Kafam karışık..

Ben Burdan çıktığım anda eltim geçer bu eve. Cefasini ben çektim, ayıptır söylemesi ben masrafını yaptım evliligimin ilk yilini feda ettim sefasını başkasi sürsün diye gitmek istemiyorum ama kafam cidden hiç yerinde değil
Elti konusuna maddi olarak bakıyorsunuz olaya değil mi?

Çünkü siz her gün cefadasınız gibi görünüyor.

Ben Burdan çıktığım anda eltim geçer bu eve. Cefasini ben çektim, ayıptır söylemesi ben masrafını yaptım evliligimin ilk yilini feda ettim sefasını başkasi sürsün diye gitmek istemiyorum ama kafam cidden hiç yerinde değil
Sefa süren sürsün kime ne? Ben derdinizi anlayamiyorum, şikayet ettiğiniz durumdan kurtulma imkanınız var,stresten hormonlar alt üst olmuş yine de el ne der elti çok rahat eder diye eziyet çekmeyi minnoş minnoş kabul ediyorsunuz.

Eşiniz kendi evinize geçmeyi teklif etmiş, kabul etmezseniz yaşanacakları kabul etmişsinizdir demektir. Aile büyükleri ile yaşamak böyle bir şey zaten. Bu tarz sorunların yaşanması normal. Kaldı ki ev kayınpederinmiş, gelen gidene karışamazsınız.

Milletin dedikodusundan da, eş ailesi ile aranın açılmasından da neden bu kadar korktuğunuzu anlayamadım. Eşiniz ve babası da elalemin lafını size yetiştirip sizi huzursuz etmek yerine uygun cevabı verselermiş madem.

Bana daha çok maddi gerekçelerle ve eltiniz eve yerleşmesin diye direniyorsunuz gibi geldi. İkisi için de değmez. İleride anlarsınız da yıpranırsınız işte.
Gelene gidene karışma hakkı gormuyorum kendimde. En azindan ev sahibine, kayınpedere haber verilmesi gerektiğini düşünüyorum gelmeden önce.
Milletin dedikodusu bir gün biter, eşimin ailesiyle arasının açılmasını hiç bir zaman istemiyorum, kim ister ki. Maddi gerekçe olarak kayınpederimle yaşamak bana maddi olarak bir şey katmiyor. Faturalar kendisinde sadece, gerisi eşimde. Şuan burda olduğum için kira getirim var, fazlası gidiyor emin olun dört lira kira alıyorum, evime gidip işe girersem daha rahat gecinirim. Maddiyat kısmi ile bir korkum yok. Kimseden beklentim de. Laf yetiştirme konusunda haklısınız hiç bu yönden düşünmemiştim.
Maddiyati eledik, eltimin geçmesini sanırım evet istemiyorum. Geleceğe dair planlar yaparken şüphe duyuyor kendisinden konusurken art niyetli olduğunu hissediyorum. Sanırım hiç bir şey benden önemli değil, teşekkür ederim yorumunuz için

Sefa süren sürsün kime ne? Ben derdinizi anlayamiyorum, şikayet ettiğiniz durumdan kurtulma imkanınız var,stresten hormonlar alt üst olmuş yine de el ne der elti çok rahat eder diye eziyet çekmeyi minnoş minnoş kabul ediyorsunuz.
Başkasına akıl verirken bende çok mantıklı düşünüyorum. İş kendime gelince, aman kimse kırılmasın kimse bozulmasin az daha sabır diye diye heba oluyorum. Bu kafadan çıkmam lazım önce benim

Siz demeyeceksiniz ki oğlu halledecek.
Oğlu istediğini desin baba senşn gelenin gidenin oluyor e bizim kendimize göre arkadaşlarımız, düzenimiz olsun ileride çocuklar olacak vs... Söylesin işte.
Aynı evde yaşamaya karar verdiğinizde ömür boyu birlikteyiz mi demiştiniz?
Hayır oyle bir şey dememiştik

Merhabalar, konuyu oldukça kısa keseceğim. Fikirlerinize ihtiyacım var. 6 aylık evliyken kayınvalidem vefat edince kayınpederimin yanına geçtim beraber yaşıyoruz 1 yılı geçti. Aynı evde yaşamanın zorluklarindan bahsetmeyeceğim, ben kabul ettim ben yaşıyorum. Şimdi burada şöyle bir problem var ki, gelen geçen eve geliyor. Aramak sormak müsait misiniz demek yok. Bu durumdan rahatsız olduğumu gelenlere belli etmeye çalışıyorum. Yemek yiyorduk, uyuyorduk, yemek saatimiz, dışarı çıkıyorduk, bir dahakine arayarak gelin hazırlıklı olalım vs vs saygısızlık etmeden dolaylı yoldan anlatmaya çalışıyorum ancak anlamıyorlar. En son sabrımı taşıran olay bugün patlak verdi. Saat 2 civarı odamda televizyon seyrediyordum kapıyı duymamisim kayınpederim açtı kalabalık ses duyunca içeriye geçtim hoş geldiniz çay kahve faslı. Saat 5 gibi disci randevum vardı, özür dileyerek yanlarından ayrıldım. 3 saat beraberdik, ve bu geçmiş olsun ziyaretiydi.. sonrasında gece 11 civarı eşimle aramızda geçen konuşma:
Eşim: Bugün babama, geldiğimiz de gelin uyuyordu neden bu kadar uyuyor diye biri sois kimin soyledigini söylemedi dikkat etsin dedi babam
Ben: Kimin söylediğini soylesin, uyumuyordum. Kaldı ki uyuyabilirdim de herkes kendi kızına baksın
Eşim: bende aynı şeyi söyledim
Ben: baban ne dedi
Eşim : o onların kızı dedi
Ben : bende elin kızı dimi? Savunamamis mi baban beni?
Konu uzadı durdu haliyle tahmin edersiniz. Cidden uyuyor olabilirdim, uyuyor olmam kimseyi ilgilendirmiyor kayınpederim için hala elin kızı mıyım acaba diye düşünüyorum. Önce haber verip gelmeyi öğrensin gorgusuzler, özür dileyerek söylüyorum kocamın yatağından kalkıp kapı açamam kimseye.. velhasıl kelam biz evlenirken bir ev alabildik 2 yıl önce rahatta ödeniyor şuan kredisi. Kirada şuan evimiz. Eşim gece bana dedi ki kiracıya söyleyelim kontrat yenilemeyelim ve evimize geçelim böyle kavga ederek olmayaack bu iş. Bana zarf attı farkindayim ama bı düşünmedim değil. Geçersek olacak olanları da düşünüyorum arkamızdan yapılacak dedikoduları. Benim şuan çocuğum olmuyor, stresle ilgisi olduğunu da düşünüyorum. İki ucu boklu değnek. Ben bu konuları nasıl cozebilirim bilmiyorum fikirlere ve sanırım sertleşmeye ihtiyacım var. Her ne kadar kısa tutmaya çalışsam da en özet haliydi sanırım..hakkınızı helal edin
3 bilinmeyenli denklem degil. Ev var, es de gitmek istiyor, siz hala soyle olur boyle olur hesap yapiyorsunuz. Gidin iste evinize, baska cozumu mu var?

Merhabalar, konuyu oldukça kısa keseceğim. Fikirlerinize ihtiyacım var. 6 aylık evliyken kayınvalidem vefat edince kayınpederimin yanına geçtim beraber yaşıyoruz 1 yılı geçti. Aynı evde yaşamanın zorluklarindan bahsetmeyeceğim, ben kabul ettim ben yaşıyorum. Şimdi burada şöyle bir problem var ki, gelen geçen eve geliyor. Aramak sormak müsait misiniz demek yok. Bu durumdan rahatsız olduğumu gelenlere belli etmeye çalışıyorum. Yemek yiyorduk, uyuyorduk, yemek saatimiz, dışarı çıkıyorduk, bir dahakine arayarak gelin hazırlıklı olalım vs vs saygısızlık etmeden dolaylı yoldan anlatmaya çalışıyorum ancak anlamıyorlar. En son sabrımı taşıran olay bugün patlak verdi. Saat 2 civarı odamda televizyon seyrediyordum kapıyı duymamisim kayınpederim açtı kalabalık ses duyunca içeriye geçtim hoş geldiniz çay kahve faslı. Saat 5 gibi disci randevum vardı, özür dileyerek yanlarından ayrıldım. 3 saat beraberdik, ve bu geçmiş olsun ziyaretiydi.. sonrasında gece 11 civarı eşimle aramızda geçen konuşma:
Eşim: Bugün babama, geldiğimiz de gelin uyuyordu neden bu kadar uyuyor diye biri sois kimin soyledigini söylemedi dikkat etsin dedi babam
Ben: Kimin söylediğini soylesin, uyumuyordum. Kaldı ki uyuyabilirdim de herkes kendi kızına baksın
Konu uzadı durdu haliyle tahmin edersiniz. Cidden uyuyor olabilirdim, uyuyor olmam kimseyi ilgilendirmiyor kayınpederim için hala elin kızı mıyım acaba diye düşünüyorum. Önce haber verip gelmeyi öğrensin gorgusuzler, özür dileyerek söylüyorum kocamın yatağından kalkıp kapı açamam kimseye.. velhasıl kelam biz evlenirken bir ev alabildik 2 yıl önce rahatta ödeniyor şuan kredisi. Kirada şuan evimiz. Eşim gece bana dedi ki kiracıya söyleyelim kontrat yenilemeyelim ve evimize geçelim böyle kavga ederek olmayaack bu iş. Bana zarf attı farkindayim ama bı düşünmedim değil. Geçersek olacak olanları da düşünüyorum arkamızdan yapılacak dedikoduları. Benim şuan çocuğum olmuyor, stresle ilgisi olduğunu da düşünüyorum. İki ucu boklu değnek. Ben bu konuları nasıl cozebilirim bilmiyorum fikirlere ve sanırım sertleşmeye ihtiyacım var. Her ne kadar kısa tutmaya çalışsam da en özet haliydi sanırım..hakkınızı helal edin
Baştan beraber yaşamayı kabul etmekle hata yapmışsınız.Simdi onu bırakır giderseniz laf olur.Bence eşinize evimize geçelim babanda gelsin.Ben babandan rahatsız değilim zaten sürekli, zamansız gelen misafirlerden rahatsızım.Boylelikle kp evi diye çat kapı gelmezler.Boyle giderse eşinizle aranız açılacak belli.

Baştan beraber yaşamayı kabul etmekle hata yapmışsınız.Simdi onu bırakır giderseniz laf olur.Bence eşinize evimize geçelim babanda gelsin.Ben babandan rahatsız değilim zaten sürekli, zamansız gelen misafirlerden rahatsızım.Boylelikle kp evi diye çat kapı gelmezler.Boyle giderse eşinizle aranız açılacak belli.
Her halukarda gelir o gelenler evde buyuk var nasil olsa ona geliyoruz diye dusunurler. Konu sahibi ya gelenler haber vermeden gelirse kapidan cevireceksiniz musait degiliz diye ya da evinize gececksiniz. Emin olun eltide sefa suremez bu gelen giden yuzunden ayrica siz evinizde keyfinize bakarsiniz kim ne yapmis bosverirsiniz.

Beni anlayan birine denk geldiğim için mutluyum şuan. Hata yaptım evet. Kayınpeder evi varken bunu kabul eder mi bilmiyorum ama konuyu açacağım. Teşekkür ederim yorumunuz için

Her halukarda gelir o gelenler evde buyuk var nasil olsa ona geliyoruz diye dusunurler. Konu sahibi ya gelenler haber vermeden gelirse kapidan cevireceksiniz musait degiliz diye ya da evinize gececksiniz. Emin olun eltide sefa suremez bu gelen giden yuzunden ayrica siz evinizde keyfinize bakarsiniz kim ne yapmis bosverirsiniz.
Elti biraz değişik mutlu olur o😂 iki seçenek arasındayım bende. Ya saygısızlık yapıp kötü gelin olacağım, ya da herşeyden uzak bı hayat.

Elti biraz değişik mutlu olur o😂 iki seçenek arasındayım bende. Ya saygısızlık yapıp kötü gelin olacağım, ya da herşeyden uzak bı hayat.
Sizde kendi evinizde mutlu olursunuz herkes mutlu olur ne guzel iste. Sirf eltin mutlu olmasin diye kendini mutsuz etme. Arada sizde habersiz gidip onu mutsuz edersiniz cok isterseniz 😂

Sizde kendi evinizde mutlu olursunuz herkes mutlu olur ne guzel iste. Sirf eltin mutlu olmasin diye kendini mutsuz etme. Arada sizde habersiz gidip onu mutsuz edersiniz cok isterseniz 😂
Ahahahah teşekkür ederim deneyeceğim bunu 😂😂

O zaman ne diye dert ediyorsunuz?
Huzurlu iki gün yaşayacağız herkes ne der eltim şöyle böyle demekle hayat mı geçecek...
İş buldum sanırım, bugün telefon ile görüştüm gayet olumluydu. Yarın yüz yüze görüşüp burda bilgi veririm. Bu durum bana biraz iyi geldi sanırım degisiklige gideceğim hayatımda her konuda

Kayınpederim tek yaşamaya müsait bir insan değil sol tarafı kısmi felç. Kendi evimde kalıyor olsaydim borcumu daha rahat oderdim emin olun çalışıyordum. Buraya geçince işi bıraktım. Sonuçta kayinpederim yalnız kalmasın diye buraya geçtik öyle değil mi? Onların korkusundan değil, eşimin babası ve abisiyle arasının açılmasından korkuyorum sadece..benim tek hatam buraya taşınma konusu oldugunda kabul etmek oldu..çünkü abisi de gecebilirdi ben kabul etmeseydim
Kimse kimseyi yanlış anlamazdı bu şekilde. Yani kısacası ne para için geldim buraya, ne de cahil dediğim insanlardan gelindiği için gitmemezlik yapıyorum evime. Sadece çok konuşurlar, bunu söylemek istedim
Merak etmeyin kimsenin arası açılmaz, işlerine gelir, siz demiyor muydunuz az evvel benim çıktığım an elti damlar hazırıma konar diye? Abiden de kayınbabadan da sıkıntı çıkmaz. Biri hazır ev bulacak diğeri daha dinç hizmetli.

Kayınpederinizin kendi evi olduğu için kapıyı onun açması gayet normal sizde uyuyakalmışta olabilirsiniz ne var ki bunda robot gibi elinizde çay tepsisiyle kapıda nöbet mi tutacaksınız

Gelirler. Benim babaannem kimde ise ne kadar misafiri var onun evine doluşuyorlar. Amcam bu konuda çok sıkıntılıydı, kimseye dur durak koymadı, yengem çok çekti bu huyundan. Babaannem orda diye millet bayram seyran doluştu sormadan etmeden, böyle birkaç yıl dayandılar sonra kuzenler illallah etti de biraz başları dinlendi. Ama anneme gelince o kadar yapamadılar, yüzlenecek kimse yok tabi herkes amcam değil.

Kayınpederinizin kendi evi olduğu için kapıyı onun açması gayet normal sizde uyuyakalmışta olabilirsiniz ne var ki bunda robot gibi elinizde çay tepsisiyle kapıda nöbet mi tutacaksınız
Kesinlikle bunu istiyorlar sanırım 😂

Back
X