- 29 Ağustos 2018
- 86
- 16
- 3
- 35
- Konu Sahibi meleklerim33
-
Be diyon abla sabah sabah kafa corba
Karsilikvermemis ama aradimi bilmiyorumyanıııık yanık karı demek istiyorum ona içime murat övüç kaçtı
kocanız ne demiş karşılık olarak? önemli olan kısım bu
Evet onun farkindayim ben herseyi goze alip kadinin kocasina delilleri ginderdigimde benim serefsizede ulasacak kadinin kocasi suan bosanamiyorum aile durumumu anlatmistim annen yok kacarak evlendim babam sahip cikmiyo bende sabredip cocuklar buyusun ojula baslasinlar bi ise gireyim yavas yavas zemini hazirlayayim bosayayim dedim kendi kendime kafam karisti inanin kocamn da allah belasini versin diyorumSen kendi esine ne diyorsun peki?
Tamam kadinin kocasini kesinlikle aramalisin.ama oncelik kendi kocana yolda göstermelisin
Ya cok ozur diliyorum arkadaslar kusura bakmayin yeni uyeyim devam ettirerek yazmak istedim yeni konu acildi
Evet oyle dusunuyorum artik gorusmeye devam edebilmek icin kocasina soylememi istemiyoree kendini düşünmeyeni sen niye düşünüyorsun?
adam da aldatılıyor sonuçta üstelik ısrarla.
öldürecek diye korksa hatada ısrar edermi?
seni kandırmış kocan gibi aldatmış seni kocam beni öldürür diye.
Esimin allah belasin versin istemese kadin dusebikirmi yakasinaolsun sorun değil :)
bu kadınla iletişimi kes lütfen niye muhatap oluyorsun
eşin de engellesin numarasını değiştirsin
Bu rezilligi bitirmeyi dusunuyor mu esin aciklamasi ne?Evet onun farkindayim ben herseyi goze alip kadinin kocasina delilleri ginderdigimde benim serefsizede ulasacak kadinin kocasi suan bosanamiyorum aile durumumu anlatmistim annen yok kacarak evlendim babam sahip cikmiyo bende sabredip cocuklar buyusun ojula baslasinlar bi ise gireyim yavas yavas zemini hazirlayayim bosayayim dedim kendi kendime kafam karisti inanin kocamn da allah belasini versin diyorum
Esimin allah belasin versin istemese kadin dusebikirmi yakasina
Siz o kadinla muhattap oluyorsunuz yetmezmis gibi dusecegi duruma mi uzuluyorsunuz anlamadim. O kadin sizi dusundu mu?
İnanin anlayamadim nasil korkuyor bilemedimbunlar ilişkiye devam ediyor bence
hem kocam duyarsa öldürür bilmem ne diyor hemde son hız devam ediyor bu nasıl libidodur arkadaş ya
İnanin anlayamadim nasil korkuyor bilemedim
Dusunuyorum ama nasil yapacagimi bilmiyorum esine delilleri gonderdigimde benim serefsiz kocam o orospuyu savunup benim ustume gelicek bikiyorum ve en acisi ailem sahi cikmiyo bisanamiyorumdaBu rezilligi bitirmeyi dusunuyor mu esin aciklamasi ne?
Kadinin kocasini ben olsam.coktan arardim.kendileri dusunsun gerisini banane.
Sende birikim.yapmali ise girmeli kendi hayatini idame ettirecek duruma gelmelisin acilen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?