• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karıştı

Papatyags1905

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
8
13
8
Sevgilim benimle evlenme niyetinde fakat bazı durumlar var. Annesi eşini kaybetmiş ve o da tek evlat olduğu için evlendiğimizde annesi de bizimle yaşayacakmış. Benim annem de babamı kaybetti. Onu bende tek bırakmak istemiyorum . Bende tek evladım. Sevgilim kabul etse bile annesinin annemi kabul etmeyeceğini söyledi. Bunlara ek olarak kendisi çalışmami istemiyor ve orgun olarak okumami istemiyor açıköğretim okursun istediğin bölümü diyor. Ne yapacağım bilmiyorum kafam çok karıştı. Siz olsanız ne yapardınız? :110:

Kaç yaşındasın? Okulun bitince evlen, ne bu acele? Hem böyle acele edip evlenip de çok mükemmel bir evliliğin içinde bulmayacaksın kendini! Baksana sevgilinin daha şimdiden şartlarına

hııı çok biliyo sevgiliniz..

siz niye onun annesini kabul ettiniz ???

sizde kabul etmeyin..

sakın öyle bir hataya düşmeyin, okulunuza devam edin, açıköğretim cart curtt boşverin..
kafanızı taşlara vurursunuz ama iş işten geçer..

Annen seni dogurmus bu yasa getirmis o kadar emek vermis
Anneni karsina al konus yanliz yasayabilirmi diye cok insan var oyle yanliz yasiyan yakin bi ev tutarsin
Ama kayinvalidenide kabul etme ev ustune ev olmaz ister istemez sorunlar cikar evliligin yipranir bi erkek ne kadar seviyorsa sevsin annesinden etkilenir unutma kimse annesini atmaz

Benim koca ders çalışmadım mı bana azar atıyor , vaktin bitiyor diye. :bicak:
Açıktan okuyayım dediğimde de , neden açıktan okuyacakmışsın diye de kızıyor valla.
Bence hemen evlen.
Ayrıca onun ki ana da senin ki değil mi :63:

Sevgilim benimle evlenme niyetinde fakat bazı durumlar var. Annesi eşini kaybetmiş ve o da tek evlat olduğu için evlendiğimizde annesi de bizimle yaşayacakmış. Benim annem de babamı kaybetti. Onu bende tek bırakmak istemiyorum . Bende tek evladım. Sevgilim kabul etse bile annesinin annemi kabul etmeyeceğini söyledi. Bunlara ek olarak kendisi çalışmami istemiyor ve orgun olarak okumami istemiyor açıköğretim okursun istediğin bölümü diyor. Ne yapacağım bilmiyorum kafam çok karıştı. Siz olsanız ne yapardınız? :110:

kaç yaşındasın sen yahu?
önce oku.. elin adamı ile anasına hizmet etmekte ısrar etme..

ne mi yapardım?
olabildiğince uzağa kaçardım topuklarımı popoma vura vura hem de.
ille bir tek hücreliyle evlenmek istiyorsanız, amipi tavsiye ederim, içkisi kumarı karı-kızı olmaz, zararsız takılır kendi halinde, bu zihniyettekilerin varlığı zarar, oksijen israfı :olamaz:

Bugünki çoğu konu saçma alay mı ediyorlar bizimle anlamıyorum ki biz olmayız çünki çok saçma tesadüfler tesadüfler o tek çock sen tek çocuk babalar ölmüş vs.. pfff neyse sıkıldım gidiyorum :duduk:

o adamdan ayurılırım.
ama şunu da ekliyeyim. ne senin annen nede onun annesi sizin yanınızda kalmamalı.

Yani seviyorsan ne yapabilirsin ki... Seni doğuran büyüten ananı yalnız birak git, seni evine kabul eden ama anneni etmeyen başka bir kadına kölelik, oğluna da karilik yap. Kafanın karışmasına gerek yok sevgi bunu gerektirir.

Nasıl yani sen onun annesini kabul ediyorsun da o senin anneni mi kabul etmiyor ? Öyle şey mi olur ya o da kabul edecek ya da sen de kabul etmezsin.
Okuma konusuna gelince tabi ki okuyacaksın ne yap ne et oku.

Back
X