Derler ya sinek küçük ama mide bulandırır buda o hesap olmuş,benim de kafam karıştı
ters tepki vermezdim ama saat geç yarın buluş falan derdim bunu bilir ama şuda eşimde o saatte gidip ark görüşmesi yapmaz..İşe değil de o arkadaşımla buluşmaya gidiyorum deseydi size, ne tepki verirdiniz? Ters tepki vermenizden korkmuşsa yalan söylemiş olabilir. Yok normalde zaten karışmayan biriyseniz, yalan söylememiştir.
evet haklısınız eşime bikaç kez uygun bi dille söyledim ama oda arkadaş olarak çok iyi aile yapısı beni ailgilendirmez falan dedi bişi diyemedim..Mumkunse esinizin bu adamla gorusmesine engel olun , esine deger vermeyerek kendini daha delikanli zanneden adamlarin sinek kadar hukmu yok gozumde. uzak durmak en iyisi...
eşimi tembihleyerek söyledim zaten sakın söyleme ona dedim..ya allah korusun tabi yapan her şekilde yapar ama aklımda hiç olmayan bişey bu huzurumuz kaçsın istemiyorum böyle şeyler yüzündenkadını direkt deşifre etmek yerine usulca araştırman daha doğru olurdu adam başkalarının yanında bile aşağılıyorsa kadına sizin yüzünüzden (laf yetiştirdi diye) şiddette uygulayabilir...
kafanızın karışıklığını eşinizi sessizce takip ile çözebilirsiniz, ama adama kıllandığınızı belirtmişsiniz yapsa bile şuaralar aşırı dikkatli olur
bir de Allah korkusu var demişsiniz çok yakınım 1.derece akrabam adam sürekli okurdu hatta namaz bile kıldırmışlığı var herkes annesine bak bu oğlun hem dünya hem ahiret peşinde dedi, girdiği işyerinde hovarda arkadaşına uydu önce içkiye sonra da evinin yakınında kadına ev tutacak kadar ilerledi (hiçbir baltaya sap olamadan öldü erkenden sirozdan o ayrı)
ama Allah korkusu var diye rahat davranma dualar varsa şeytan da var uyduracak arkadaşlarda var
tabi yövmiyeli geldi giderken cebindeki miktarı biliyordum çünküBayani arayip açık acik konuşun..
Birde eşin yovmiyesni alip geldiyse bence iş için gitmiştir.
O zaman eşine güven kadin yanlış anlamistirtabi yövmiyeli geldi giderken cebindeki miktarı biliyordum çünkü
aldı tabiParasini eline almiyor mu o gun?
Yok canim yaa alma gunahini esinin,dedigin gibiyse eger kadin biseyden haberi yoktur yazik,eside kadina sanane diye densiz densiz konustuysa,kadinda calismiyo ikisi beraber geziyolar diye dusunmustur..Bence bunda buyutelecek bisey yok esinide bis yere huzursuz etme canim..eşimin çok samimi olduğu bi arkadaşı var ama bu ark.biraz sorumsuz..karısını çok aşağılar herkezin yanında tersler bağırır,hiç bişey söylemezmiş nereye gitiğini ne yaptığını hatta kadın şimdiye kadar aldığı maaşın bile ne olduğunu bilmezmiş söylemiyormuş çünkü..şimdi bu adam bi yerin sorumlusu olarak çalışıyor.eşimde tatil gününde gece vardiyasına yövmiye usulü gidiyo bunun yanına..şimdi sorun şurda..pazar gecesi 10da aradı bu,pazarın elemanı 2 saat gecikecekmiş sen gel hem grşrz hemde aynı yövmiyeni al demiş.eşimde bana sordu bende git dedim gitti saat 1 gb.eve geri geldi.sonra dün bunun karısı aradı beni havadan sudan konuştuk sonra dediki bana ''biz hiç görüşemiyoruz eşler buluşuyo geziyo falan dedi.pazarda buluştular dedi bende gece 3 saatliğine gitti parasını aldı geldi dedim buda bana iş diyerekmi çıkıyo x abi dedi..iş diyerekmi derken neyi kastediyosun dedim yok görüşüyolarya ona dair söyledim dedi..sonra kapattık ama ben kıllandım yani.akşam eşim geldi ona söyledim oda bana kadının yine kocasını arayıp nerdesin dediğini ama adamın sanane falan diyerek kapattığını söyledi...hatta eşimde adama kızmış düzgünce konuşsana falan diye..ben bişey demedim ama kafama takıldı biraz..eşimede çok güvenirim allah korkusu olan biridir..yanlış bişey yapmayacağını düşünüyorum ama yinede kadın kafamı karıştırdı biraz...sizce varmdr yanlış bişey???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?