- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.973
- 798
- Konu Sahibi Papatyags1905
Dalga geçmeyiniz.
E ama siz başlattınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dalga geçmeyiniz.
Hemen evlilik işlemlerine başlardım. Böyle adam zor bulunur.
Benim zaten mesleğim var. Bir kreşte öğretmenim zaten. İstediğim bölümü okumayı dusunuyorum.Sen niye kabul ediyorsun iki annede kendi evlerinde olsunlar hatta yakınlar da olsunlar size ama aynı evde değil her ikiside bence hatta siz bence henüz evlenemeyin erteleyin ben okulumu bitiricem hemde örgün diyin mesleğini eline al sonra evlen
O zaman oku tabiki içinde kalmasın evlilik kaçmıyorBenim zaten mesleğim var. Bir kreşte öğretmenim zaten. İstediğim bölümü okumayı dusunuyorum.
1- ne olursa olsun oku, kimseye muhtaç olma, gelecegin ne getireceği belli olmazSevgilim benimle evlenme niyetinde fakat bazı durumlar var. Annesi eşini kaybetmiş ve o da tek evlat olduğu için evlendiğimizde annesi de bizimle yaşayacakmış. Benim annem de babamı kaybetti. Onu bende tek bırakmak istemiyorum . Bende tek evladım. Sevgilim kabul etse bile annesinin annemi kabul etmeyeceğini söyledi. Bunlara ek olarak kendisi çalışmami istemiyor ve orgun olarak okumami istemiyor açıköğretim okursun istediğin bölümü diyor. Ne yapacağım bilmiyorum kafam çok karıştı. Siz olsanız ne yapardınız?![]()
Anneler zor anlaşıyor yani onları aynı evde düşünemiyorum .1- ne olursa olsun oku, kimseye muhtaç olma, gelecegin ne getireceği belli olmaz
2- altlı üstlü ve ya yakından ev tutun , 1 evde siz , diğer evde anneler otursun, beraber olmaz çok zor
3-baştan kurallarını koy, taviz verme, sonra hep taviz veren taraf sen oluyorsun, karşındaki hep kendi dediği olsun istiyor
Ama sizinle beraber hiç olmazAnneler zor anlaşıyor yani onları aynı evde düşünemiyorum .
Zaten olmayacakta adil davranilsa neyse de . Ben başkasının gözünde nasıldır bu durum diye buraya paylaşma gereksinimi duydum.Ama sizinle beraber hiç olmaz![]()
Bence herkes annesiyle otursun :)
Evlenmezdim.....Sevgilim benimle evlenme niyetinde fakat bazı durumlar var. Annesi eşini kaybetmiş ve o da tek evlat olduğu için evlendiğimizde annesi de bizimle yaşayacakmış. Benim annem de babamı kaybetti. Onu bende tek bırakmak istemiyorum . Bende tek evladım. Sevgilim kabul etse bile annesinin annemi kabul etmeyeceğini söyledi. Bunlara ek olarak kendisi çalışmami istemiyor ve orgun olarak okumami istemiyor açıköğretim okursun istediğin bölümü diyor. Ne yapacağım bilmiyorum kafam çok karıştı. Siz olsanız ne yapardınız?![]()
kaçardım benSevgilim benimle evlenme niyetinde fakat bazı durumlar var. Annesi eşini kaybetmiş ve o da tek evlat olduğu için evlendiğimizde annesi de bizimle yaşayacakmış. Benim annem de babamı kaybetti. Onu bende tek bırakmak istemiyorum . Bende tek evladım. Sevgilim kabul etse bile annesinin annemi kabul etmeyeceğini söyledi. Bunlara ek olarak kendisi çalışmami istemiyor ve orgun olarak okumami istemiyor açıköğretim okursun istediğin bölümü diyor. Ne yapacağım bilmiyorum kafam çok karıştı. Siz olsanız ne yapardınız?![]()
annesi kim ki anneni kabul etmiyor ? haspam sen onu kabul etmişsinde iş ona kalmış sanki ay cok sinirlendimSevgilim benimle evlenme niyetinde fakat bazı durumlar var. Annesi eşini kaybetmiş ve o da tek evlat olduğu için evlendiğimizde annesi de bizimle yaşayacakmış. Benim annem de babamı kaybetti. Onu bende tek bırakmak istemiyorum . Bende tek evladım. Sevgilim kabul etse bile annesinin annemi kabul etmeyeceğini söyledi. Bunlara ek olarak kendisi çalışmami istemiyor ve orgun olarak okumami istemiyor açıköğretim okursun istediğin bölümü diyor. Ne yapacağım bilmiyorum kafam çok karıştı. Siz olsanız ne yapardınız?![]()
Sevgilim benimle evlenme niyetinde fakat bazı durumlar var. Annesi eşini kaybetmiş ve o da tek evlat olduğu için evlendiğimizde annesi de bizimle yaşayacakmış. Benim annem de babamı kaybetti. Onu bende tek bırakmak istemiyorum . Bende tek evladım. Sevgilim kabul etse bile annesinin annemi kabul etmeyeceğini söyledi. Bunlara ek olarak kendisi çalışmami istemiyor ve orgun olarak okumami istemiyor açıköğretim okursun istediğin bölümü diyor. Ne yapacağım bilmiyorum kafam çok karıştı. Siz olsanız ne yapardınız?![]()
hiç gerek yok bencil sevgilinizZaten olmayacakta adil davranilsa neyse de . Ben başkasının gözünde nasıldır bu durum diye buraya paylaşma gereksinimi duydum.