat geçmiyor
PozitiiiiiiiifffffffÇoktan 2 3 saat geçmişhatta 24sa geçmiş.. Ne çıktı sonucunuz
Çk sevindim çoookk.. Hep mutlu olun inşallah yavrun la esinle.. Allah analı babalı büyütsün inşallahPozitiiiiiiiifffffff
Çook çok teşekkür ederimÇk sevindim çoookk.. Hep mutlu olun inşallah yavrun la esinle.. Allah analı babalı büyütsün inşallahsağlıkla alın kucağınıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?