Kafam karışık...tecrübe ve deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum

depresyonnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
562
1
96
39
Diğer
Kızlar kafam çok karışık...
Görüştüğüm biri var ciddi düşünüyoruz. Asıl mesleği veteriner, şuan asker...
Sınava girip memuriyete atanmak istiyor, ailesi Aydında evleri var ancak orada yaşamak istemiyor. Kpss'de nokta atışı yapıp istediğim yere atanmak istiyorum diyo, şuanki denemelerde 85 yapıyo, olmazsa polisliğe başvurucam diyo. Yani önümüzde yaklaşık 1 senelik süre var...
Kafama takılan nokta ise şu hayat garantisi yok sanki evliliği ertelemelimiyim, zorlanırmıyım. Bazende düşünüyorum baba desteği istemiyor kendi uğraşlarıyla bi yere gelmeye çalışıyor, evi var ama orada kalmak istemiyor, ailemdende tanıdıklarım var ilkin hiçbirşeyesahip olmayan sonra kafasını kullanarak durumunu düzelten...
Çok karışığım sizce ne yapmalıyım...

Nasil ne yapmaliyim?

Arkadasim anlamadimki.fisfisfis.....senin yapabilecegin birsey yok zaten, adam gayet güzel meslegini eline almak hayatini kurmak istiyor...

Karakter olarak çok iyi birisi, hem ailesinden uzak olması benimde işime gelecek, akşam yengem işi gücü yok diyince kafama takıldı.

Veteriner diyosun ve ayrıca asker diyosun.
Arkadaşıma skerken nasıl işi olsun.
Dönünce planı vs. var.
Kpssedende iyi puan almış.

Pardon ama arkadaşım hangimizin hayat garantisi var ki.
Şuan ben özel sektörde calışıyorum ve burda bu gün varsam yarın olucagımın garantisini
ne patronlarım bilir. Nede ben bilebilirim...

Ay bunları gördükçe içim rahatlıyo inanın.
Çünkü hiç bitirmek istemiyorum, aramızda büyük bir aşk yok ama çok güzel giden bir ilişki var...
Haklısınız galiba hiçbirimizin hayat garantisi yok...

Aranızda ciddi bir aşk yoksa ciddi düşündüren ne seni. Geleceğini garanti altına almak için mi evleneceksin. Dikkat et acımasız olacak ama senden daha iyi kazanan birisini bulup hayatını daha iyi yaşamak için bırakırsa seni kızamazsın.

Adam bişeylerin çabasında işte, ne istediğinizi anlamadımki yeminle:sm_confused:

Biz kocamla nişanlandığımızda asgari ücret alıyordu. Evlenmemize 2 ay kala süper bir iş buldu. O kadar iyi geldiki bize.

Evlendikten sonrada ikimizde özel sektörde olmayalım, birimiz devlet işinde olalım dedim ve yarı maaşına öğretmen olarak atandı. Şimdi hala öğretmenlik yapıyor.

sevgiliniz, elbetteki bir işe girecek, ha herşey dört dörtlük olmayabilir ama kim kusursuzki.

Ya bana kızıyorsunuz ama aileden kafamı karıştıranlar oldu, ben kesinlikle dert etmezdim böyle birşeyi ama hayat garantisi yok diyince sizede sormak istedim.
Evet kızıyorsunuz ama yazdıklarınız güzel şeyler ona daha çok bağlanmamı sağlıyor....

Güzel kardeşim, sana niye kızalım.

hayat garantisi olmayan biriyle garantisi olana kadar elbetteki bende evlenmem. Sizde bekleyin o zaman. Zaten adamın planları var, şu andada para kazanıyor. Birikim yapıyor, başkası olsa sallar giderdi.

Sen çalışıyormusun onu söyle.

İki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor, yalnız aşk karında doyurmuyor, mantıklı olmak lazım. Bekleyin madem işi gücü olana kadar.

bende çalışıyorum, ama memurluk olursa başka bir ile atanmak istiyor, yani ne ıstanbul ne Aydın o nedenle işten ayrılmak zorundayım.
Çok fazla mantığa bağladığım için çok düşünüyorum zaten, bazen olmazsa beraber çalışırız diyorum ama bazende çok zorlanırmıyım diye düşünüyourm, çünkü başka bir ilde hiçbir desteğim yakınım olmayacak....

3 ay bence evliligi dusunmek icin cok erken
askerligi bitsin ataması olsun ondan sonra duruma gore bakarsınız aceleniz ne

Tatlim, madem daha soz bile yok ozaman bekleyin biraz daha, zaten Allah sizi birbirinize yazmissa eninde sonunda yine evlenirsiniz.

Son düzenleme:
24 yaşındayım canım.
O da beni ikna etmeye çalışıyo, yüzüksüz olmaz diyor en azından bir söz olmalı diyo.
Sadece flörtle devam ederse işin içinden daha çıkılmaz bir hal alır.
Çok kızdığım bir nokta var büyüklerimiz diyor saygı duyuyoruz ama ortaya bir laf atıyorlar sonra sen düşün dur. Kimse adamakıllı oturup benimle konuşmuyoki bir laf atıp kaçıyolar, evlenene kadar çok sıkıntı çekeceğim şimdiden belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…