D
deren23
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
arkadaŞlr hepınıze ayrı ayrı tesekkur edrım.
Despresıf halım gectı Çok İyİym en yakın zamnda yegenımızı gÖrmeye gİdİcez İnŞ
canım bence hastanedeyken git ki yüzleş bu durumla.sonra da gitsen yine aynı yıkımı yaşıcaksın.Allah sana bir an önce bi bebek versin ki kurtul bu ruh halinden.Allah isteyen herkese tattırsın annelik duygusunuuç beş gün içinde yakın bı akrabamızdogum yapack.bizden 1yıl sonra evlendıler ve bıkaçgun sonrada dogum yaapcak.hastaneye dogumdan sonra onu ziyaerete gıtmeye güçüm yok o gucu kuvvetı kendımde bulamıyorum.hastaneye gitme fıkrini elemiş durumdayım ama eve geldikten sonra gıtmelyız bunu biliyorum ama ilk gunlerınde gıtmekte yuregımı acıtıyor.ilk heycanlarını ilk mutlulklarını görmk benı çok uzecek bılıyorum.hamileken karnı şişmeye başlamışken gördum onu ve sabaha kadr agladım.kesınlıkle kıskanmıyorum benım gibi bebk hasretı cekn arkadşalrım benım durumu anlarlar dıye acıyorum konuyu.bizden sonra evlenenbenneyaptımki:a015: tum ...rimin bebişleri var bırıdogumyaptı bırıyapack bıri hamile.
rabbımden geldı o dliese bızımiçin en hayırlı zmanda vercek olan o dur biliyorum ama bu durum nefsıme çokzor gelıyor.
sorum şu.onalra nezman gitmeliyim siz olsanız ne yaaprdınız.yardımlarınıza ihtiyacım var.şimiden tesekkurler
arkadaŞlr hepınıze ayrı ayrı tesekkur edrım.
Despresıf halım gectı Çok İyİym en yakın zamnda yegenımızı gÖrmeye gİdİcez İnŞ
arkadaşlr en sonda yazdım sıkıntım gectı çok sukür en yakın zmanda gıdıcez inş bebişi görmeye.eşim araıd hayırlı olsun dedizaten.bugun de eşimin başka bı arkadasının hanımı dogum yaptı oraya gıttık,
ayy özlemışımbbek kokuusnu ya önceden özel bı kreste ogretmenlık yapmıştım.oyuzden bbek kokusyla hep içiçeydim.şimdi bbek kokusnu özledıgımı farketım ve yegenımızı enyakın zamnda görmeye gidicez
inş isteyen herkeze rabbim versin nasip etsin inş rabbim büyüktür yılmayınngeçtiğimiz hafta ablamla yaptığımız konuşma geldi aklıma...
1.5 sene önce ablamda bebeğini kaybetti ve ozamandan beri istiyorlar. ve nasıl bir imtihansa etrafında
çocuk isteyen bütün arkadaşları istedikleri ay hamile kaldırlar, kimisi yeni doğum yaptı..aileden bazı
ahbaplar öyle hepsi doğum yaptı onlarla sevindi ama eve gelip ağladı( onları öptü ,kokladı yapacak bir
şey yok çünkü iman ettiysek.katlanacağız..( çok çok zor bir imtihan bu gerçekten, yazdıklarını okuyunca
içim acıdı..çünkü ben ablamın gözlerinden anlıyorum her an acısını ve elimden bir şey gelmiyor canım
acıyor....allah'ım ablama da ,size de tüm isteyenlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?