• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam karısık

xyzyse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
2
0
1
36
Merhaba kızlar malum forumun baydığı o sorulardan birini soracağım sizlere. Kafamda toparladığım kadarıyla soruyu şu şekilde soracağım. Nişanlılık döneminde özellikle mesafe hayli uzaksa ailelerin birbirine gidip gelme sıklığı nişanlınızın size gelme sıklığı nasıl olmalıdır. Nişandan sonra kendi arzusuyla size bir kez bile uğramamış nişanlınız ve ailesi hakkındaki yargılarınız nasıl olur. Adettir gelenek görenektir çok anlayan biri değilim bu yüzdendir ki evet bu soruyu ciddi ciddi soruyorum :)

Aileler ne kadar az görüşürse o kadar iyidir.
Ayrıca nişanlınızın engelleri ya da sorunları olabilir maddi vs.
Zırt pırt gelmeyen insan candır :KK53:
Çok muhabet tez ayrılık getirir.
Sizi sevdiğinden eminseniz,çok da takmayın.

Nisanlilikla sevgililik arasinda bir fark gormuyorum. Dolayisiyla benim es adayimla gorusmem yeterli. Ailemle gorusmek zorunda degil,ben de onun ailesiyle gorusmek zorunda degilim. Nisanlaninca insanlarin uzerine sihirli degnek degmiyor sonucta. Adam gene ayni adam olarak kaliyor. Gelip gelmemesi pasa gonlune kalmis

Yani bu durumun size değer verilip verilmemesiyle bir ilgisi yok. Bana kalsa da gelmesinler beni geriyor bu tür ziyaretler malum. Etraftan bu işler böyle olmaz nişanlıyken söyle olur böyle olur şeklinde konuşmalar duymaktan kafam allak bullak oldu. Teşekkürler kızlar :)

Ben zaten standart evlenmedim de zira ailem ve eşimin ailesi birbirlerini dünden önce bir kere gördüler bir de düğünde

Aynı şehirdeki kızlar ile dayımlar evlenirken de düğünden önce bir usulen konuşuldu

Geri kalanını gelin damat halletti

Eğer görücü usulü ise farklı ama değilse siz halledin aileleri çok da bulaştırmayın

Senin aileme bir şey denilecekse nişanlın sana desin sen de ailene

Normalde nadirde olsa gelmeleri lazim. Ama gelmesinler ne kadar uzak olurlarsa o kadar iyi. Hele evlenince mesafeni kesinlikle koru. Yüz göz olunca şeyini çıkarıyorlar.

Back
X