Merhabalar, konuyu oldukça kısa keseceğim. Fikirlerinize ihtiyacım var. 6 aylık evliyken kayınvalidem vefat edince kayınpederimin yanına geçtim beraber yaşıyoruz 1 yılı geçti. Aynı evde yaşamanın zorluklarindan bahsetmeyeceğim, ben kabul ettim ben yaşıyorum. Şimdi burada şöyle bir problem var ki, gelen geçen eve geliyor. Aramak sormak müsait misiniz demek yok. Bu durumdan rahatsız olduğumu gelenlere belli etmeye çalışıyorum. Yemek yiyorduk, uyuyorduk, yemek saatimiz, dışarı çıkıyorduk, bir dahakine arayarak gelin hazırlıklı olalım vs vs saygısızlık etmeden dolaylı yoldan anlatmaya çalışıyorum ancak anlamıyorlar. En son sabrımı taşıran olay bugün patlak verdi. Saat 2 civarı odamda televizyon seyrediyordum kapıyı duymamisim kayınpederim açtı kalabalık ses duyunca içeriye geçtim hoş geldiniz çay kahve faslı. Saat 5 gibi disci randevum vardı, özür dileyerek yanlarından ayrıldım. 3 saat beraberdik, ve bu geçmiş olsun ziyaretiydi.. sonrasında gece 11 civarı eşimle aramızda geçen konuşma:
Eşim: Bugün babama, geldiğimiz de gelin uyuyordu neden bu kadar uyuyor diye biri sois kimin soyledigini söylemedi dikkat etsin dedi babam
Ben: Kimin söylediğini soylesin, uyumuyordum. Kaldı ki uyuyabilirdim de herkes kendi kızına baksın
Eşim: bende aynı şeyi söyledim
Ben: baban ne dedi
Eşim : o onların kızı dedi
Ben : bende elin kızı dimi? Savunamamis mi baban beni?
Konu uzadı durdu haliyle tahmin edersiniz. Cidden uyuyor olabilirdim, uyuyor olmam kimseyi ilgilendirmiyor kayınpederim için hala elin kızı mıyım acaba diye düşünüyorum. Önce haber verip gelmeyi öğrensin gorgusuzler, özür dileyerek söylüyorum kocamın yatağından kalkıp kapı açamam kimseye.. velhasıl kelam biz evlenirken bir ev alabildik 2 yıl önce rahatta ödeniyor şuan kredisi. Kirada şuan evimiz. Eşim gece bana dedi ki kiracıya söyleyelim kontrat yenilemeyelim ve evimize geçelim böyle kavga ederek olmayaack bu iş. Bana zarf attı farkindayim ama bı düşünmedim değil. Geçersek olacak olanları da düşünüyorum arkamızdan yapılacak dedikoduları. Benim şuan çocuğum olmuyor, stresle ilgisi olduğunu da düşünüyorum. İki ucu boklu değnek. Ben bu konuları nasıl cozebilirim bilmiyorum fikirlere ve sanırım sertleşmeye ihtiyacım var. Her ne kadar kısa tutmaya çalışsam da en özet haliydi sanırım..hakkınızı helal edin