• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karıştı(düğün davetiyem)

kadifeligln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
399
40
43
Merhaba bayanlar, ben 24 yaşındayım. 6 yaşındayken babam vefat etti. Annem daha sonra tekrardan evlendi. Allah bilir üvey babamı çok severim ki aramız çok iyidir. Ona da baba derim zaten. Sorum şu kızlar ben yakın zamanda evlenicem. Düğün davetiyesinde vefat eden babamın adı yazılı olacak zaten. Ama üvey babamın da adının yazılı olmasını istiyorum. Sizce nasıl yazdırabilirim?

Merhaba bayanlar, ben 24 yaşındayım. 6 yaşındayken babam vefat etti. Annem daha sonra tekrardan evlendi. Allah bilir üvey babamı çok severim ki aramız çok iyidir. Ona da baba derim zaten. Sorum şu kızlar ben yakın zamanda evlenicem. Düğün davetiyesinde vefat eden babamın adı yazılı olacak zaten. Ama üvey babamın da adının yazılı olmasını istiyorum. Sizce nasıl yazdırabilirim?
oof çok zor bilemedim,alt alta ikisine yaz öz babanın yanına merhum yaz bence..

bence gereksiz. soyadını taşıdığınız babanızın adı yazılı olmalı yanınada merhum yazarsınız

İkinci olarak merhum diyerek babanın ismini yazabilirsin.. " üvey" baban da iyi birisiki sende çok seviyorsun, üzerinde bunca emeği var, onun ismini yazdırmazsan olmaz bence..

anne babaya ...anneniz ve eşini yazdırıp..
altına da parantez ya da tırnak içerisinde ....nın anısına saygıyla... diye ekletebilirsiniz

İkinci olarak merhum diyerek babanın ismini yazabilirsin.. " üvey" baban da iyi birisiki sende çok seviyorsun, üzerinde bunca emeği var, onun ismini yazdırmazsan olmaz bence..
Kesinlikle çok seviyorum. Kafam çok karıştı nasıl yazdırcağımı bilemedim. öneri için teşekkürler.

Babası merhum ahmet özkan ,altına babası mehmet demir şeklinde yazdırın,arkadaşım öyle yazdırdı ,eline alan herkes duygulanmıştı .
Anne baba ismi yazıp üvey babamı annemin adıyla yazdırıp altına merhum diyip öz babamı mı yazdırayım? sizin önerinizi önceden kullanmış biri de varmış. aklımda teşekkür ederim.

Back
X