- 3 Nisan 2011
- 544
- 48
- 318
- Konu Sahibi FarkliHatun
-
Canim oncelikle sunu duzeltmelisin.. O arkadasin 'kardes' degil, 'kalleş' bence...!
eski sevgilin de sana ulasamamis belli ki istedigi gibi arkadasini kullaniyor.
seni gordugu zaman sarilmasi vs. Ben bunu anladim.
neyse; ikisini de gecmisinde birak ne halleri varsa bi zahmet kendileri görmekle mesgul olsunlar.
sen onlari görmezden gel...
Bu çocuğu sevmiyorsaniz ilgilenmeyin daha gencsiniz kimse kardeşiniz degil bu hayatta. Siz teksiniz özellikle aglarken. En güzel yillarinizi gereksiz iki insanla ziyan etmeyin derim.
İnsana tek kardeş anasının doğurduğu öbür çocukları işte .
O şerefsiz baksın dursun .
Aslında zarfla biraz , sana madem bakıyormuş mesaj da atar sende rezil edersin onu demek geçiyor içimden ama boşver .
Dostluğun , aşkın , aslında onurun anlamını bilmeyen iki insan bir araya gelince böyle oluyor işte
Yanlış anlama ama onların durumu ne kadar anormal ise senin şuan sorduklarında bir o kadar ilginç. Sana resmen kazık atmış insanlar var karşında kurtulmuşsun ne kadar şanslısın çok geç olmadan gerçek yüzlerini görmüşsün ve bu insanları okul hayatında bırakıp yoluna devam edebilirsin. İkiside kişiliksiz ve midesizler. Kıza adamın gerçek yüzünü göstermeyi bir yana bırak ortamında arkadaşlarının onların adını bile anmasına izin verme.
Eski erkek arkadaşın ilerde karısını kendi yatağında aldatan bir eş, kız arkadaşın ise milletin kocasına metres olup yuva yıkan kadın olacak potansiyeldeler.
Evet bende bunu hissediyorum sürekli zaten ya aynı sınıftayız ikisi ile maalesef derste kafamı çeviriyorum göz göze geliyorum anında... Ben sinirli sinirli bakıyorum ya da kafamı çeviriyorum ama adam ısrarla aylardır aynen devam ediyor... Ve işte sarılmalar vs. işte...
canim ayni sinifta görmemen tabiki mümkün degil, ama görmezden gelmen mümkün...
basini cevirdin baktigini mi gördün sinirle degil bos gözlerle bak mesela...
orda hic bisey yokmus gibi...
gülmene eglenmene bak...
kisaca yok say...
sarilmasini vs. Ne yaparsa yapsin seni ilgilendirmesin. Umursama bile...
degmeyen iki sahistan bahsetmen bile bos...
sen hayatina yoluna bak...
onların yolunu bilmem, ama senin ki açık olsun...
Evet maalesef 4-5 ayımı mahvettim maalesef.. son 2 aydır kendime geliyorum işte..Okulda kitap oku. onlardan uzak noktalarda takil onlarla ortak olmayan arkadaşlarınla sohbet et bu günleri çok ozleyeceksin. Iyi değerlendir. Mutluluk bir secimdir. Sen bu güzel yıllarıni bu insanlar için mutsuz olarak geçirmeyi secmissin. Yanlış secim bence
Evet mantıklı ya zaten amaç kıskandırmak üzüldüğümü gördükçe kısknadığımı sanıyor adam.. Tuttum bu fikriO zaman gulumse hayata. Işık saç etrafına. Bak ikiside nasıl şok olacak. Hatta onlar sarilirken gözlerini çevirme samimi bir sekilde onlara da gulumse. Eğer umursamadığıni anlarlarsa herşey senin istediğin gibi olacaktır
Öyle yapıyorum canım ilk aylar çok fena idim 2 aydır filan iyiyim şükür okuyorum yazıyorum çiziyorum testler tezler dersler...
İşte bu tavırlarını anlasın diye bir şey yapsam mı diye danışayım dedim KK'ya..
teşşkürler canım inşallah..
Bu olayi yaşadım geçmişte. bende sevmiyordum ayrıldım arkadaşımla çıktığını öğrendim sonra. Cokta umrumda ama arayıp onu özlediğimi falan soyledim. Sonrada bana yazdığı mesajlari arkadaşıma gosterdim. Gereksiz iki insandan kurtuldum. Onlarda birbirinden.kurtuldu. :)))))
Okulun bitmesini bekliyorum keyfime bakıyorum herkes kendi seçimlerini yaşıyor sonuçta :)
kızlar hemen konuya giriyorum...
Ben 1. sınıf iken ilk defa birini hayatıma soktum... ve mecburiyet ile ayrıldım sonrasında tekrar istemedim... ilk sene küstük arkadaş kalamadık yani o istemedi sonraki sene özür diledi barıştık ve ilk zamanlar gene ilgi göstermeler filan ben kendimi geri çektim istemediğim için... konuşuyoruz gene çünkü aynı arkadaş ortamı 4 yıldır.. sonra yazın öğrendim ki kardeşim dediğim kişiye (söz konusu olan kişiler birbirlerini kardeş olarak görüyordu ve bu şekilde idi cidden eski sevgilim kardeşim dediğim kıza sevgili ayarlamaya çalıştı filan) çıkma teklifi etmiş ve kardeşim dediğim kişi benden izin istedi birlikte olmak için tabi ben şok olunca ilk başta olmadı sonra gizli gizli devam etmiş bir şeyler ben yıkıldım tekrardan ve kestim iletişimi... Öğrendim ki kan bağı yoksa kardeş olunmuyormuş... Bana ters böyle şeyler aşk masumdur özeldir ve ortaokulda bile kızlarda olur yakın arkadaşlar aynı kişi ile çıkardı ben çıldırırırdım nasıl bir mide diye...
Birini seviyorsun ve asla unutulmaz o hisler yaşananlar soğusa bile... ve neyi değiş tokuş ediyoruz ki derdim... Hala da aynıyım... Kardeşiz ya kan bağı olsa eski baldızı konumunda oluyor yahu...
yazarken dahi gözümün önüne gelenlerden ellerim titriyor bu kadar dağınık yazacagımı düşünmemiştim toplayamadım kusuruma bakmayın...
konu şu ki kızlar bu adam şu son zamanlarda ve okul açıldığından belli beni izliyor sürekli.. hep hissederdim ayrıldıktan sonra da ilgisini elektrik vs. Ki benim hislerim aşırı kuvvetlidir bir şey hissettiysem ya da tahmin ettiysem çıkar ve nasıl yapıyorsun bunu derler genelde...
geçen derste tek başına idi benle aynı hizada oturuyordu... göz göze geldik gözlerimi çekmedim ilk defa ve gözleri doldu kafasını yere indirdi bir daha da bakmadı... bende akıl sır kalmadı kızlar anlayan varsa beri gelsin artık...
cnm bi kere çocuk hiç sağlam pabuç değil tmm kardeşim dediği insanla çıkmış falan ki ben hep karşıyım kardeş olaylarına çünkü çoğu böyle bitiyo hala sana bakması kişiliksiz olduğnu gösterir sende sanırım biraz kıskanıyosun onları çünkü seninde az çok ona baktığın belli yoksa göremezsin di mi baktığını? içine sindiremiyosan baştan ikisiylede arkadaşlığını kesseydin seninde istemeden bile ona bakman hoş değil kaçan balık büyük olmuş biraz ben bunu gördüm..
PambukMelek şu aralar zaten aşık olmuşlar affet diyen bir arkadaş var ilk duyduğunda benden beter küfür yağdıran kişi... Kızla oturmuş konuşmuş filan... bir tuhaf davranmalar vs. diyorum ya gelişen olaylara benim aklım sırrım ermiyor çocukken kurulan arkadaşlıktan gerisi yalan ben onu anladım beraber büyüdüğün kişi ile olacaksın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?