Kafam karışık

Sevgilini cepte tutmayı mı dusunuyorsun bu ilişki olmazsa önce sevgilinden ayrıl sevmiyorsun belli bari haksızlık etme. .

Merhaba ben yeni üyeyim ve sırf bu içimdekileri anlatmak ve paylaşmak için aranıza katıldım. O kadar bunladım ki aylardır içime atıyorum yazarak kurtulurum inşallah bu sıkıntıdan.
Mesele şu:
Geçtiğimiz aylarda kadın kadına arkadaşlarla yurt dışına tatile gittik. Orda ki rehberimiz benim yaşlarımda bir beydi. Çok kibar, zarif, naif, hoş sesli ve yakışıklı. İlk gün değil ama diğer günler çok dikkatimi çekti. Ve o da bana ilgili ve samimi davrandı. Yani herkese davrandığı gibi davranmıyordu daha yakındı. Öyle ki ben gezi boyunca gözlerimi ondan alamıyordum, sesi huzur veriyordu bana ve günler bitmesin istiyordum. Çok hoşlandım ondan. Arkadaşlarıma belli etmemek için hep içime attım. Son gün moralim bozuk olmasına rağmen yine tuttum kendimi. Onun veda konuşmasına ağlamamak için dudaklarımı ıssırdım. Bir de şu mesele var, lütfen yargılamayın beni ama hayatımda biri var. Hislerimden dolayı çok kötü hissediyordum. Eve dönüp ona sımsıkı sarılıp ağlamak istiyordum. İlişkim iyi, anlaşıyoruz ama monoton. Ben romantik biriyim, beraber olduğum kişi iyi bir insan sıkıntımız yok ama öyle kibarlık, romantizm vs yok. Mesela ben bir söz okurum "Bu neydi şimdi" der saçma bulur. Yani sanki sevgili değil, arkadaş gibiyiz. Ama rehberin konuşması bile şiir gibiydi çok hoş ses tonu vardı. Ve ben döndüm. Havaalanından sevgilim aldı. Gezide para kaybetmiştim sevgilime bunu anlattım. Günlerce ayrı durmuşuz ama özlemek yerine para kaybettim diye beni azarladı, çok zoruma gitti. Zaten duygusal ve hassastım eve girer girmez banyoya gittim ve zırıl zırıl ağladım. Resmen hayaller hayatlar yaşadım o an. "Ben neden döndüm" dedim kendi kendime. Bu olay üstüne 2 gün konuşmadık bir de. Sonra normale döndük. Ama bu olay çok zorum gitti ve aylar geçmesine rağmen ben o rehberi hala unutamadım. Bazen çok bunalıyorum herşeyi bırakıp ona gidesim geliyor. Veya ona hislerimi söylemek. Bir yandan yaptığım şey çok ayıp, hayatımda birisi var. Empati yapıyorum ama bu kafayla o da olmuyor çünkü eğer sevgilim bir başkasına sevse onunla mutlu olsun diyorum. Çok çaresizim, çok ağlıyorum. Hissettiğim şeyin ne olduğunu bile bilmiyorum. Onu iliklerime kadar çok özlüyorum, rüyalarımda görüyorum.
Aylardır sustum ilk defa sizlerle paylaştım artık dayanacak gücüm kalmadı. Lütfen bana yardım edin, yol gösterin. Canım çok yanıyor :'(
Rehber işini iyi yapmak zorunda olduğu için kibar, naif davranmak zorundadır.Aksi taktirde şikayet alıp işinden olabilir. Gerçek hayatta nasıl olduğunu bilemezsin. Tatilde kaç para kaybettin eğer miktar çoksa sevgiliniz kızmakta haklı çünkü para kolay kazanılmıyor...

Rehber işini iyi yapmak zorunda olduğu için kibar, naif davranmak zorundadır.Aksi taktirde şikayet alıp işinden olabilir. Gerçek hayatta nasıl olduğunu bilemezsin. Tatilde kaç para kaybettin eğer miktar çoksa sevgiliniz kızmakta haklı çünkü para kolay kazanılmıyor...

Normal mi? 6 gün boyunca görmemişsiniz ve özlemek yerine azar işitiyorsunuz. Ayrıca para benim kendi paramdı bende çalışıyorum.

Sevgilinizle mutlu değilseniz ayrılın. Ama rehber meselesi boş bir hayal gibi geldi bana. Hiç tanımadığınız bir adamı gözünüzde istediğiniz şekle sokmuşsunuz olan biten bu. Evli bile olabilir.

Hayır evli değil. Kendini tanıtmıştı ilk gün ve söylemişti. Arkadaşlar konuşurken öğrenmişler hayatında da kimse yokmuş.

rehberinevli olmadığından yada ilişkisi olmadıgından emin misiniz? eğerki size ilgi duysa iletişim bilgilerinize ulaşması çok kolay sizi arar ve size ulaşırdı bir şekilde.. rehber sevgililerim oldu , genelde etraflarında çok kadın olduğundan dolayı sürekli insanlarla iç içeler ve hitap şekilleri genelde büyüleyicidir çoğu zaman aldatmaya mehilli olurlar, yani sağlam pabuç değiller geneli böyle...
siz belliki sevgilinizi artık sevmiyorsunuz bence öncelikle var olan ilişkinizi bir gözden geçirin ve gerekirse ayrılın.
sonrasında hala aklınızda rehber bey varsa sosyal medyadan ekleyin gerisini zaman gösterir zaten ama ben olsam rehber mi asla derdim çünkü benim 2 kez ağzım yandı kimseyede tavsiye etmem rehber bir sevgili :KK66:
+10000000
Konu sahibi artık sevgilin seni duygusal anlamda tatmin etmiyor ki başkalarına gönlün kaymaya başlamış. Bu durumda ilişkiyi bitirmen en doğru karar olur ancak ayrıldıktan sonra duygusal boşlukla hataya düşme yanlış insanlara kapılma. Rehberler hakkında arkadaşın söyledikleri çok doğru. Senden hoslanmis bile olsa tur bittiği anda unutmuş olması muhtemel. Ciddi bir ilgisi olsaydı o zaten seninle irtibata geçerdi.

Peki senin *boşluktayım* diye aldatan erkeklerden ne farkın var? İlgisizlik, boşluktayım, romantik değil ıvır zıvır ne kadar aldatan şahıs bahanesi varsa hepsini sıralamış... Aldatmışsın da adamı işte neyin kelime oyunu bunlar?
Maşaallah yorumlarda birbirinden içler acısı... bu mu adalet Allah aşkına! Aynı şeyleri yapan erkek olsa burada çarmıha gerilirdi. Bunu yapan adamlar gözü dışarda aranan tipler olarak biliniyor burada... Yapan kadın olunca aldatılan adam suçlu ilan edilmiş ayıptır ya...
Adam para sormuşmuşda romantik değilmişmişde... Bunuda gelecek tepkileri önlemek için araya serpiştiriyor.
Velevki adam paragöz velevki dünyanın en cimrisi, romantik değil odunum teki vs vs ama aldatılmayı hak mı ediyor bunlar yüzünden???
Hadi adam hatalı ama onun hatası bir ise seninki bin! Zira hiçbir hata aldatmakla boy ölçüşemez. Aldatmışsın adamı işte daha neyin hata yarışındasın sen???
Hadi sevmediğin birisi ile öylesine laf olsun diye berabersin, ki sevmiyorsun yani bu bariz, sevsen başkasını gözün görmez, buradan doğan sevmediğin birisi ile neden birliktesin sorusunu geçiyorum, ki bu hayati bir sorudur aslında ama geçiyorum, ve madem başına bu geldi neden sevgilinden ayrılmıyorsun? Cevap çok basit, çünkü onu yedekde tutuyorsun, zira muhtemelen anlattığın kadar bir canavar değil bu adam. Ki olsa dahi bu seni haklı yapmaz. Aldatan kişiyi hiçbir şey haklı yapmaz!
Bu söylediklerim ağır olabilir ama kelimesi kelimesine hepsi doğru ve bunu sende çok çok iyi biliyorsun...

Bence siz sevgilinizden sıkılmışsınız ayrılmak istiyorsunuz yapamıyorsunuz.O rehber olmasa da başkası olsa da aynısı olurdu.Yani şu andaki sevgilinizden farklı biri olsun yeter.Ayrıca gereksiz bir duygusallık içindesiniz belki de sorun sizdedir bir dönemden geciyorsunuz hayattan istekleriniz değişmiştir.

Öncelikle senin diğer yarını tamamlamıyorsa o sevgiliden kesinlikle ayrıl. Rehber konusuna gelince kim bilir kimlerin canını yakmıştır o rehber. Gün-de kaç kişiyi gezdiriyor onlar senin gibi onlarcası vardır emin ol. Hee belki sen ona farklı gelmiş olabilirsin belki senden hoşlandı. Hoşlanmış olsaydı bence son gün sana yanaşırdı. Ayrıca öyle bi adamla sevgili olursan kıskançlıktan kafayı yersin sürekli onu ayartmaya çalışan kadınlarla uğraşmak zorunda olursun . Girme böyle heyecanlara gerek yok derim.

Back
X