- 22 Aralık 2017
- 797
- 1.966
- 63
- Konu Sahibi Deniz nuriye
Aslında bakıyor eli yüzü düzgün biri ama sınırlı ve takıntılı bi seylediguni tekrar tekrar söylüyor ve ben onunla bişey paylasmadim ki nisanlanmadan önce geçmişimi sorgulamayan adam şimdi geçmişime takmış bende keyfime çok düşkünüm ve ben bu adam için ülke degistircem nasip olursa zaman vermek istiyorum ama o zaman sanki aleyhime işliyor canım yanıyor her telefon çalışında evlenip boşanmak istemiyorum yada ne biliyim içim istemeye istemeye o düğün de olsun istemiyorum bazen sadece kaçmayı düşünüyorum ailem geliyor aklıma ne biliyim her yeri boklu degnek sanki ama benim aptallığım nasıl dua edeceğimi şaşırdım ne iyi ne kötü hangi kararım doğru olacak bilmiyorm
Doğru kararı verip vermediğimizi yaşamadan anlayamayız ki. Kendine çok yüklenme artık. Böyle yaptıkça daha çok moralin bozuluyor. Ailesini tanıyor musunuz? Arkadaşları, işi, iş çevresi vs hiç ortak tanıdık var mı? Benim eşim ablasını istemeye gelen kişinin lise arkadaşlarını bulup sosyal medyadan ulaşmış ve konuşmuş. Ailesiyle senin ailenin arası nasıl? Biraz araştırma yapsanız?