Kafam karışık, yüreğim acıyor..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok zor bir durm canım seni o kadar ii anlıyorumki benim bir evladım var ama 2. nerdeyse 4 senedir istiyoruz ama ne yazıkki olmuyor benden küçük kardeşimin 2.si 3 yaşına girdi herkez bendende bekliyor am olmuyor işte Mevlam ne takdir ederse o oluyor ilki tedavisiz evliliğimin ilk yılında oldu.geçen yıl iki görümcemde hamile kaldı bende senin gibi hissttim hatta nazar değer diye benden bulurlar diye fazla bakmadım karınlarına bile kayınvalidem doğduktan sonra bebeğin yüzünü sürekli örtüyordu nazar değmesin diye üstüme alınmadım ama belkide bana yapılan bişeydi ne bilim kısacası seni anlıyorum ama gitmen lazım hemen değilsede yakın zamanda kendini hazırla ve git.Allah dualarına icabet eder inşallah kimseyi kimseye özendirmesin öptüm kardeşim.

inşallah rabbim sana ve senin gibi bebek hasretiyle yanan herkese biran önce yavrularına kavuşmayı nasip eder. Allah herşeyi bizim kalbimize göre verir. çevremizdeki insanlar için ne kadar güzel şeyler düşünüyorsak daha fazlası bize nasip olur.
git ve onlaın dualarını al. kardeşin kardeşe yaptığı dua daha çabuk kabul olumuş.

ahh canım benim seni o kadar iyi anlıyorumki aynı durum bendede var geçen hafta doğum yaptı gitmem lazım ama gidemiyorum kıskançlıktan değil kesinlikle hatta çok sevindim ama yeni doğmuş bir bebek görmeye hazır hisstmiyorumkendimi

allah razı olsun ablam cok guzel yazmıssın.gözlerım doldu yaa
elbette herseyın bı zamnı var.rabbım katında ayzılı bızım için ayrılan surede.ama sabretmk öylr zor gelıyokı nefsıme .

canım yaaa anlattığın şeye senin açından bakınca çok üzüldüm allah kolaylık versin ama gücünü toplayıp gitmelisin ona veren allah inşaaalah sanada ve senin gibi hasret çekenlere hayırlı evlat nasip eder

eşimle sabh konuştuk adet gunum yakalsıncaperiyodık oalrk yaparız bu konuşmayı
-hıssedıyomusun bıeyelr
-yok hayırt hıssetmıyorum artık umıdım kırılıyor hergecenay bıraz daha sakın oluyporum kabullenıyorum galıba
-uff ya böle yaprsan olmaz -zaten niye böle yapıyon benım hep umıdım var
-yok artık tedavı falnda istemıyom aşılamaya gecelım
-daha çok erken -
-nesı erken 4yıl olduyaa
-sankı aşılayla olckmııı
-en azındna ondada umidimz kalmaz
-uff kadrıyee yaa uff nıye böle yapıyosunnn uff.............

canım sakın böyle umutsuz olma
herşeyin bir zamanı var allahın bir bildiği var deyip sabret
benim etrafımdada yıllar sonra bebek sahibi olan çok çift var ama inan hepsinin bebeği oldu hatta kiminin 2 çocuğu var
allah her kulunu farklı sınar sizide böyle sınıyo canım isyan etmeyip şükredersen allahın hoşuna gider ve birgün o güzel haberi alırsın canım
akrabanın yanınada biraz zaman geçtikten sonra kendini toparlayıp güzel duygularla git canım.a.s

ben olsam sıcağı sıcağına giderdim canım
böyle sonra bıraktıkça hiç gitmek istemeyeceksin
içinde hep bi stres olcak
git bencee biran önce ondan da senin için hayır duaları iste lohusadır nede olsa dilekleri kabul olurr
kendinide sıkma bak seninde bu ara güçlü olman lazım:teselli:
moral en büyük etken bebek sahibi olmada
rabbimden sana hayırlı sağlıklı bi evlat vermesini diliyorum
allah yardımcın olsun

Canımmmmm bitanem,benim güzel yürekli hassas arkadaşım.Seni yüreğini en iyi anlayanlardan biriyim inan.Ben de bebek hasreti çekenlerdenim.Biliyorum ki Rabbımız bize de tez vakitte sağlıklı,hayırlı bebeklar nasib edecek.Aynı şeyleri yaşadım.Eşimin arkadaşının hanımı bizden 1 yıl sonra evlendi hamile kaldı,ben üzülürüm diye görüşmeyi reddettim.Ama malesef bebeğini 5 haftalıkken kaybettim,inan en çok üzülenlerden biriyimdir.Asla kıskançlık değil ama konuşma geçerse yara alırım diye düşündüm.Yaşamayana ve anlamak istemeyene kıskanmışız gibi gelir ama hayır.Bu duygunu adı kıskançlık değil,asla adını koyamayacağım bir acı...ALLAH KİMSEYE EVLAT ARATMASIN,BU ACI VE HASRETLE İMTİHAN ETMESİN,DÜŞMANIMI BİLE...
Çok zor bir durum bizim için,ama sana tavsiyem kalbinin sesini dinle..Gerekirse makul açıklamalar yaparak gitmek istemiyorsan gitme.Biliyorsun bizler için moral çok önemli.İnanıyorum ki yastığını bebek kokusu alıyor hayaliyle koklayan,bir bebek gördüğünde gözyaşlarını tutamayan yüreği anne olma hayali ile dolu olan sen,ben ve tüm isteyenlere Allah hayırlı ve sağlıklı bebeklerimizi verecektir.Rabbım herşeye kadirdir,o kimsesizlerim kimsesidir.Birbirimize dua edelim.Öpüyorum canım.a.s.

yuregıne sağlık canım benım çok tesekkur edrım

rabbımden geldı o dliese bızımiçin en hayırlı zmanda vercek olan o dur biliyorum ama bu durum nefsıme çokzor gelıyor.

verecek olanı biliyorsunuz e niye kendinizi üzüyorsunuz. tamam çok istiyor olabilirsiniz ama kendinizi bu kadar yıpratmasanız :teselli:

nefis ve şeytan insanın düşmanı imiş. düşmanı dinlemeyin gidin o bebişi biran önce sevin a.s.

Allah sana ve tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Benim de çocuğum yok ama hiç görmeye dayanamam diye bir şey aklıma gelmedi şimdiye kadar. Senin ruh halini anlayamam ama bu korkunu kendin içinde yarattığına göre korkuların üzerine gitmekle çözümleyeceksin bence. Kıskanmadığını sen söylüyorsun, belki içinde de böyle yaşıyorsun. Karşı taraf bunu böyle anlamaz. Geç gittiğinde neler düşünüleceğini az çok bilirsin. Herkes düşüneceğini düşündükten sonra gitmenin bir anlamı da kalmıyor. Ben böyle durumlarda ilk gidenlerden biri olurum. Hem kendimi rahatlatırım hem de sevinçlerini paylaşırım. Üstelik de yakın akrabanızmış. Geciktikçe stresin devam edecektir.:a015:

canım arkadaşım hiç üzülme emin ol allah en kısa zmanda sana yardım eder.arkadaşım tüp bebek tedavisine başvurmanı tavsiye ederim.

ne zaman kendini iyi hissedersen o zaman gitmelisin bence, ama mutlaka git mutlu günlerinde yanında ol canı gönülden.

canım 7.5 yıllık evliyim bir düşük bir doğum yaptım ama kızımı 10.5 aylıkken kalp anomalisinden kaybettim öyle tesadüf oldu ki o yıl eltim dahil etrafımda doğum yapmayan kalmadı gibi ve hepsi kızz azramdan sonra geçen yazı tedaviyle geçirdim azramda iğneyle olmuştu zaten neyse 3 denemenin ardından doktorum biraz ara verip aşılamaya geçecez dedi bu arada eşimde de bende de sorun yok açıklanamayan infertilite yanii herşey nasip kısmet o kadar tedavi gördüm beklerken geldi oğluşumm diyeceğim sen sadece bebek için diyorsun oysa ben hangi ortama girsem karşıma azramla yaşıt bir çocuk çıkıyor ama yinede onları görünce çok mutlu oluyorum hele yeğenim öyle cadı ki zorla kendini sevdiren cinsten gelir öpücükler kondurur diyeceğim ben olsam ki oldum da bir zamanlar inan hastanede bile giderdim ziyaretine yazlış anlama sen de haklısın tabi zor bazen hemde çok zor ama umut hep var değil miii ben yitirmedim sende sakın yitirme Allahım sana sağlıkla hayırla büyüteceğin hep yanında olacak bebişler nasip etsin inşallah canımmma.s.

ben bu durumda olsam suratıma o kocaman gulumsemeyı takar, kendıme asla toz kondurmaz gayet içten sempatık gıder bebişi sever, cok oturmadan kalkardım. evıme gelıp aglardım ama bunu kımseye bellı etmez malzeme vermezdım. kımsenın sana bunu yapmasına ızın verme, sende kendıne sakın bunu yapma tatlım. daha gençsın strese sokma kendını :1hug:.

yuzume kocaman o gülümsemeyı takıp gidicem canım dediğingibvide eve gelıncede hungur hungur aglıycambenneyaptımki:a015:

allah size de hayırlı bir evlat versin inş..en hayırlı zamanda..
ziyarete hastaneye gitmeyin bence..gereksiz hastaneye gitmek..
eve gidersinz bir kaç ay geçsin de..acelesi yok ya..

aglama kuzum yazık degıl mı gözyaşlarına..kıyamam sana. dılerım en ama en kısa zamanda kucagına alırsın bebişini. kendını aglamaya şartlama sakın. stresı kendın ve bebegın ıçın uzak tut çevrenden.

canım benim seni okadar ii anlıorumki..benimde olmuo ve 14 yıllık evliyim..bunu sadece yaşayanlar anlar..ilk zamanlar çok kafaya takıodum..hatta zaman zaman kafama esiolar yine ağladığım zamanlar oluo..yanlız artık şunu anladım ki Rabbbim ol demeyince olmuo demekki vakti saati var..hakkımda hayırlısı bu demekki diorum.. kendimi bu şekilde avutuorum..ne olur sende kendini üzme etrafındaki çocukları sev..sakın içine kapanma..benim benden küçük yeğenlerimin çocukları bile oldu..yaşıtlarımı geç..ben ve eşim onları severek avutuoruz kendimizi..ve stres yapma sakın stresde çok büyük etken..inşş en yakın zamanda Rabbim gönlüne göre hayırlısını verir canım kucağına bebişini alırsın..senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…