Kafam karıştı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mlscm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
551
53
Kızlar bir çocuğa bakıcam haftada 3 gün yarm gün olacak şekilde ailesi öğretmen sizce ücret ne kadar olur konuşucaz daha konuşmadık

Bakıcı ücretlerini çok bilmiyorum ama hangi şehirde olduğunuza göre değişir bence.

Çocuk kaç yaşında ? Kendi evizde mi bakacaksiniz değilse yakın mi size ? Sadece çocuk bakmak mi var işin içinde ?

Hangi şehirdesiniz ?

1000 civarı 3 gün deyince ücret fazla gibi gelebilir ama sonuçta bu iş başka bir işede girip çalışmanızı engelliyor yani normal bir işte en az asgari ücret alıcaksınız şöylebirteklif sunabilirsiniz haftada 3 gün dedik ama bi işin olduğundada ekstradan bakabilirim diyebilirsiniz
Çocuk kaç yaşında yani bebeyse yada 0-4 yaşaralığındaysa tabi daha zahmetli direk 1000 diyebilirsin

1000 civarı 3 gün deyince ücret fazla gibi gelebilir ama sonuçta bu iş başka bir işede girip çalışmanızı engelliyor yani normal bir işte en az asgari ücret alıcaksınız şöylebirteklif sunabilirsiniz haftada 3 gün dedik ama bi işin olduğundada ekstradan bakabilirim diyebilirsiniz
Çocuk kaç yaşında yani bebeyse yada 0-4 yaşaralığındaysa tabi daha zahmetli direk 1000 diyebilirsin
2 yaşında daha

Hiç sanmam vereceğini
onu sanmam ,bunu sanmam siz sevabına bakmaya meyilli gibisiniz :)
Hakkınız olanı isteyin.Çocuk bakmak değilki zor olan,o sorumluluğu alacak olmak zor .Herşey iyiyken sanki iş yapmıyor çocukta sakin yormuyor derler ,en ufak birsey olsa zaten az ödüyoruz o paraya olur böyle şeyler demezler.
sonuçta çocuklarını emanet edecekler size burada sadece baz alınan çalışma saati olmamalı.

onu sanmam ,bunu sanmam siz sevabına bakmaya meyilli gibisiniz :)
Hakkınız olanı isteyin.Çocuk bakmak değilki zor olan,o sorumluluğu alacak olmak zor .Herşey iyiyken sanki iş yapmıyor çocukta sakin yormuyor derler ,en ufak birsey olsa zaten az ödüyoruz o paraya olur böyle şeyler demezler.
sonuçta çocuklarını emanet edecekler size burada sadece baz alınan çalışma saati olmamalı.
Ne bilim kendi fiyat biçmiştir kafasında ama öyle az bir miktarda olmaz sorumluluk sonuçta

Temizlikçilik yarım güne 100 tl alıyor

Sürekli desek 75 olsun desek 900 eder

Ancak çoğu ilçede tam gün bu kadar alıyor

Sorun çevrenize tam gün bakanlar kaç lira alıyor diye

Çünkü öğretmen hanım sormuştur piyasayı

Ben oğlumu oyun ablasına bırakıyorum. Haftada 2 yarım gün 3-3.5 saat kadar, 8 yarım gün için 550 ödeyeceğim. Ama benim bıraktığım kişi birebir etkinlik yapıyor. Planlı vs ilerliyor. Yarım günden kastı nedir? Saat aralığı nedir? Kendi evinde mi bakacaksın? Evine mi gideceksin? Başka iş yapacak mısın? Yemeği hazır olacak mı? Vs vs daha çok detay vermelisin. İlk mesajını düzenleyerek bu detayları da verirsen daha net cevaplar alırsın bence.

Ne bilim kendi fiyat biçmiştir kafasında ama öyle az bir miktarda olmaz sorumluluk sonuçta
aynen büyük sorumluluk Konya da balkondan düşen çocuk ta bunun bir örneği . her şeyi yeme içme olaylarını da ilk başta güzel bir şekilde net olarak konuşun sıkıntı olmasın.

Back
X