Kafam karışık!

Evet bende bunu hissediyorum sürekli zaten ya aynı sınıftayız ikisi ile maalesef derste kafamı çeviriyorum göz göze geliyorum anında... Ben sinirli sinirli bakıyorum ya da kafamı çeviriyorum ama adam ısrarla aylardır aynen devam ediyor... Ve işte sarılmalar vs. işte...

Bu çocuğu sevmiyorsaniz ilgilenmeyin daha gencsiniz kimse kardeşiniz degil bu hayatta. Siz teksiniz özellikle aglarken. En güzel yillarinizi gereksiz iki insanla ziyan etmeyin derim.

Yok canım sevmiyorum kesinlikle... Ama benim tepki koymam sevdiğim için diye anlaşıldı kardeş isek bunu yapmamalıydı olarak değil...

Evet bende üstüne gitsem de kız anlasa mı diyordum ama dışarıdan kişilerde yorumlarında boşver dediğine göre boşvermem kandırılmasına sesimi çıkarmadan kaşınmadan oturmam gerek

Yok yanlış anlaşılacak ne var ki ben yapım gereği yanlışım olduğumda söyleyenleri daha çok severim Oturduğum yerde oturmaya devam edicem

Yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim ayrıca vakit ayırdıkları için... Allah razı olsun kızlar..

canim ayni sinifta görmemen tabiki mümkün degil, ama görmezden gelmen mümkün...
basini cevirdin baktigini mi gördün sinirle degil bos gözlerle bak mesela...
orda hic bisey yokmus gibi...
gülmene eglenmene bak...
kisaca yok say...
sarilmasini vs. Ne yaparsa yapsin seni ilgilendirmesin. Umursama bile...
degmeyen iki sahistan bahsetmen bile bos...
sen hayatina yoluna bak...
onlarin yolunu bilmem, ama senin ki açık olsun...

Okulda kitap oku. onlardan uzak noktalarda takil onlarla ortak olmayan arkadaşlarınla sohbet et bu günleri çok ozleyeceksin. Iyi değerlendir. Mutluluk bir secimdir. Sen bu güzel yıllarıni bu insanlar için mutsuz olarak geçirmeyi secmissin. Yanlış secim bence

Öyle yapıyorum canım ilk aylar çok fena idim 2 aydır filan iyiyim şükür okuyorum yazıyorum çiziyorum testler tezler dersler...
İşte bu tavırlarını anlasın diye bir şey yapsam mı diye danışayım dedim KK'ya..
teşşkürler canım inşallah..
Evet maalesef 4-5 ayımı mahvettim maalesef.. son 2 aydır kendime geliyorum işte..

O zaman gulumse hayata. Işık saç etrafına. Bak ikiside nasıl şok olacak. Hatta onlar sarilirken gözlerini çevirme samimi bir sekilde onlara da gulumse. Eğer umursamadığıni anlarlarsa herşey senin istediğin gibi olacaktır

Evet mantıklı ya zaten amaç kıskandırmak üzüldüğümü gördükçe kısknadığımı sanıyor adam.. Tuttum bu fikri

Bu olayi yaşadım geçmişte. bende sevmiyordum ayrıldım arkadaşımla çıktığını öğrendim sonra. Cokta umrumda ama arayıp onu özlediğimi falan soyledim. Sonrada bana yazdığı mesajlari arkadaşıma gosterdim. Gereksiz iki insandan kurtuldum. Onlarda birbirinden.kurtuldu. :)))))

onlarin davranislarina hic bisey yapma canim. Gormezden gel yeter.
birinin kapali gozlerini acmakta tavirlarina karsilik vermekte su degersiz hallerinden degerli hale getirmekten baska bisey olmaz.
sukur kendini toplamis...
senin icin hayirlisi olsun canim. Onlari bosver

Hah bende aynısını yapayım diye düşünüyordum ama vazgeçtim :)

Ben beni sevdiğinden emindim. Sende eminsen olabilir ama boşver en güzel tepki tepkisizlik

İşte son hareketi ile emin oldum canım gözümün içine bakıp da neden gözleri doluyor adamın? Ama yok uslu durmaya karar verdim ben :) Çünkü konu uzadıkça uzayacak yoksa..

cnm bi kere çocuk hiç sağlam pabuç değil tmm kardeşim dediği insanla çıkmış falan ki ben hep karşıyım kardeş olaylarına çünkü çoğu böyle bitiyo hala sana bakması kişiliksiz olduğnu gösterir sende sanırım biraz kıskanıyosun onları çünkü seninde az çok ona baktığın belli yoksa göremezsin di mi baktığını? içine sindiremiyosan baştan ikisiylede arkadaşlığını kesseydin seninde istemeden bile ona bakman hoş değil kaçan balık büyük olmuş biraz ben bunu gördüm..

bence ne olumlu ne olumsuz... hiç bir tepki verme.... böyle midesiz insanları hayatından çıkarmıssın negüzel birdaha almayıda asla düşünme ister ağlasın ister yalvarSın

Yok tatlım yaa bak şu şekilde söyleyeyim aynı sınıftayız okulda cafe filan tek tük ben gittiğimde filan karşıma oturuyorlar sürekli yere bakamam sonuçta kafamı kaldırdığımda görüyorum işte son zamanlarda da arkadaşlar fark etmeye başladı
Konuşmuyorum zaten izin istemeye geldiklerinden belli ikisi ile Benim hazmedemediğim o kız bana bunu nasıl yaptı kısmı..

PambukMelek şu aralar zaten aşık olmuşlar affet diyen bir arkadaş var ilk duyduğunda benden beter küfür yağdıran kişi... Kızla oturmuş konuşmuş filan... bir tuhaf davranmalar vs. diyorum ya gelişen olaylara benim aklım sırrım ermiyor çocukken kurulan arkadaşlıktan gerisi yalan ben onu anladım beraber büyüdüğün kişi ile olacaksın..

kesinlikle öyle. çok çok iyi biri bile olsa kesinlikle bi yanlışını görüyoruz bende çok yasadım bunun üzerine hatta konu açmştım gerçek dostluk yok diye:)
çocukluk arkdaslarım bile değişmiş gibiler şu zamana göre tabiki çok iyiler ama nebiliyim:) boşver canım üzülme eden bulur biliyosun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…