- Konu Sahibi Papatyags1905
-
benim annemi istemeyeni bende istemem kusura bakma valla canım senin annene yok diyo ama iş kendi annesine gelince baş tacı oldu sende ağaç kovuğundan çıktın zatenSevgilim benimle evlenme niyetinde fakat bazı durumlar var. Annesi eşini kaybetmiş ve o da tek evlat olduğu için evlendiğimizde annesi de bizimle yaşayacakmış. Benim annem de babamı kaybetti. Onu bende tek bırakmak istemiyorum . Bende tek evladım. Sevgilim kabul etse bile annesinin annemi kabul etmeyeceğini söyledi. Bunlara ek olarak kendisi çalışmami istemiyor ve orgun olarak okumami istemiyor açıköğretim okursun istediğin bölümü diyor. Ne yapacağım bilmiyorum kafam çok karıştı. Siz olsanız ne yapardınız?
canım ne güzel mesleğin var çalışmaya devam et sevgilin ve annesi geröek yüzünü göstermiş zaten şimdiden bunun için allaha dua etBenim zaten mesleğim var. Bir kreşte öğretmenim zaten. İstediğim bölümü okumayı dusunuyorum.
Onun annesi anne de. Sizin anneniz anne degil mi !!!!Sevgilim benimle evlenme niyetinde fakat bazı durumlar var. Annesi eşini kaybetmiş ve o da tek evlat olduğu için evlendiğimizde annesi de bizimle yaşayacakmış. Benim annem de babamı kaybetti. Onu bende tek bırakmak istemiyorum . Bende tek evladım. Sevgilim kabul etse bile annesinin annemi kabul etmeyeceğini söyledi. Bunlara ek olarak kendisi çalışmami istemiyor ve orgun olarak okumami istemiyor açıköğretim okursun istediğin bölümü diyor. Ne yapacağım bilmiyorum kafam çok karıştı. Siz olsanız ne yapardınız?
Sevgilim benimle evlenme niyetinde fakat bazı durumlar var. Annesi eşini kaybetmiş ve o da tek evlat olduğu için evlendiğimizde annesi de bizimle yaşayacakmış. Benim annem de babamı kaybetti. Onu bende tek bırakmak istemiyorum . Bende tek evladım. Sevgilim kabul etse bile annesinin annemi kabul etmeyeceğini söyledi. Bunlara ek olarak kendisi çalışmami istemiyor ve orgun olarak okumami istemiyor açıköğretim okursun istediğin bölümü diyor. Ne yapacağım bilmiyorum kafam çok karıştı. Siz olsanız ne yapardınız?
ikiniz de annelerinizi bir kenera bırakın evleri barkları yok mu sokağa atın demiyorum asla ama ne senin annen ne onun annesi yaşamasın sizinle sağlıkları el verdiği sürece.aynı evde yaşamak başlı başına bir sorun ben çok çektim çok iyi bilirim.bunun haricinde okumanızı istemiyorsa da zaten o konuda aklınız karışsın sadece sizin geleceğinizi engellemesin bi zahmet.Sevgilim benimle evlenme niyetinde fakat bazı durumlar var. Annesi eşini kaybetmiş ve o da tek evlat olduğu için evlendiğimizde annesi de bizimle yaşayacakmış. Benim annem de babamı kaybetti. Onu bende tek bırakmak istemiyorum . Bende tek evladım. Sevgilim kabul etse bile annesinin annemi kabul etmeyeceğini söyledi. Bunlara ek olarak kendisi çalışmami istemiyor ve orgun olarak okumami istemiyor açıköğretim okursun istediğin bölümü diyor. Ne yapacağım bilmiyorum kafam çok karıştı. Siz olsanız ne yapardınız?
Olduuuuu canım kib byeeee derim ...egitim şart !Sevgilim benimle evlenme niyetinde fakat bazı durumlar var. Annesi eşini kaybetmiş ve o da tek evlat olduğu için evlendiğimizde annesi de bizimle yaşayacakmış. Benim annem de babamı kaybetti. Onu bende tek bırakmak istemiyorum . Bende tek evladım. Sevgilim kabul etse bile annesinin annemi kabul etmeyeceğini söyledi. Bunlara ek olarak kendisi çalışmami istemiyor ve orgun olarak okumami istemiyor açıköğretim okursun istediğin bölümü diyor. Ne yapacağım bilmiyorum kafam çok karıştı. Siz olsanız ne yapardınız?
Ve sen hala bu hadsizle birliktesin öyle mi?Sevgilim kabul etse bile annesinin annemi kabul etmeyeceğini söyledi.
Sevgilim benimle evlenme niyetinde fakat bazı durumlar var. Annesi eşini kaybetmiş ve o da tek evlat olduğu için evlendiğimizde annesi de bizimle yaşayacakmış. Benim annem de babamı kaybetti. Onu bende tek bırakmak istemiyorum . Bende tek evladım. Sevgilim kabul etse bile annesinin annemi kabul etmeyeceğini söyledi. Bunlara ek olarak kendisi çalışmami istemiyor ve orgun olarak okumami istemiyor açıköğretim okursun istediğin bölümü diyor. Ne yapacağım bilmiyorum kafam çok karıştı. Siz olsanız ne yapardınız?
Anneler zor anlaşıyor yani onları aynı evde düşünemiyorum .
onun annesi yasayinca oluyo seninki niye olmuyomus cok mu biliyomus onlarSevgilim benimle evlenme niyetinde fakat bazı durumlar var. Annesi eşini kaybetmiş ve o da tek evlat olduğu için evlendiğimizde annesi de bizimle yaşayacakmış. Benim annem de babamı kaybetti. Onu bende tek bırakmak istemiyorum . Bende tek evladım. Sevgilim kabul etse bile annesinin annemi kabul etmeyeceğini söyledi. Bunlara ek olarak kendisi çalışmami istemiyor ve orgun olarak okumami istemiyor açıköğretim okursun istediğin bölümü diyor. Ne yapacağım bilmiyorum kafam çok karıştı. Siz olsanız ne yapardınız?
Böyleleri egoist canım. Dünya sadece kendi etraflarında dönüyor zannediyorlar.onun annesi yasayinca oluyo seninki niye olmuyomus cok mu biliyomus onlar
Kim demiş onu terk etmediğimi ???Böyleleri egoist canım. Dünya sadece kendi etraflarında dönüyor zannediyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?