• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karıştı

Çünkü yanıma görünüş olarak yanıma yakıştıramadım çirkin kara birşey.
Nasıl zor bir durumdaysan böyle dediğin adamdan medet umuyorsun :KK70:
Ulan bana patavatsız derlerdi, daha hayatımda kimseyi böyle tanımlamadım.
İkisi de seni hak etmiyor seni benim erkek versiyonum hak ediyor :D hadi Bad Boylar bulun şu hatunu hdhdh

Sanki adamlar evlenme teklifi etmiş, sürekli peşinizde geziyor da hangisini seçsem diye kararsız kalmış gibisiniz.

Yazdıklarınız 35 değil 15 yaş niteliğinde. Birini dış görünüş olarak beğenmemek ayrı onu kara kuru, çirkin diye tarif etmek çok ayrı. Ancak düşünüp durursunuz böyle kendi kendinize bir icraat olacağını sanmıyorum.
Ben ahlakını kişiliğini mütevazı kişiliğini hiç bir erkekte görmedim bu yaşa kadar ama onun bana karşı tavırları olumlu yönde. Bana açılmaya çekiniyor

Eh yani olabilir 6 yıldan bahsediyor.
Kendisi ilk kişinin gayet insani irtibatını da farklı algılıyor olabilir. Birşey hisseden farklı adımlar atardı bu kadar yıl içinde.
Çok iyi biliyorum onu bana karşı boş değil. Ama söylemeye çekiniyor bunu da bilirim

Ben ahlakını kişiliğini mütevazı kişiliğini hiç bir erkekte görmedim bu yaşa kadar ama onun bana karşı tavırları olumlu yönde. Bana açılmaya çekiniyor
Nasıl ulaşılmaz bir kadınsa etrafında 6 senedir açılmaya çekinen ama başkasıyla da olmayıp onu bekleyen adamlar var. Yersen 😂😂

Çok iyi biliyorum onu bana karşı boş değil. Ama söylemeye çekiniyor bunu da bilirim
Niye çekiniyor ? :D dur tahmin edeyim etrafta çok beğenilen bir gadınsın ve yaşını göstermiyorsun. En fazla 18,5 gösteriyorsun değil mi hdhdh

Bak bu tavsiyeleri kimse vermez kıymetimi bil.
Erkeğin uzun boylu akça pakça beyaz ve yakışıklı olanı makbuldür. Bencillik falan bunlar geçic. Yakışıklı ve beyazsa tamamdır. Sen ikinciyi kaçırma sakın. Yalnız kullanma talimatına uy yazın 50 faktör güneş kremini ihmal etme. Adama iyice sür. Sonuçta güneşten yanıp kararmış bi koca adayını kimse istemez. Hayatta mutluluklar cınım hadi byes 😚

1.kişi sizi yakından tanısa yüzünüze bile bakmazdı herhalde. Esmer birine “çirkin kara bir şey” demek için saf kötü olmak lazım.
Yalan yok bi defa bir kız arkadaşımla yoldan geçerken gördüm onu yolumu değiştirdim o da çaktırmadan telefonla oynuyormuş gibi yaptı sanki ama o ana çok büyük ayıp ettim onunla konuşsaydim yanımdaki kız arkadaşım beni hor görecekti

Yalan yok bi defa bir kız arkadaşımla yoldan geçerken gördüm onu yolumu değiştirdim o da çaktırmadan telefonla oynuyormuş gibi yaptı sanki ama o ana çok büyük ayıp ettim onunla konuşsaydim yanımdaki kız arkadaşım beni hor görecekti
İyi yapmışsın en doğrusu, esmer hatta kara biriyle konuşurken görülmek istememek hakkın.

Ya sen şakasın bence :D kara diye hor görülseydi insanlar kayne west , beyonce ve rihanna bu durumda olmazdı hdhdhd

6 yıldır? İyi bakın, belki yaza düğünü falan vardır yav.

Back
X