Merhaba kızlar malum forumun baydığı o sorulardan birini soracağım sizlere. Kafamda toparladığım kadarıyla soruyu şu şekilde soracağım. Nişanlılık döneminde özellikle mesafe hayli uzaksa ailelerin birbirine gidip gelme sıklığı nişanlınızın size gelme sıklığı nasıl olmalıdır. Nişandan sonra kendi arzusuyla size bir kez bile uğramamış nişanlınız ve ailesi hakkındaki yargılarınız nasıl olur. Adettir gelenek görenektir çok anlayan biri değilim bu yüzdendir ki evet bu soruyu ciddi ciddi soruyorum :)
Aileler ne kadar az görüşürse o kadar iyidir.
Ayrıca nişanlınızın engelleri ya da sorunları olabilir maddi vs.
Zırt pırt gelmeyen insan candır
Çok muhabet tez ayrılık getirir.
Sizi sevdiğinden eminseniz,çok da takmayın.
Nisanlilikla sevgililik arasinda bir fark gormuyorum. Dolayisiyla benim es adayimla gorusmem yeterli. Ailemle gorusmek zorunda degil,ben de onun ailesiyle gorusmek zorunda degilim. Nisanlaninca insanlarin uzerine sihirli degnek degmiyor sonucta. Adam gene ayni adam olarak kaliyor. Gelip gelmemesi pasa gonlune kalmis
Yani bu durumun size değer verilip verilmemesiyle bir ilgisi yok. Bana kalsa da gelmesinler beni geriyor bu tür ziyaretler malum. Etraftan bu işler böyle olmaz nişanlıyken söyle olur böyle olur şeklinde konuşmalar duymaktan kafam allak bullak oldu. Teşekkürler kızlar :)
Normalde nadirde olsa gelmeleri lazim. Ama gelmesinler ne kadar uzak olurlarsa o kadar iyi. Hele evlenince mesafeni kesinlikle koru. Yüz göz olunca şeyini çıkarıyorlar.