• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam karıştı

Sen niye kabul ediyorsun iki annede kendi evlerinde olsunlar hatta yakınlar da olsunlar size ama aynı evde değil her ikiside bence hatta siz bence henüz evlenemeyin erteleyin ben okulumu bitiricem hemde örgün diyin mesleğini eline al sonra evlen

Sen niye kabul ediyorsun iki annede kendi evlerinde olsunlar hatta yakınlar da olsunlar size ama aynı evde değil her ikiside bence hatta siz bence henüz evlenemeyin erteleyin ben okulumu bitiricem hemde örgün diyin mesleğini eline al sonra evlen
Benim zaten mesleğim var. Bir kreşte öğretmenim zaten. İstediğim bölümü okumayı dusunuyorum.

Sevgilim benimle evlenme niyetinde fakat bazı durumlar var. Annesi eşini kaybetmiş ve o da tek evlat olduğu için evlendiğimizde annesi de bizimle yaşayacakmış. Benim annem de babamı kaybetti. Onu bende tek bırakmak istemiyorum . Bende tek evladım. Sevgilim kabul etse bile annesinin annemi kabul etmeyeceğini söyledi. Bunlara ek olarak kendisi çalışmami istemiyor ve orgun olarak okumami istemiyor açıköğretim okursun istediğin bölümü diyor. Ne yapacağım bilmiyorum kafam çok karıştı. Siz olsanız ne yapardınız? :110:
1- ne olursa olsun oku, kimseye muhtaç olma, gelecegin ne getireceği belli olmaz
2- altlı üstlü ve ya yakından ev tutun , 1 evde siz , diğer evde anneler otursun, beraber olmaz çok zor
3-baştan kurallarını koy, taviz verme, sonra hep taviz veren taraf sen oluyorsun, karşındaki hep kendi dediği olsun istiyor

1- ne olursa olsun oku, kimseye muhtaç olma, gelecegin ne getireceği belli olmaz
2- altlı üstlü ve ya yakından ev tutun , 1 evde siz , diğer evde anneler otursun, beraber olmaz çok zor
3-baştan kurallarını koy, taviz verme, sonra hep taviz veren taraf sen oluyorsun, karşındaki hep kendi dediği olsun istiyor
Anneler zor anlaşıyor yani onları aynı evde düşünemiyorum .

eee sorun nerede

herkes ayrı evde otursun

senin annen yalnız oturabilirse onunki de oturabilir

onun annesi yalnız oturamazsa seninki de oturamaz

hep yazarım yine yazıyorum 80 yaşındaki anneannem Ankara da eş dost akraba dahi olmadan 18 yıldır yalnız yaşıyor

bu yalnız yaşayamayanlar farklı bir cins mi onlar da senin benim gibi insan değil mi

net ol herkes kendi evinde otursun diyeceksin oturamıyorsa da güle güle diyeceksin

aslında sevgilinizi şimdiden nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu size gösterdiği için teşekkür etmeniz lazım ,evlendikten sonra o yüzü gösterende var.

sen onun anasını kabul ediyosun da, senin ananı kabul edip etmeyeceğine dair ne diye tereddütün var.. saf mısın canım yaa, böyle pasif kalıyosunuz sonra dünya kadar konu açıyosunuz. senden annesiyle yaşamanı isteyebilecek kadar yürek yemişse bir adam sen de anneni sorgularlar mı diye düşünmeyeceksin artık.. annelerle beraber yürütülmeye çalışılan evliliği hiç analiz etmeyelim şimdi dimi. gerçek gündemi unutturur bu konu çünkü... Ama yani şuradaki konundan sonra artık net olarak şunu söylüyorum ki, okuman şart tatlım... henüz sağlıklı düşünemiyorsun çünkü, evlilik erişkinliğine ulaşmamışsın.

ama ben senin gözünü açayım istersen. Kocan örgün okumanı istemiyor haklı olarak çünkü pek kıymetli anneciğine bakıcı lazım. ben bunu burdan gördüm de sen ordan göremediysen ne diim artık

Sevgilim benimle evlenme niyetinde fakat bazı durumlar var. Annesi eşini kaybetmiş ve o da tek evlat olduğu için evlendiğimizde annesi de bizimle yaşayacakmış. Benim annem de babamı kaybetti. Onu bende tek bırakmak istemiyorum . Bende tek evladım. Sevgilim kabul etse bile annesinin annemi kabul etmeyeceğini söyledi. Bunlara ek olarak kendisi çalışmami istemiyor ve orgun olarak okumami istemiyor açıköğretim okursun istediğin bölümü diyor. Ne yapacağım bilmiyorum kafam çok karıştı. Siz olsanız ne yapardınız? :110:
Evlenmezdim.....

kaçardım ben

annesi kim ki anneni kabul etmiyor ? haspam sen onu kabul etmişsinde iş ona kalmış sanki ay cok sinirlendim:olamaz::olamaz:

Tekmeyi vurur anasıyla beraber uzun ömürler dilerdim..

Back
X