kafam karıştı lütfen yorum yapın. ......

emine_eray

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
29
19
8
37
Bugün doktor kontrolumuz vardı bebegim 27 haftalık 35 cm 960 gr fakat kafa çevre ölçüsü 2 hafta önde gidiyor ama korkulacak bişey yok iç yapısı normal dedi esitlenebillir dedi ama benim için hiç rahat değil bilgisi olan varsa lütfen yazsın şimdi napmaliyim bidaha 4 hafta sonra kontrolum beklemelimiyim?

ölçümler ufak milimetrik yapıldğı için yanlışlık çok oluyor çokta üstünde durmamak lazım. için rahat etsin diye başka bir doktora gidebilirsin tabi. bazen benimde bebişimin göbişi 2 hafta önde görünmüştü uştrasonda doktor bir sorun görünmüyor dedi kafası 1 dk arayla ölçümlerde farklılık da gösterdi biri tam haftasında biri 1 hafta ileride çıktı yani o kadar da üstüne düşmemek lazım. bir sorun olsa doktor söylerdi sanırım sen 1 ay sonra değilde 15 gün sonra git kontrole istersen.

Herkese merhaba yine ben :) kizlar bu sefer sorum şu; yarin adet olmam gerekiyor nerdeyse her ay adet belirtilerimi yasardim fakat bu ay gogus hassasiyetinden baska bisey yasamadim bugun hafif 2 gözyaşı damlasi kadar pembemsi akinti geldi o kadar onun disinda hic bisey gelmedi tum gun boyunca bu kadar bisey geldi ve ilk defa boyle oluyor. Her zaman kahverengi akinti ile direkt lekelenme olurdu ama bu defa pembe damla seklinde geldi ve kesildi acaba hamilelik belirtisi mi ?????

Merhaba hayirli olsun bebeginiz.bence endise etmeyin.. bir kac kere daha gidince neler diyecek doktorunuz ona gore hareket edersiniz. Bende suan 8 aylik hamileyim .doktorum Ara sira bebegin kafa ölcusu veya kilosunun önde gittigini soyluyor ama sikinti yok diyor. Bazen de oyle bisey gorunmuyor. Yani ultrasonlar yaniltiyor. Icinizi ferah tutun. Insallah saglikla kucaklarimiza aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…