E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
uç beş gün içinde yakın bı akrabamızdogum yapack.bizden 1yıl sonra evlendıler ve bıkaçgun sonrada dogum yaapcak.hastaneye dogumdan sonra onu ziyaerete gıtmeye güçüm yok o gucu kuvvetı kendımde bulamıyorum.hastaneye gitme fıkrini elemiş durumdayım ama eve geldikten sonra gıtmelyız bunu biliyorum ama ilk gunlerınde gıtmekte yuregımı acıtıyor.ilk heycanlarını ilk mutlulklarını görmk benı çok uzecek bılıyorum.hamileken karnı şişmeye başlamışken gördum onu ve sabaha kadr agladım.kesınlıkle kıskanmıyorum benım gibi bebk hasretı cekn arkadşalrım benım durumu anlarlar dıye acıyorum konuyu.bizden sonra evlenenbenneyaptımki:a015: tum ...rimin bebişleri var bırıdogumyaptı bırıyapack bıri hamile.
rabbımden geldı o dliese bızımiçin en hayırlı zmanda vercek olan o dur biliyorum ama bu durum nefsıme çokzor gelıyor.
sorum şu.onalra nezman gitmeliyim siz olsanız ne yaaprdınız.yardımlarınıza ihtiyacım var.şimiden tesekkurler
canım üzme kendini bak iğneni yemiş bekliyorsun...stres gebe kalmayı engelleyen bir faktördür...
kendini hazır hissettiğin zaman gidersin...diğer aile bireyleri ile durumunu paylaş ki yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermesin gitmemen...
Allah ım inşallah sana ve bebek hasreti çeken tüm kadınlara hayırlısı ile sağlıklı nurtopu gibi bebeler bağışlasın.
Doğrudur kıskanmıyorsundur.Bebeği olanların karşısında kendini eksik mi hissediyorsun yoksa..Simdilik bebeğin yok diye bunu yüzüne mi vuracaklar gibi düşünüyorsun..Düşünme böyle..Kaç yıllık evlisin?...Herhalde tedavi görüyorsun..uç beş gün içinde yakın bı akrabamızdogum yapack.bizden 1yıl sonra evlendıler ve bıkaçgun sonrada dogum yaapcak.hastaneye dogumdan sonra onu ziyaerete gıtmeye güçüm yok o gucu kuvvetı kendımde bulamıyorum.hastaneye gitme fıkrini elemiş durumdayım ama eve geldikten sonra gıtmelyız bunu biliyorum ama ilk gunlerınde gıtmekte yuregımı acıtıyor.ilk heycanlarını ilk mutlulklarını görmk benı çok uzecek bılıyorum.hamileken karnı şişmeye başlamışken gördum onu ve sabaha kadr agladım.kesınlıkle kıskanmıyorum benım gibi bebk hasretı cekn arkadşalrım benım durumu anlarlar dıye acıyorum konuyu.bizden sonra evlenenbenneyaptımki:a015: tum ...rimin bebişleri var bırıdogumyaptı bırıyapack bıri hamile.
rabbımden geldı o dliese bızımiçin en hayırlı zmanda vercek olan o dur biliyorum ama bu durum nefsıme çokzor gelıyor.
sorum şu.onalra nezman gitmeliyim siz olsanız ne yaaprdınız.yardımlarınıza ihtiyacım var.şimiden tesekkurler
Doğrudur kıskanmıyorsundur.Bebeği olanların karşısında kendini eksik mi hissediyorsun yoksa..Simdilik bebeğin yok diye bunu yüzüne mi vuracaklar gibi düşünüyorsun..Düşünme böyle..Kaç yıllık evlisin?...Herhalde tedavi görüyorsun..
Hastaneye gitmeyebilirsin..Eve çıkınca da ne zaman gitmek için uygun olursan o zaman gidersin...
İnşallah nurtopu gibi bebeğin olur da...
Bebeğim çok yaramaz napiiim diye konu açarsın...a.s
inan seni gercekden cok iyi anliyorum
ben yeni dogmus cocuklari degil buyuk cocuklari bile sevemiyordum sanki milet icinden bisey geciriyo gibi gelirdi bana yeni dogan bebegin yuzune bile bakamazdim cocuga bisey olucakda nazari degdi diycekler diye o yuzden cok cok iyi anliyorum durumunu...
ama bende uzun tedavi sonucuhamile kaldim ve su an her duamda isteyen cocuk icin ugrasan her aileye dua ediyorum kurban oldugum rabbim cocuk sevgisi yasatsin diye...insallah rabbim sanada bi cocuk bagislarki bence gitmelisin simdi gittmesen bunu baska seye baglayabilir onlar hem cok yakin akraba diyosan git canim... a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?