• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karışık :/

xuesheng

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
253
78
53
35
Hepinize merhaba kızlar :) Kızlar direk konuya girmek istiyorum acil de birazcık fikirlerinize ihtiyacım var :) biri ile tanıştım bundan bir ay önce internette. Ön yargılı olmayın lütfen internet kelimesini duyunca objektif şekilde sonuna kadar okuyun rica ediyorum. Tüm yorumlarınıza açığım acımasız da olabilirsiniz eleştirilmeyi seviyorum :) Neyse. Çocuk 25 yaşında ve avukat. Gayet yakışıklı boyu posu yerinde ve tabiri caizse oturmayı kalkmayı biliyor. Bu arada bende henüz atanamamış bir öğretmenim, 24 yaşındaym. Çocuk önceleri çok ukalaydı, burnu o kadar havadaydı ki anlatamam. Neyse biz bunla konuştukça ısındık. Beni görmeden bana ne kadar ısındığını fln anlattı. Allah var bende çok ısındım. Ukalalık falan kalmadı. Ailesi kasabada yaşıyor mütevazi bir ailesi var anlattığına göre. Çocuk için ilk düşündüğüm şey delikanlı biriydi. İnanılmaz dobra ne düşündüğünü söyleyen falan. Karakteri çok hoşuma gitti aslında. Neyse muhabbet ederken bir konu açıldı aramızda daha önce biriyle bir şeyler yaşadın mı dedi bana. Bende doğrucu davut gibi evet dedim. Ama bana ağız yapıyor işte her üniversite okuyan yapar falan meğer beni deniyormuş, böyle şeylere inanılmaz katı bi insan olduğunu söyledi. Beni aradı bu muhabbetten sonra inanılmaz şeyler söyledi biraz hakaret etti benim hayallerimi yıktın istediğim uysal anlayışlı güzel bi kız buldum derken şu söylediğin dünyamı başıma yıktı dedi. Ben seni öpmeyi bile düşünmüyorum dedi. Evliliğe özel olsun istedim dedi. Tmm dedim işine gelmiyorsa git. Kapattım telefonu defalarca aradı usanmadan. mesaj attı hiçbirine dönmedim. Bir gün hiç mesaj atmadı, sonra içmiş sanırım bana mesaj attı yine cevap vermdim çünkü ilerde evlensek dahi bu kafasına takılacak ve beni terk edecek biri. Neyse yine ısrarlı mesajlar atınca efendim dedim seninle yüzyüze konuşmak istiyorum dedi. Tmm dedim. buluşana kadar yine dayanamadık o kadar güzel gidiyordu ki herşey bir tartışma dahi yaşamadık. Velhasıl buluştuk. Çok güzel şeyler konuştuk gezdik falan mükemmel bir gündü. buluşma sonuna doğru senle ciddi ciddi konuşmak istiyorum dedi. Ve başladı. Bana ne kadar yaşadın anlat dedi açık açık. Ben anlatamam dediysemde bu tepkisinden dolayı en hafif şekilde anlattım. Ve ekledim ben kimseye yalan söylemem doğru neyse o. Seni ömür boyu kandıramazdım dedim. Kız olduğum için bir şey söylemesem de anlamicaktın fln dedim ama ben kandırmak istemiyorum yaptık bi cahillik, olan bu. işine geliyorsa dedim. Sonra biraz düşünelim fln dedi. Düşünecek bir şey yok falan dedim. neyse beni semte kadar bıraktı. Bana akşam mesaj attı ki ben herşeye rağmen seni seviyorum. Bende dayanamadım :( Tmm dedim ama hala içimde inanılmaz korkular var ya bir gün çıkar bana birşey der de kaldıramazsam, o zaman çeker giderim. Birinci sorunum bu. Diğeri ise geçen gün arkadaşları ile tanıştırdı beni ve onların içindeyken farklı bi insan vardı karşımda, ve tanıdıkça da uzaklaşıyor ilk tanıdığım kişiden. Ben çok piç bi insandım dedi mesela, halbuki bu benim olaylarımda ben geçmişte temiz kalmaya çalıştım fln demişti. Çelişkili durumlar var. Aklım inanılmaz karışık. Ama geçekten beni sevdiğini düşünüyorum, yanındayken telefonu falan ortada sesi açık. Face ten başka sosyal hesabı yok. Telefonu masada kaldı geçen baya karıştırdım tek bir şey yoktu benim kafamı karıştıran. Şimdi bile adliyedeyken bile fotoğraf atar ve ekler çok çalışıyorum çok yoğunum ama hayatım seni seviyorum diye. Arkadaşları ile tanıştırdı onlara benm yanımda beni anlattı öyle güzel bakıyor ki yalan değil diyorum.. Hayatımda bir kere sevmiştim ama sen çok başka oldun diyor. İnanılmaz mutlu ediyor beni ama korkuyorum. Ve gittikçe de mesajlarda biraz daha cinselliğe kayıyor bazen. Bana ben ciddi düşündüğüm kişiyle yapmam diyen adam şimdi insan sevince dayanamıyormuş diyor. kızlar yardım edin bana lütfen :(

Yardım edilcek pek bir şey yok aslında, çünkü her neresinden tutulsa orada kalan bir konu. Ben olsam arkama bakmadan topuklardım, bela geliyorum demiyor. Her gün onlarcasını okuduğumuz uyduruk klişe ilişkilerden birine yelken açmaya hazır olun.

Hadi herşeyi bir kenara bırakalım (karşımızdaki elemanın tipik denyo hareketleri vs. vs.) nasıl bu kadar rahat "masada bıraktığı telefonunu karıştırdım içinden bir şey çıkmadı diyebiliyorsunuz? Marifet mi bu?

Gerçekten severse zamanla aşabilir ama bunu kafasında büyütüp bir eksiklik olarak görmemeli kısaca adam olmalı. Altından kalkamayacağı işin altına girmemeli.

Yardım edilcek pek bir şey yok aslında, çünkü her neresinden tutulsa orada kalan bir konu. Ben olsam arkama bakmadan topuklardım, bela geliyorum demiyor. Her gün onlarcasını okuduğumuz uyduruk klişe ilişkilerden birine yelken açmaya hazır olun.

Hadi herşeyi bir kenara bırakalım (karşımızdaki elemanın tipik denyo hareketleri vs. vs.) nasıl bu kadar rahat "masada bıraktığı telefonunu karıştırdım içinden bir şey çıkmadı diyebiliyorsunuz? Marifet mi bu?

Neden böyle düşündünüz ? masada bırakılan telefondan birşey çıkmadı tabiki çıkmayacağı anlamına gelmez biliyorum.

Gerçekten severse zamanla aşabilir ama bunu kafasında büyütüp bir eksiklik olarak görmemeli kısaca adam olmalı. Altından kalkamayacağı işin altına girmemeli.

Hala diyor zaten ben taşın altına koydum elimi artık diyor. Ama çok sivri dilli bunu başıma kakmasından korkuyorum.

Tepkisine tükürdüğümün herifi.
Nasıl tahammül ediyorsunuz size 2. el mal muamelesi yapan şu heriflere bilmem.

Elbette en ufak bir kavganızda yumruk gibi çakacak suratına bu mevzuyu.

Ayrıca sen ne anlatıyorsun? Bunun dürüstlükle alakası yok, ne münasebet yahu? Senin özelindir bu, önce yaşamış olduğun durumlardan ona ne?

Bu adam seni ne kadar severse sevsin akli hep mazinde kalacak. Belli ki takintili evlensen bile burnundan fitil fitil getirecek. Her kavgada onune sunacak. Belki bi gun birakacak.

Bunlari goze alıyorsan devam et.

Tepkisine tükürdüğümün herifi.
Nasıl tahammül ediyorsunuz size 2. el mal muamelesi yapan şu heriflere bilmem.

Elbette en ufak bir kavganızda yumruk gibi çakacak suratına bu mevzuyu.

Ayrıca sen ne anlatıyorsun? Bunun dürüstlükle alakası yok, ne münasebet yahu? Senin özelindir bu, önce yaşamış olduğun durumlardan ona ne?

Bende öyle düşünüyorum. Bu saygısızlık biliyorum. Bana çocuklarımın annesine başkasının dokunduğunu düşünerek yaşayamam ben demişti. Şimdi beni seviyor belli ama sevgi bitecek evlilik olsada olmasada bir gün bitecek. Bu sivri dillilikle beni çok kırar dimi :(

Bir ay önce internetten tanıştığınız biri ile sizce de olaylar çok hızlı gelişmemiş mi?
Ne zaman birbirinizi tanıdınız, tanıştınız da konu cinselliğe geldi?
Arkadaşlarıyla tanıştırmalar, küsmeler, barışmalar, bilmem neler...

Ben de eşimle internetten tanıştım. Değil başkalarıyla cinsel olarak ne yaşadığımı sorması aynı şehirde olmamıza rağmen buluşmamız 4 ayımızı, elimi tutması bir yılımızı aldı. 4 yıl flört edip daha sonrasında evlendik.

Neden böyle düşündünüz ? masada bırakılan telefondan birşey çıkmadı tabiki çıkmayacağı anlamına gelmez biliyorum.

Anlatamadım sanırım, veya bu konuda çok farklı düşünüyoruz. Birinin geride bıraktığı telefon; o, bu, şu karıştırılmaz en azından benim kuralım o. Yalan söylüyorsa böyle yakalama ihtimali sıfıra yakın. Aldatan kişilerin telefonlarının kalpleri kadar temiz (!) bir telefon/bilgisayar geçmişleri olduğuna eminim.

Anlatamadım sanırım, veya bu konuda çok farklı düşünüyoruz. Birinin geride bıraktığı telefon; o, bu, şu karıştırılmaz en azından benim kuralım o. Yalan söylüyorsa böyle yakalama ihtimali sıfıra yakın. Aldatan kişilerin telefonlarının kalpleri kadar temiz (!) bir telefon/bilgisayar geçmişleri olduğuna eminim.

Belkide hayatımda ikinci kez yaptım birinin telefonunu karıştırdım. Çünkü bu sefer yanılmak istemdeim hepsi bu. Normalde bende sevmem. Haklısınız..

Bende öyle düşünüyorum. Bu saygısızlık biliyorum. Bana çocuklarımın annesine başkasının dokunduğunu düşünerek yaşayamam ben demişti. Şimdi beni seviyor belli ama sevgi bitecek evlilik olsada olmasada bir gün bitecek. Bu sivri dillilikle beni çok kırar dimi :KK43:

Yaşayamazsa defolsun gitsin. Sanki kendisi el değmemiş goncagül.

Bir ay önce internetten tanıştığınız biri ile sizce de olaylar çok hızlı gelişmemiş mi?
Ne zaman birbirinizi tanıdınız, tanıştınız da konu cinselliğe geldi?
Arkadaşlarıyla tanıştırmalar, küsmeler, barışmalar, bilmem neler...

Ben de eşimle internetten tanıştım. Değil başkalarıyla cinsel olarak ne yaşadığımı sorması aynı şehirde olmamıza rağmen buluşmamız 4 ayımızı, elimi tutması bir yılımızı aldı. 4 yıl flört edip daha sonrasında evlendik.

Bende çok hızlı geliştiğinin farkındaym ama gerçekten iki yıldır hayatımda kimse yok iki yıldır ilk kez birşeyler birine itiyor beni.

'Sevdiğim kadını bir başkasıyla hayal edemem yediremiyorum' diyen erkeklerin çoğunun cinsel yaşamı olmadığına inanmıyrum, şahsi fikrim tabi.

Ayrıca her seferinde yüzünüzü vurulacak bu mevzu.
He bir de o kadar lafını nasıl sineye çekerek kabul ettiniz tekrar anlamadım.

'Sevdiğim kadını bir başkasıyla hayal edemem yediremiyorum' diyen erkeklerin çoğunun cinsel yaşamı olmadığına inanmıyrum, şahsi fikrim tabi.

Ayrıca her seferinde yüzünüzü vurulacak bu mevzu.
He bir de o kadar lafını nasıl sineye çekerek kabul ettiniz tekrar anlamadım.

İnanın bende bilmiyorum. Aslında pişmanım deli gibi bitirmek istiyorum ama bir yandan da istemiyorum :( yapmam gereken belli biliyorum ama cesaret edemiyorum. Sanırım seviyorum yani.

Belkide hayatımda ikinci kez yaptım birinin telefonunu karıştırdım. Çünkü bu sefer yanılmak istemdeim hepsi bu. Normalde bende sevmem. Haklısınız..

Toplamda bir ay olmuş zaten, telefonlara çıkmamak gibi usandırıcı taktikler yerine, bol bol konuşmalı, ne bileyim farklı konular hakkında tartışmalı ilişki vs. yaşayın öyle tanıyın, yanılma payınız daha az olur. Lütfen ama "gözleri çok güzel bakıyor gibi" hafif şeyler olmasın az buçuk daha iyi tanıyınca kendiniz için doğru kararı daha rahat verirsiniz.

Toplamda bir ay olmuş zaten, telefonlara çıkmamak gibi usandırıcı taktikler yerine, bol bol konuşmalı, ne bileyim farklı konular hakkında tartışmalı ilişki vs. yaşayın öyle tanıyın, yanılma payınız daha az olur. Lütfen ama "gözleri çok güzel bakıyor gibi" hafif şeyler olmasın az buçuk daha iyi tanıyınca kendiniz için doğru kararı daha rahat verirsiniz.

Zaten saatlerce konuştuk bunu, hatta bir kaç gün. Ama şuan bu konu kapandı ve açılmayacak dedi. işime geliyor dedi. Biliyorum şuan benm yaşadığımı başkası yaşasa derdim ki arkana bakma, zaten bir ay olmuşsalla gitsin. ama neden yapamıyorum bilmiyorum.

inanılmaz şeyler söyledi biraz hakaret etti benim hayallerimi yıktın istediğim uysal anlayışlı güzel bi kız buldum derken şu söylediğin dünyamı başıma yıktı dedi. Ben seni öpmeyi bile düşünmüyorum dedi. Evliliğe özel olsun istedim dedi. Tmm dedim işine gelmiyorsa git. Kapattım telefonu defalarca aradı usanmadan. mesaj attı hiçbirine dönmedim. Bir gün hiç mesaj atmadı, sonra içmiş sanırım bana mesaj attı yine cevap vermdim çünkü ilerde evlensek dahi bu kafasına takılacak ve beni terk edecek biri. Neyse yine ısrarlı mesajlar atınca efendim dedim seninle yüzyüze konuşmak istiyorum dedi. Tmm dedim. buluşana kadar yine dayanamadık o kadar güzel gidiyordu ki herşey bir tartışma dahi yaşamadık. Velhasıl buluştuk. Çok güzel şeyler konuştuk gezdik falan mükemmel bir gündü. buluşma sonuna doğru senle ciddi ciddi konuşmak istiyorum dedi. Ve başladı. Bana ne kadar yaşadın anlat dedi açık açık. Ben anlatamam dediysemde bu tepkisinden dolayı en hafif şekilde anlattım. Ve ekledim ben kimseye yalan söylemem doğru neyse o. Seni ömür boyu kandıramazdım dedim. Kız olduğum için bir şey söylemesem de anlamicaktın fln dedim ama ben kandırmak istemiyorum yaptık bi cahillik, olan bu. işine geliyorsa dedim. Sonra biraz düşünelim fln dedi. Düşünecek bir şey yok falan dedim. neyse beni semte kadar bıraktı. Bana akşam mesaj attı ki ben herşeye rağmen seni seviyorum. Bende dayanamadım :KK43: Tmm dedim ama hala içimde inanılmaz korkular var ya bir gün çıkar bana birşey der de kaldıramazsam, o zaman çeker giderim. Birinci sorunum bu. Diğeri ise geçen gün arkadaşları ile tanıştırdı beni ve onların içindeyken farklı bi insan vardı karşımda, ve tanıdıkça da uzaklaşıyor ilk tanıdığım kişiden. Ben çok piç bi insandım dedi mesela, halbuki bu benim olaylarımda ben geçmişte temiz kalmaya çalıştım fln demişti. Çelişkili durumlar var. Aklım inanılmaz karyorum.. Hayatımda bir kere sevmiştim ama sen çok başka oldun diyor. İnanılmaz mutlu ediyor beni ama korkuyorum. Ve gittikçe de mesajlarda biraz daha cinselliğe kayıyor bazen. Bana ben ciddi düşündüğüm kişiyle yapmam diyen adam şimdi insan sevince dayanamıyormuş diyor. kızlar yardım edin bana lütfen :KK43:[/QUOTE]

sen başkasının konusu gibi bak oku üzerinde durduğum yerleri düşün öyle cevap ver.bu çocukla sağlıklı bir ilişki olur mu sence?

Son düzenleme:
Kadına mal gözüyle bakan , sen ne yaşadın anlat diyen üstüne küfür eden adamdan soğumadın mı sen şimdi?

Bu neyin kafası arkadaş internette tanıdığın adamı 1 kez görüp güveniyorsun 1 kez görüp ayılıp bayılıyorsun sonra da küfürleri yemişsin.

Adam avukat olmasaydı garson olsaydı , parasız olsaydı bu kadar ezikçe davranır mıydın???

Denyonun teki git yapış ne olur evlen. İte çakala paspas et kendini nolurrrr durma.

Back
X