Kafam Karışık

WWEE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
598
282
103
32
Merhaba arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var. Eşim kendi kararlarını veren bir karaktere sahip. Fikir alır ama kararlı ise arkasında durur.Kayınvalidem ise eğer onun kararını doğru bulmaz ise ona değil de bana söylüyor. Çünkü ona söylediği zaman kızabiliyor. Ona söylediğini tamam diyor. Sonra yanlış olduğunu bana söylüyor. Ne yapmam gerektiğini bilemiyorum bu konuda. Siz olsanız ne yapardınız?

alınan kararlar ne ile alakalı da kaynana müdahale ediyor?

Bence bu durum eşine söylemesindense sana söylemesi çok daha iyi demek ki kv ile aranızda ki ilişki sağlam benim kv de de öyle bana söyler kızım sen söyle oğluma der ben derim böyle böyle diyoolar bir de bu tarafını düşünelim derim bakar eğer kararı kesin ise anne düşündüğünü yapacak derim
Dediğini yaptıran kv dense bu bana daha makul geliyor açıkçası

Ben anlamam deyin.

Veya sadece dinleyin, bir şey yapmanıza/söylemenize gerek var mı?

siz belki ikna edebilirsiniz diye size söylüyor olabilir, oğlu tepki veriyormuş annesine, fikrini size belirtiyor size doğru geliyorsa kv fikirleri annen aslında doğru söylüyor olabilir gibi öneride bulunabilirsiniz yada onaylamıyorsanız yorumsuz kalın.

Ben de bu
Ben de bu yüzden bana söylediğini düşünüyorum açıkcası

Kararlarıma karışılmasını ben de sevmem. Bana kalkıp sevdiğim birini kullanarak fikrimi değiştirmeye çalışırsa tepkim de sert olur. Koskoca adam kendi kararını verir, zararını da kendi çeker. Annesine nasıl zararı var da katakulli ile iş çevirmeye kalkıyor annesi?

Aynı benim kayınvalidem vallahi ben her seferinde karar onun kararı koskoca adam herhalde bu kararı alırken her şeyi o da düşünüyordur ama yine de bir şey söyleyeceksen oğluna söyle bana niye söylüyorsun, deyip aradan sıyrılıyorum.

Ben de eşime söyleyemiyorum daha çok sinirlenmesin diye dinliyorum olay nasıl olduysa anlatıyorum falan

Bana göre çok şanslısınız ne güzel ya eşiniz annesinin etkisinde kalmıyor kendi kararını kendi verebiliyor böyle insanları takdir ediyorum

Arada kalan zarar gorur her zaman o yuzden kv ye ogluna soylemesi gerektigini soyleyin arada kalmayin kotu siz olursunuz

Eşinizle hemfikirseniz durum degisir yanliz,o zaman kv ye eşinizin dogru karar aldigini yada arkasinda oldugunuzu yansitmalisiniz o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…