- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi lale_gul_papatya
Sevgilini cepte tutmayı mı dusunuyorsun bu ilişki olmazsa önce sevgilinden ayrıl sevmiyorsun belli bari haksızlık etme. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rehber işini iyi yapmak zorunda olduğu için kibar, naif davranmak zorundadır.Aksi taktirde şikayet alıp işinden olabilir. Gerçek hayatta nasıl olduğunu bilemezsin. Tatilde kaç para kaybettin eğer miktar çoksa sevgiliniz kızmakta haklı çünkü para kolay kazanılmıyor...Merhaba ben yeni üyeyim ve sırf bu içimdekileri anlatmak ve paylaşmak için aranıza katıldım. O kadar bunladım ki aylardır içime atıyorum yazarak kurtulurum inşallah bu sıkıntıdan.
Mesele şu:
Geçtiğimiz aylarda kadın kadına arkadaşlarla yurt dışına tatile gittik. Orda ki rehberimiz benim yaşlarımda bir beydi. Çok kibar, zarif, naif, hoş sesli ve yakışıklı. İlk gün değil ama diğer günler çok dikkatimi çekti. Ve o da bana ilgili ve samimi davrandı. Yani herkese davrandığı gibi davranmıyordu daha yakındı. Öyle ki ben gezi boyunca gözlerimi ondan alamıyordum, sesi huzur veriyordu bana ve günler bitmesin istiyordum. Çok hoşlandım ondan. Arkadaşlarıma belli etmemek için hep içime attım. Son gün moralim bozuk olmasına rağmen yine tuttum kendimi. Onun veda konuşmasına ağlamamak için dudaklarımı ıssırdım. Bir de şu mesele var, lütfen yargılamayın beni ama hayatımda biri var. Hislerimden dolayı çok kötü hissediyordum. Eve dönüp ona sımsıkı sarılıp ağlamak istiyordum. İlişkim iyi, anlaşıyoruz ama monoton. Ben romantik biriyim, beraber olduğum kişi iyi bir insan sıkıntımız yok ama öyle kibarlık, romantizm vs yok. Mesela ben bir söz okurum "Bu neydi şimdi" der saçma bulur. Yani sanki sevgili değil, arkadaş gibiyiz. Ama rehberin konuşması bile şiir gibiydi çok hoş ses tonu vardı. Ve ben döndüm. Havaalanından sevgilim aldı. Gezide para kaybetmiştim sevgilime bunu anlattım. Günlerce ayrı durmuşuz ama özlemek yerine para kaybettim diye beni azarladı, çok zoruma gitti. Zaten duygusal ve hassastım eve girer girmez banyoya gittim ve zırıl zırıl ağladım. Resmen hayaller hayatlar yaşadım o an. "Ben neden döndüm" dedim kendi kendime. Bu olay üstüne 2 gün konuşmadık bir de. Sonra normale döndük. Ama bu olay çok zorum gitti ve aylar geçmesine rağmen ben o rehberi hala unutamadım. Bazen çok bunalıyorum herşeyi bırakıp ona gidesim geliyor. Veya ona hislerimi söylemek. Bir yandan yaptığım şey çok ayıp, hayatımda birisi var. Empati yapıyorum ama bu kafayla o da olmuyor çünkü eğer sevgilim bir başkasına sevse onunla mutlu olsun diyorum. Çok çaresizim, çok ağlıyorum. Hissettiğim şeyin ne olduğunu bile bilmiyorum. Onu iliklerime kadar çok özlüyorum, rüyalarımda görüyorum.
Aylardır sustum ilk defa sizlerle paylaştım artık dayanacak gücüm kalmadı. Lütfen bana yardım edin, yol gösterin. Canım çok yanıyor :'(
Rehber işini iyi yapmak zorunda olduğu için kibar, naif davranmak zorundadır.Aksi taktirde şikayet alıp işinden olabilir. Gerçek hayatta nasıl olduğunu bilemezsin. Tatilde kaç para kaybettin eğer miktar çoksa sevgiliniz kızmakta haklı çünkü para kolay kazanılmıyor...
Sevgilini cepte tutmayı mı dusunuyorsun bu ilişki olmazsa önce sevgilinden ayrıl sevmiyorsun belli bari haksızlık etme. .
Sevgilinizle mutlu değilseniz ayrılın. Ama rehber meselesi boş bir hayal gibi geldi bana. Hiç tanımadığınız bir adamı gözünüzde istediğiniz şekle sokmuşsunuz olan biten bu. Evli bile olabilir.
+10000000rehberinevli olmadığından yada ilişkisi olmadıgından emin misiniz? eğerki size ilgi duysa iletişim bilgilerinize ulaşması çok kolay sizi arar ve size ulaşırdı bir şekilde.. rehber sevgililerim oldu , genelde etraflarında çok kadın olduğundan dolayı sürekli insanlarla iç içeler ve hitap şekilleri genelde büyüleyicidir çoğu zaman aldatmaya mehilli olurlar, yani sağlam pabuç değiller geneli böyle...
siz belliki sevgilinizi artık sevmiyorsunuz bence öncelikle var olan ilişkinizi bir gözden geçirin ve gerekirse ayrılın.
sonrasında hala aklınızda rehber bey varsa sosyal medyadan ekleyin gerisini zaman gösterir zaten ama ben olsam rehber mi asla derdim çünkü benim 2 kez ağzım yandı kimseyede tavsiye etmem rehber bir sevgili![]()