Kafam karışık, yüreğim acıyor..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Allah c.c den dilerim sana ve cocuk isteyen herkeze Allahim bir an once hayirli evlatlar nasip eder guzel arkadasim ...:Saruboceq:

Sana su zaman git bu zaman git diyemem ..Benim hayat felsefem arkadaslarimin ,komsularimin ,akrabalarimin mutluluklariyla mutlu olmaktir ben onlar icin guzel dusundugum zaman Allah c.c de benim icin guzel dusunur bunu bilirim ve bence sende baskalarinin mutlulugunu gormekten rahatsiz olma hatda Allahim banada boyle guzel saglikli bir evlat ver diye dua et bak gor senin guzel genis gonlunu Allah c.c asla cevirmez ..
Ben birde suna inanirim bir muminin baska bir mumin kardesine etdigi duayi Allah c.c asla geri cevirmezmis ...
Allah herkezin gonlunce hayirli guzel evlatlar nasip etsin insallah aminnn:Saruboceq:

canım gerçekten zor bi durum ama kendini bu kadar geri çekme bence.bu kadar da ümitsiz olma.bence ziyaretini en kısa zamanda yap.ve yeni dopum yapmiş o annaden de dua iste.çünki doğum sancısı çeken kadıın duası kabul olur derler.belki kıskançliğinida geçirir biraz.slinn arkadaşin yorumunuda dikkatli oku .çoook haklı gerçekten.Allah yar ve yardımcın olsun

Ayy kusura bakmada canim cigerim ya daha 4 yilik evlilikdemi bu stres :1closedeyes: hadi kiz sende simdi senin gibi 4 yilik evliler cocuk olmasin diye korunuyor hele dur bi bismilah yeni basina gecmisin varsan baksan 22 yasindasindir sen simdi delikafadulden
boyle davranirsan allah korusun gercekten olmayacak cocugun hadi ordan yaramaz bebek

canim sevdigimden oyle konusuyorum sakin kizma :1hug:a.s.

daha cok gencsin ve daha kac tane doguracaksin dogum sirasindada ay ben bu aciyi bilmiyordumm istemiyorum bebek mebek diyeceksin :dance:
insallah :Saruboceq:

Canim benim cok tesekur ederim ama zaten daha cok genclermis ya daha 4/5 tane dogurur kendikendine sorun ariyor bu kizimiz :roflol: Genis olmak her zaman yarar getirir yerimseniben hele hele dedigin gibi yeni dogum yapmis birinin duasini Allah cevirirmi dedigin gibi a.sa.s.

kendini hiç sıkma bu konuda,her bebek en doğru zamanda gönderilir dünyaya,

tam ümidi kesmişken bebek sahibi olan bir sürü tanıdığım var,umutsuzluğa kapılmayın.bence kendinizi iyi hissettiğiniz bir zamanda gidin ve kutlayın,en güzel vakitte anne olmanızı diliyorum.

Eve çıkınca kendini ne zaman uygun hissedersen o zaman git canım yaaa....Kendini üzme yeter ki, Allah en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah....

Bencede canım,al takını hedıyenı,o bebegın gözlerıne bakarak dua et.Rabbımın bir bildiği olmasa olmazdı bunlar.Herseyın hayırlısı.15 yıl sonra bebek sahıbı olanları tanıyorum.Eğer ıllede kötü olurum dıyosan kısa oturursun,ama sen saygından ödün verme.Annenın senı anlamamasınada şaşırdım.Biz bile anladık yaw kaydirigubbakcemile5

ya arkadaşım herşey nasip işi benden sonra evlenen bütün arkadaşlarımızın çocukları oldu

ve ben 2 kere düşük yaptım düşünsene aramızda bir hafta olan arkadaşların şimdi bebişleri 1 yaşını kutluyor....

2.düşüğümü geçen ay yaptım ama Rabbimin uygun gördüğü bir zaman vardır herşeyin hayırlısı nasip herşey takma kafana

ilkinde üzülmüştüm ama Rabbim hayırlı evlat nasip etsin sağlıkla inşallah bir gün bizim de olur inşallah

allah sabır versin diyorum sana..
bence hemen gitmelisin..yanlış anlama sen tabiki kıskanmıyorsun ve de tabiki akrabalarınız kötü demiyorum ama cnm insanların öyle kötü egoları var ki,hem de öyle saklıki;o egoları süsleme bence,,mutlu ve gülümseyerek git..üzüldüğünü anlamasınlar,,aksine seni mutlu görsünler ki bebek bekleme atmosferin olumlu olsun..
hem artık tıp gün geçtikçe yeni şeyler buluyor..alalhın izniyle bebeksiz aile hiç kalmaz inşallah...

:S valla ne diyeceğimi bilemedim. Ben henüz nişanlıyken dogum yapan kadınların yerinde olamadıgım için göz yası döktüğüm oluyor.
:S zor bir durum. keşke yardımcı olabilecegim bişi olsaydı. sunu sunu yap gecer denilecek türden bişi olsaydı.
Allah herşeyin zamanını iyi bilir. Hayırlı,saglıklı evlatlar nasip etsiz sana ve hepimize.
Çocuk dediğin bas belası.ama eve,evliliğe nese ve anlam katan,cennet kusları gibi cıvıldamaları hiçbir yuvadan eksik olmasın

bence abartıyorsun benim evlendikten 5 yıl sonra çocuğum oldu 5 yıl içerisinde hiç istemedik. aslında ben istedim ama eşim istememişti kimsenin çocuk görmesine giderkende üzülmedim. onların mutluluğu ve onların hayatı. arkadaşının yerinde olsan o senin için böyle yazdığını düşünsen üzülmezmiydin.

canim bende yasiyorum ayni duygulari.benimde bebegim olmuyor 3 yildir
nerde bir hamile gorsem cok uzuluyorum neden benim yok diye.benimle
evlenen ve sonra evlenen herkezin cocugu var diye dert ediyorum kendime.
soruna gelince bence git arkadasini ziyaret et.hastanede olmasa bile evinde
ins bir gun bizde bebislerimizi kucagimiza aliriz
sevgiler......

çok üzüldüm canım inşallah allah sizede bi bebek nasip eder en kısa zamanda...

anlıyorum canım seni kıskançlık değil kendini eksik hissetmek falan alakasız şeylerr bende 3 yıllık evliyim bende aynen senin hissettiğin gibi hissediyorum ama en çok çevredekilerin hemen ee siz ne zaman yapacaksınız bilmem ne sözlerine maruz kalmaktan bunaldımsenağlamasenağlama ben birşey uydurdum kırkı çıkmadan hiçbir bebeğe gitmem prensibim diyorum tamamen uydurdum gitmek istemiyorum milletin hemen hadi sen ne zaman doğurcaksın ee sende birşey yokmu demesinden nefret ediyorum 40 gün sonra gidiyorum kimse olmuyor harala gürele geçmiş oluyorr belki sanada bir fikir olurr VE ALLAHIMDAN BİZLEREDE EN KISA ZAMANDA HAYIRLI EVLATLAR VERMESİNİ DİLİYORUM:Saruboceq::Saruboceq:

Canım ne güzel yazmışsın ağzına sağlık a.s.

Hepınız tek tek okuyorum arakdŞıalr guzel yorumalrınz ıÇın fıkırlerınz ıÇın tesekkurler ayrı yarı hepınıze.
Ben buyutuyroum galıba bırazda durumu.baklım saĞlıkla dogsun ınŞ bebıŞte ozmn Şartlar ne gÖsterır.rabbım kımsenın kucagını boŞ bırakmasın

üzülme canım ya bebek doğunca hemen gitme bence
kendini gitmeye hazırla bebeğin doğum haberini alınca önce bi telefon et
daha sonra kendini hazır hissedince görmeye git
bazıları mevlüt yapar ne bileyi m o zaman falan git yada akrabalar komşular toplanıp
gider o zaman git ama gidincede renk vermemeye calış belki yanlış anlayan olabilir
ben olsam böyle yapardım ama yinede senin bileceğin iş
garip bi duygu bu tarfi yok hissedilince anlaşılır ancak
ama asla kıskanmak değil

ahh canım benim inş. en yakın zamand aseninde olur.
buraya yazarsın bizde seni tebrik ederiz.

bence kendini en iyi hissettiğin
zaman git derim.

gitmen senin için iyi olur o şimdi masum bir melek
böyle umutsuz olma
ilerde senin masum meleğin olacak
sabırlı ol kendini illede olsun olsun diye yönlendirme
rahat olmaya çalış
stress olma
herşetin başı stress canım

hayatım gitmek istemiyorsan gitme
içinden geldiği gibi davran
eğer hiç hazır olmazsan hiç gitme
eğer arkadaşın seni biraz tanıyorsa bence anlayışla karşılr ki karşılamalıda
dilerim en kısa zamanda senin de bebişin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…