Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aynen büyük sorumluluk Konya da balkondan düşen çocuk ta bunun bir örneği . her şeyi yeme içme olaylarını da ilk başta güzel bir şekilde net olarak konuşun sıkıntı olmasın.
Ben oğlumu oyun ablasına bırakıyorum. Haftada 2 yarım gün 3-3.5 saat kadar, 8 yarım gün için 550 ödeyeceğim. Ama benim bıraktığım kişi birebir etkinlik yapıyor. Planlı vs ilerliyor. Yarım günden kastı nedir? Saat aralığı nedir? Kendi evinde mi bakacaksın? Evine mi gideceksin? Başka iş yapacak mısın? Yemeği hazır olacak mı? Vs vs daha çok detay vermelisin. İlk mesajını düzenleyerek bu detayları da verirsen daha net cevaplar alırsın bence.
Aslında az olan şeyde günlük ne kadar kazanılıyor onla çarp denmez. Az olan şey her zaman daha pahalı olur. Mesela 200ml süt alırsın daha pahalı olur 1 litre alsan daha uyguna gelir. Bu sadece örnekti. Az saate çalışacak kişi bulmak da zordur. Mesela yarim gün temizliğe gelecek birini bulmak da zordur. Çoğu kişi tam gün ister çünkü kalan yarim gün kazancsiz geçeceği için. Yani 300-500 derse kabul etmeyin.
Vallahi kusura bakmasın ama sen 3 yarim da olsa o ise bağlanacaksin yani 1000tl vermese bile 900 en az olmalı benim çocuğum 10.00 ile 15.00 saatleri arası gidiyor 1500 sadece çocuğa bakmak için bu fiyat zaten bakicin evine gidiyor çocuğum konu çocuk olunca üçün besin hesabi yapilmamamli
Vallahi kusura bakmasın ama sen 3 yarim da olsa o ise bağlanacaksin yani 1000tl vermese bile 900 en az olmalı benim çocuğum 10.00 ile 15.00 saatleri arası gidiyor 1500 sadece çocuğa bakmak için bu fiyat zaten bakicin evine gidiyor çocuğum konu çocuk olunca üçün besin hesabi yapilmamamli
Aslında az olan şeyde günlük ne kadar kazanılıyor onla çarp denmez. Az olan şey her zaman daha pahalı olur. Mesela 200ml süt alırsın daha pahalı olur 1 litre alsan daha uyguna gelir. Bu sadece örnekti. Az saate çalışacak kişi bulmak da zordur. Mesela yarim gün temizliğe gelecek birini bulmak da zordur. Çoğu kişi tam gün ister çünkü kalan yarim gün kazancsiz geçeceği için. Yani 300-500 derse kabul etmeyin.