Kafam karışık..

Kesinlikle tencere kapak yaşayıp giderler

Kesinlikle tencere kapak yaşayıp giderler
Eve verdiğiniz emek de başınızın gözünüzün sadakası olsun, sadece onları değil kayınbabanın misafirlerini de savacaksınız kadına, avuntusu olur.

Eve verdiğiniz emek de başınızın gözünüzün sadakası olsun, sadece onları değil kayınbabanın misafirlerini de savacaksınız kadına, avuntusu olur.
Ben cidden kötü niyetli bir insan değilim. Ben yaşıyorum ben güzelleştiriyorum evi doğal olarak. Yarın öbür günde kimseden bir beklentim yok bu konuda. Sadece bana bugün bunu belli ediyor olmaları canımı sıkıyor istediklerini vermiyim diye inada biniyorum ama kendime zarar vermeye başladığmı fark ettim

Zamanında kendi evinizi kiraya verip kayınbabaya yerleşme fikri cazip gelmiş, bunu anlayabiliyorum. Keşke kendi düzeninizi bozup gelmek yerine onu getirseydiniz. İstediğiniz tadilatı yapın, babası evi oğluna geçirsin isterse, orası kayınbabanın evi herkes öyle bilip kabul ediyor. Sizi saymıyorlar o yüzden. Yaşadığınız yere çat kapı küt kapı dalıp bir de yattığınızı kalktığınızı dillerine dolayabiliyorlar. Gelin dediğin hizmetli çünkü (!). Napın edin kendi evinize geçin, kira da olur.

Ben olsam kendi evime geçerdim. Böyle tartışma huzursuzluk olursa stres etkiler tabiki gebeliği.

Biz teklif ettik aslında yalnız kalma bizimle yaşa diye. Kendisi pek oralı olmadı ısrar etmedik. Şuan tekrar konuşsak belki ikna edebiliriz bilemem. O tahmin ettikleri gelin değilim ben, kusura bakmasınlar. Bir hal çaresine bakacağım tekrardan sağlıklı düşünmeye başlamaya çalışıyorum şuan gerginim biraz malesef. Bir iş görüşmesi yapacağım yarın. Duruma göre yol izleyeceğim. Gecinemiyoruz çalışmak zorundayım vs diye konuşursam belki kimseyi kırmadan kendi evime gecebilirim. Sonuçta ise başlarsam kayınpederimin yanında gündüz olamayacağım. Kafamda tonla şey var bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…