Kafam karıştı

Böcekler falan bize çirkin, kara bir şey olarak görünüyor küçük oldukları için ama yakından tüm yüzü görünür şekilde çekilen fotolarında çok güzeller. Bazılarının alacalı renkleri var bazılarının gerçek olmayacak kadar güzel maske gibi gözleri. Bazılarının 5 tane minnacık ışıldayan gözleri. Bizler göremiyoruz sadece. Buradaki adamın içimin güzelliğinin konu sahibi tarafından fark edildiği halde görülmemesi gibi.
Umarım adam bir an önce uyanır ama ya konu sahibi iyi rol yapıp düşüncelerini saklıyor ya da adam baya saf. Zor görür gibi
Yok be canım adamın belkide alakası bile yok konu sahibi ile.Adamlar herhangi bir şey söylememişler, sadece arada bir mesaj atıyormuş adam 😁 konu sahibi bundan yola çıkarak 6 yıldır 2 erkek arasında kaldığını düşünüyor :KK70:

bubendegilim bubendegilim yapmadım de ne olur, kendi belasını kendi bulaydı keşke. Ama o da kaşındı, tanımadığın insana nasıl böyle bir şey gönderirsin özellikle kimliksiz ortamda. Okuyanlara ders olsun bari

Merhabalar kızlar, ben 35 yaşında bekar biriyim. Konu şu ki; 6 yıl önce tanıştığım iki kişi kafamı karıştırıyor. Birisi özel sektörde işçi olarak çalışıyor çok efendi, nazik, çevreci, hayvansever, anlayışlı vs. Bir erkek ancak bu kadar düşünceli olabilir ve bu sürekli benimle konuşmaya çalışıyor ben İlk başlarda iyi samimi oldum ama sanırım o bana karşı birşey hissediyor. Sürekli hikayeme ilk o bakıyor cevap veriyor ben kısa geçiştiriyorum konuşmak içimden gelmiyor. Çünkü yanıma görünüş olarak yanıma yakıştıramadım çirkin kara birşey.
Diğeri ise kendi ofisi olan, çevremde ortak arkadaşlarım olan 1.82 boyunda yakışıklı ama düşünceniz bencil kadın ruhundan anlamayan odunun teki. Ben de buna nedense sıcak bakıyorum. Ama kafam da çok karışık. Yorumlarınıza ihtiyacım var.
Kesinlikle 2. Yi seçmelisiniz. Çünkü hayat dersleri en iyi yaşayarak, öğreniliyor.

Yess :KK70: fake hesabımdan attım :KK70: bana at beni kurtar dedi bende denileni yaptımm. Tam bir görev kadınıyım kıazz :KK70:
Oooo ortalık fena karışmış 😂 adam yazdımı başka birşey aaa tam bomba.Konu sahibinin kendi ismini doğru verdiğinden eminiz dimi?gidip başka garibanın adını ,bilgilerini verip ortalık karıştırmasın 🤔

Ben konu sahibine inanmiyorum ya. 😬 Kimse insta adres verip şu cocuga benim yerime burada soyledigim seyleri yaz kurtar demez. Hani oyle bir şey yapacak olsam ben kendim fake acar ordan yazardim niye tanimadiğim insana vereyim en kotu kendi arkadasima yazdirirdim. 🤷

Yalan yok bi defa bir kız arkadaşımla yoldan geçerken gördüm onu yolumu değiştirdim o da çaktırmadan telefonla oynuyormuş gibi yaptı sanki ama o ana çok büyük ayıp ettim onunla konuşsaydim yanımdaki kız arkadaşım beni hor görecekti
Burda sosyal bir deney yaptığınıza veya dalga geçtiğinize inanmak istiyorum. Çünkü bu okuduğum gerçek olamayacak kadar, neyse buraya uygun kelime bulamadım

Ben konu sahibine inanmiyorum ya. 😬 Kimse insta adres verip şu cocuga benim yerime burada soyledigim seyleri yaz kurtar demez. Hani oyle bir şey yapacak olsam ben kendim fake acar ordan yazardim niye tanimadiğim insana vereyim en kotu kendi arkadasima yazdirirdim. 🤷
Kendisiydi bence :d inşallah boş anına denk gelmişimdir de vermiştir hdjdjd

bubendegilim bubendegilim yapmadım de ne olur, kendi belasını kendi bulaydı keşke. Ama o da kaşındı, tanımadığın insana nasıl böyle bir şey gönderirsin özellikle kimliksiz ortamda. Okuyanlara ders olsun bari
Niye yapmıyım ki ? Bana rica etti. Benim kimseyi kırdığımı gördün mü ? Nöö asla :D

Back
X