Kafam karışık, yüreğim acıyor..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
uç beş gün içinde yakın bı akrabamızdogum yapack.bizden 1yıl sonra evlendıler ve bıkaçgun sonrada dogum yaapcak.hastaneye dogumdan sonra onu ziyaerete gıtmeye güçüm yok o gucu kuvvetı kendımde bulamıyorum.hastaneye gitme fıkrini elemiş durumdayım ama eve geldikten sonra gıtmelyız bunu biliyorum ama ilk gunlerınde gıtmekte yuregımı acıtıyor.ilk heycanlarını ilk mutlulklarını görmk benı çok uzecek bılıyorum.hamileken karnı şişmeye başlamışken gördum onu ve sabaha kadr agladım.kesınlıkle kıskanmıyorum benım gibi bebk hasretı cekn arkadşalrım benım durumu anlarlar dıye acıyorum konuyu.bizden sonra evlenenbenneyaptımki:a015: tum ...rimin bebişleri var bırıdogumyaptı bırıyapack bıri hamile.
rabbımden geldı o dliese bızımiçin en hayırlı zmanda vercek olan o dur biliyorum ama bu durum nefsıme çokzor gelıyor.
sorum şu.onalra nezman gitmeliyim siz olsanız ne yaaprdınız.yardımlarınıza ihtiyacım var.şimiden tesekkurler

ne diyeceğimi bilemedim aslında. bizim de çocuğumuz olmuyor ve sanırım bunu uzun süreden beri düşünmüyordum. ya da kaçtım düşümekten. sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman git bence. umarım bunu akrabanız da anlayışla karşılar . dilerim bir gün sizin de bebeğiniz olur. bunu tüm kalbimle diliyorum.

seni anlayabiliyorum canım senin beklemen bana göre daha uzun sürmüş ama lütfen ağlama, üzülme, pozitif olmaya çalış lütfen..

bebeğin gelmek için en uygun zamanı bekliyor.. sabırlı ol.. umutsuzluğa kapılma..
allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.. inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın canım..

ziyaret konusunda bişey diyemiyeceğim buna sen karar ver, nasıl istiyorsan öyle yap.. hiç birşeyin seni mutsuz etmesine izin verme ama lütfen pozitif olmaya çalış..

canım üzme kendini bak iğneni yemiş bekliyorsun...stres gebe kalmayı engelleyen bir faktördür...

kendini hazır hissettiğin zaman gidersin...diğer aile bireyleri ile durumunu paylaş ki yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermesin gitmemen...

Allah ım inşallah sana ve bebek hasreti çeken tüm kadınlara hayırlısı ile sağlıklı nurtopu gibi bebeler bağışlasın.

bu konuyu paylaşabılecegım AİLE YAKINI OLARK BI ANNEM VAR ODA anLMIYOKI BENI.akrabanımz hamile kalınca bız istemedn de olsa gerı cektik kendimizi.9aylık sure zarfında toplasan 4 5kez anca görüşmüsüzdur kı arabayla yarım saattlık mesafedeyız.
onlara gıtmk istemyısımız uzak durusumuzu anneme analtmaya calışssamda analamdı aksıne tersledı benı.oyuzden cevremde bu konuda fıkır alabılecegım kımse yok sizler daha guzel fıkırler verecksınz bana aemimin.kımseden gitme tabı ya nıye gıtceksın sözunu duymk isteıdgım için acmadım konuyu sadece pozıtıf olabılecegınıze inandıgım için actım tesekkurler canım yuregıne sağlık

Doğrudur kıskanmıyorsundur.Bebeği olanların karşısında kendini eksik mi hissediyorsun yoksa..Simdilik bebeğin yok diye bunu yüzüne mi vuracaklar gibi düşünüyorsun..Düşünme böyle..Kaç yıllık evlisin?...Herhalde tedavi görüyorsun..

Hastaneye gitmeyebilirsin..Eve çıkınca da ne zaman gitmek için uygun olursan o zaman gidersin...

İnşallah nurtopu gibi bebeğin olur da...
Bebeğim çok yaramaz napiiim diye konu açarsın... a.s

rabbım nasıp etsınde yaraamzlıgı sıkıntısı bıze hıç gelır eşimde bende gerckten çok istiyoruz bebk olduktan sonra bakım konusunda hıç sıkıntı cekmem çunku eşimin bana bebkle ilğili her destegı yapacagına inanıyorum eşimmukemmel bı baba olur.4yıllık evlıyım canım bıatne duusügum oldu.hamile olsam emın olunkı ılk kkile paylaşacagım cunku uzuntumude sevıncımıde en iyi sizlere anlatabılıyorum ailem eşimin ailesi uuzlmemızı anlaayamıyaolr sacma buluyolar

Merhaba arkadaşım yazını okudum üzüldüm böyle düşüncelere kapılmana. Bizimde çocuğumuz yok olsun diye bizde fazla çaba gösterenlerdeniz. Seni anlayabiliyorum bu yüzden. Biliyorum zor ama gitmen daha doğru bu son olmuycak.Hem sanırım yakın akrabanmış. Şimdi olmasa da elbet karşılaşacaksın başka zamanlarda nereye kadar... Sen üzme kendini. bizim ve bizim gibilerin zamanı daha gelmemiş diye düşünüyorum. Allah önce bu güzel duyguyu hiç tatmayanlara sonra da isteyen herkeze versin arkadaşım.

inan seni gercekden cok iyi anliyorum
ben yeni dogmus cocuklari degil buyuk cocuklari bile sevemiyordum sanki milet icinden bisey geciriyo gibi gelirdi bana yeni dogan bebegin yuzune bile bakamazdim cocuga bisey olucakda nazari degdi diycekler diye o yuzden cok cok iyi anliyorum durumunu...

ama bende uzun tedavi sonucuhamile kaldim ve su an her duamda isteyen cocuk icin ugrasan her aileye dua ediyorum kurban oldugum rabbim cocuk sevgisi yasatsin diye...insallah rabbim sanada bi cocuk bagislarki bence gitmelisin simdi gittmesen bunu baska seye baglayabilir onlar hem cok yakin akraba diyosan git canim... a.s.

Tebrik ederim canım bebeğini sağlıkla mutluluka kucağına almanı dilerim.

canım kendine hiç bir konuyu sitres yapma.çok hassas oldugun belli seni üzecek kendini kötü hissettirecek herşeyden uzak dur.kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman git.allah en kısa zamanda mutlu haberi almayı nasip eder inşallah.:Saruboceq:

merhaba canım benim ablam 11 yıllık evli şu an aşılama deniyolar ama kis çıktı ablamda o yüzden ertelendi maalesef ben 1.5 yıllık evliyim 1 kızım var ama erken doğdu 28 haftalık ve o kadar zorluklar yaşadım ki doğum öncesi de 15 gün hastanede yattım erken doğum riskinden dolayı ama ablam herzaman yanımdaydı allah razı olsun inşallah en yakın zamanda ablama sana ve tüm evlat isteyen herkese RABBİM hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin aminnn benim ablam hiçbir zaman kendini eksik hissetmedi ama kaynana olucak cadı yüzünden onun laf sokmaları yüzünden çok yıprandı ablacığım ki sorun eşinde olmasına rağmen hata öleki ablama oturmaya gittik pat heman geldi gelir gelmez ne çabuk evlandin ne çabuk çocuğun oldu dedi ama imalı imalı orada parçalayasım geldi onu bende ona biz inançlı insanlarız herşey ALLAHTAN GELİR ondan gelenede amenna demesini biliriz ama şu an bile sinir oluyorum yazarken neyse canım sen canını sıkma ALLAHherşeyin hayırlısını versin bundada bi hayı vardır daha zamanın gelmemiştir insanlara hiç konuşma payı verme herkes birilerine laf soksam diye bi olay beklyo hediyeni al göz aydın dile ve çok oturmadan bi bahane bulup kalkarsın canım inanıyorum bu yıl sonuna kadar hamiş kalıcaksın inşallah:CüvCüv:kız annesi olucan gibi doğdu içime hadi hayırlısı:ecrin_bebek:Şeniz

canım edep adap kurallarını pek bilmem.
yani bebeği görmeye ne zaman gidilir vs.
ama bence evine en yakın zamanda git,tamam şimdilik seni üzüyor olabilir bu durum ama sende yakında bebeğine kavuşacaksın.
bu kadar umutsuz olma arkadaşlara katılıyorum stres sana zarar.
senin için dua edicem ve yazmamayı düşünüyordum (deli değilim,kahin falan da değilim) ama yakında bi bebeğin olacağını hissediyorum.

ALLAH'tan gerçekten ümit kesilmez!teselli olsun die söylemiyorum..buraya müjdeli haberlerini vericeksin bizlere inşallah:Saruboceq:
ben senin yerinde olsam giderdim,kalbine olumsuz düşünceler düşürme:CüvCüv:İNAN..ve dua edip biraz daha sabret..sende alıcaksın bebeğini kucağına,tüm sıkıntılar geride kalıcak..düşüncelerin hep olumlu yönde olsun..enerjini güzel ver..nolur üzme kendini:çok üzgünüm:Şeniz

bekle bıraz ıstersen gıtmek senı hırpalayacaksa bekle bıraz çocuk kendıne geldıkten sora için ne zaman kaldırırsa ozaman gıdersın..allah yardımcın olsun...hayırlı evlatların olsun..

Ayyy canim uzulme,aglama lutfen onun zamani vardir insAllah rabbim zamani dolunca hayirlisi ile bir evlat nasip eeder ins.....bolca dua edin hic birsey Allah (cc)istemeden olmaz kalbinizi ferah tutun Allaha havale edin..

Arkadasiniza nezaman gitmeye gelince evine gelsin toparlansin 1 hafta 10 gun icerisinde gidersiniz ins.....

RABBIM SIZINLE BIRLIKTE BUTUN BEBIS ISTEYENLERE HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN AMIN....a.s.

Tüm bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlara uzun zamandır yazmak istediğim şeyler var. Senin aracılığınla aktarmak istiyorum gördüklerimi, şahit olduklarımı.
ılki bir abla dediğim bir akrabam. Maddi durumları yerinde çok tatlı, dindar bir çift. Uzun süre uğraştılar bebek sahibi olmak için. ılaçlar operasyonlar... Olmadı bi türlü. 15 yıla yakın sürdü çabaları. Sonunda herşey Allah'tan diyerek vazgeçtiler. Evliliklerinin 18. yılında hacca gittiler. Döndükten bir yıl sonra adet görememesini hastalık ya da menapoz şüphesiyle gittiği doktorda hamile olduğunu öğrendi. Şimdi çok tatlı iki kızı var.
ıkincisi yine akraba ama eşim tarafından. Tedaviyi bıraktıktan yıllar sonra ve eşinin bir sürü sağlık problemleri olmasına rağmen hamile kaldı. O bebek şimdi fıstık gibi bir genç kız.
Üçüncüsü eşimin arkadaşı ailece görüşüyoruz. Tüp bebeği tüm yokluğa rağmen defalarca denemişlerdi. Olmadı. Yine aradaşımız olan ve ikisi de çok yoğun çalışan bir çiftin bebeklerine kendi çocukları gibi bakarak evlat özlemlerini gideriyorlardı. Sonra Allah onlara da nasip etti. Birinci okula başladı. ıkincisi yolda, inşallah onu da sağlıkla kucağına alacak.

Diyeceğim o ki git akrabanın bebeğini kucağına al, kokusunu içine çek, aannenin mutluluğu kalbine kötü bir şey getirmeden ortak ol. Onun bebeği oldu benim neden yok diye aklına bile getirme. Herşeyin bir vakti var. Allah'a hayırlı ise diye başlayan dualarla seslen. Bir de bu konuya fixe olma. Tedavini oluyorsun, elinden geleni yapıyorsun. Arkadaşların dediği gibi stres hamileliği engelliyor. Başka konularla ilgilenip kafanı dağıtmaya bak.

Naçizane bir abla tavsiyesi...

üzülme canım RABBıM sizede verir inşallah.bir arkadaşım 8 senedir çocuk istiyodu.kaç kez tüp bebek denemişler.her seferinde öyle çok umutlanıyoduki.devamlı yatıyodu tutsun diye.en son tüp bebek yaptırdığında,amaaaaaaaan ne olursa olsun dedi.bütün umutlarını yitirmişti.nasıl olsa bu defa da tutmayacak diye korumadı da kendini.ama bu sefer olmuştu.hemde ikiz.bir kız bir erkek.
ALLAH'a sığın canım dua etmekten bıkma usanma.bütün kalbimle diliyorum, RABBıM HAYIRLI ZAMANDA sanada nasip etsin inşallah.
akrabana gitme konusunda da acele etme derim.bebek doğsun,sende bu fikre alışmış olursun.ondan sonra gitmekte zor gelmeyecektir bak görürsün..insan nelere alışmıyoki

Kendimi seninyerine koyuyorum çok zor bi durum olsa gerek.ALLAH yardımcın olsun.akrabana da çok geç olmadan gitmelisin.yanlış anlaşılabilirsin aksi takdirde ve canın daha çok sıkılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…