Kafam karışık yardım

matmazel35i

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2018
9
8
1
25
Merhaba en yakın erkek arkadasim beni mezuniyetine çağırdı fakat bir önceki konumdaki bana sapık gibi takan çocuk da orda olacak. Ayni okulda okuyorlar. Ben gitmeyi çok istiyorum çünkü arkadaşıma kavalye sözüm var. En yakın arkadaşım olarak yanımda olmanı istiyorum diyor. Fakat o çocuk yüzünden cekincelerim var sizce ne yapayım ?

Önceki konunuzu bilmediğim için, sapıklık derecesini bilemiyorum
Zarar verecek, rahatsız edecek, başınıza bela olacak bir tipse gitmeyin
Arkadaşınıza da “bana bunun bela olmayacağı garantisini verebiliyor musun” deyin
Keşke şartlar farklı olsaydı da “siz rahatça gidin, size bakmaya bile cesaret edemez, yoksa sonuçlarını biliyor” diyebilseydik...

Önceki konunuzu bilmediğim için, sapıklık derecesini bilemiyorum
Zarar verecek, rahatsız edecek, başınıza bela olacak bir tipse gitmeyin
Arkadaşınıza da “bana bunun bela olmayacağı garantisini verebiliyor musun” deyin
Keşke şartlar farklı olsaydı da “siz rahatça gidin, size bakmaya bile cesaret edemez, yoksa sonuçlarını biliyor” diyebilseydik...
Sizin için hemen özetliyorum. Çocuk 4 yıldır benden hoşlanıyor ve herkes benim yüzünden psikolojik sorunlar yaşadığını söylüyor . Çocuk benimle evleneceğini en kötü ihtimalle büyü yaptıracağıni anlatıyor millete. Yani işin en kısa özeti bu. Yorum için teşekkürler

Sizin için hemen özetliyorum. Çocuk 4 yıldır benden hoşlanıyor ve herkes benim yüzünden psikolojik sorunlar yaşadığını söylüyor . Çocuk benimle evleneceğini en kötü ihtimalle büyü yaptıracağıni anlatıyor millete. Yani işin en kısa özeti bu. Yorum için teşekkürler
Peki taciz ediyor mu sizi? Yoksa sadece duyduklarınız mı?

Bir çok kez mesaj attı. Pahalı hediyeler göndermeye çalıştı. Fransa'dan parfümler gibi . En sonunda buradaki ablalar sayesinde engelledim.
Peki taciz ediyor mu sizi? Yoksa sadece duyduklarınız mı?

Bir çok kez mesaj attı. Pahalı hediyeler göndermeye çalıştı. Fransa'dan parfümler gibi . En sonunda buradaki ablalar sayesinde engelledim.
Ciddi şekilde rahatsız etmiyorsa, psikolojik problemleri kendisini ilgilendirir. Umursama
Arkadaşınla da git, güzelce eğlen o zaman

Back
X