İdrar testi bende doğru sonuç vermiyor bir kere yaptım pozitif çıktı hastaneye gttgmde yoktu hamileyken yaptım bu seferde çıkmadı o yüzden güvenmiyorum yapmıyorum kan içinde gitmeye çekiniyrm doğrusu acaba yine hayal kırıklığına uğrar diye eşim çok istıyo ve her gttıgmde umutlanıyo
Dedi ben 3 senedr kalmadım polistk over oldgndan o yüzden kalmam diye korunmuyrm bir taracm isterken bir tarafım istemiyo eşim istiyo ama ben kararşzm çnkü ayrılma biliriz iyi değiliz ve herkez çock olrsa düzelt diyoöar ama bilmiyor karsk durumdayımCanınıza kastınız mı var doktor tavsiyesini dinlemelisiniz
Karındaki çizgi Bebek baya büyüyünce ortaya çıkmıyor mu?
Kızlar durumum çok farklı gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum evliliğim su sıralar ıyı gitmiyor ve nasıl olacak bilmiyrm çevremdekiler çocuk olmadgndan dıyoşar hastayım ama hayatta en çok anne olmak istıyrm ama şuan doktor kontrolndeyım Dr. Şuan kanlarını düşürüyor ama ilerde tutulumn olursa hiç çocuk sahibi de olamazsın dıyo yanı ilerlerse hiç olamaya bilrimde çok karışık durumdayım ne yapacağımı inanın bilmiyorumAma doktor size tehlikeli demiş. Eşinizin çok istemesiyle olacak bir durum mu bu?
düzelmez, çocuk evliliği düzelten bi ilaç değil aksine çocuk olunca evlilikler sekteye uğruyor. Ayrıca ya Doğumda ya da hamilelik sürecinde başına bi iş gelse o çocuk anasız nasıl baş edecek? Seni düşünmeyip çocuk diye tutturan adam da çocuğa bakmaz. Etraflıca düşün doktorlara danış ondan sonra gir bu yolaDedi ben 3 senedr kalmadım polistk over oldgndan o yüzden kalmam diye korunmuyrm bir taracm isterken bir tarafım istemiyo eşim istiyo ama ben kararşzm çnkü ayrılma biliriz iyi değiliz ve herkez çock olrsa düzelt diyoöar ama bilmiyor karsk durumdayım
Bence siz doktor ne derse onu dinleyin. Bırakın milleti. Hiçbir şey sizden daha önemli değil inanın.Kızlar durumum çok farklı gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum evliliğim su sıralar ıyı gitmiyor ve nasıl olacak bilmiyrm çevremdekiler çocuk olmadgndan dıyoşar hastayım ama hayatta en çok anne olmak istıyrm ama şuan doktor kontrolndeyım Dr. Şuan kanlarını düşürüyor ama ilerde tutulumn olursa hiç çocuk sahibi de olamazsın dıyo yanı ilerlerse hiç olamaya bilrimde çok karışık durumdayım ne yapacağımı inanın bilmiyorum
test yapın bence herkeste aynı belirtiler olmaz kiKızlar size birşey sorcam benim adetin düzensiz 20 gün geçti ama göğüs uclarmda koyulaşma karnında siyah çizgi var birde son zaman çok idrara çıkıyorm ve kokulu sizce hamilemiyim tedavi görüyordum bıraktım lupus hastasıyım ve trombositlerin düşük olduğu için kanamam çok oluyor 2 ay önce adet kanamamda durmadıgı için hastaneye yatrdılar ve gebelik yasak demişlerdi bnde hiç umursamıyrm ama bgn kendimi inceledm dikkatimi çekti bilgilerizke yardımcı
Dedikleriniz çok doğru ama kafa karışklıgı oluyor ben babasız büyüdüm çocuğumuda babasz büyütmek istemiyorum ama anne olmayı da gerçekten çok istiyorumzaten iyi gitmeyen bir evliliğe neden çocuk?
çocuklar deneme tahtası değildir.
çocuk olur düzelir masalı işte.
ya düzelmezse o zaman o çocuklara ne olacak?
ayrıca önce siz sağlıklı olacaksınız ki çocuğunuz sağlıklı olsun.
lütfen mantıklı düşünün.
Dedikleriniz çok doğru ama kafa karışklıgı oluyor ben babasız büyüdüm çocuğumuda babasz büyütmek istemiyorum ama anne olmayı da gerçekten çok istiyorum
Dedikleriniz çok doğru ama kafa karışklıgı oluyor ben babasız büyüdüm çocuğumuda babasz büyütmek istemiyorum ama anne olmayı da gerçekten çok istiyorum[/QUOT
evliliginiz kötü gidiyorsa karı koca olarak düzeltemediginiz bir hayatı bir bebegin düzeltmesini bekleyemezsiniz.
karındaki çizgi 7. Ayda koyulaştı bende öyle ilk haftalarda çıkmaz çizgiKızlar size birşey sorcam benim adetin düzensiz 20 gün geçti ama göğüs uclarmda koyulaşma karnında siyah çizgi var birde son zaman çok idrara çıkıyorm ve kokulu sizce hamilemiyim tedavi görüyordum bıraktım lupus hastasıyım ve trombositlerin düşük olduğu için kanamam çok oluyor 2 ay önce adet kanamamda durmadıgı için hastaneye yatrdılar ve gebelik yasak demişlerdi bnde hiç umursamıyrm ama bgn kendimi inceledm dikkatimi çekti bilgilerizke yardımcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?