- 28 Şubat 2017
- 40
- 17
- 38
- 31
- Konu Sahibi OturanMuhendis
-
nasıl oluyor onu pek anlamadımçoğu tipik türk kızı
dokunmaya çalışmaları, gülerken garip bir şekilde gülmesi, sinemaya gitmek için aşırı ısrarı gibi. Biraz daha oturaklı insanlardan hoşlanırım ondab dolayı biraz itici gelmiş olabilirAşırı cıvıktan kastınız ne örnek verseniz ?
O zmn hiç ilerletmeyin karşı tarafta umitlenmesin basta bir şey içine sinmiyorsa sonunda da düzelmiyor tecrübeyle sabitdokunmaya çalışmaları, gülerken garip bir şekilde gülmesi, sinemaya gitmek için aşırı ısrarı gibi. Biraz daha oturaklı insanlardan hoşlanırım ondab dolayı biraz itici gelmiş olabilir
Hep derler ya tipik türk kızı hareketleri falan diye ondan öyle bir şey dedimben biraz eski kafalıyım. cıvık adam sevmem de... nasıl oluyor onu pek anlamadım
Evet ben de aslında böyle gönül işlerinden birinin hakkına girmekten korkarım, teşekkür ederim düşünceniz içinO zmn hiç ilerletmeyin karşı tarafta umitlenmesin basta bir şey içine sinmiyorsa sonunda da düzelmiyor tecrübeyle sabit
Emin değilsen yaz aklının bir köşesine bir iki kere daha görüş. Eğer düşündüğün gibi biriyse bırakırsın olur biter.Hep derler ya tipik türk kızı hareketleri falan diye ondan öyle bir şey dedimben de tanıdığımda öyleydi aslında öyle sanmıştım , toplamda 3 4 kere görüştük, son görüştüğümüzde o hareketlerini görünce heyecanım kalmadı ama acaba yanlış mı yapıyorum yanlış mı anladım diye içim içimi yiyor biraz daha tanısamıydım
Çok iyi niyetlisinizDokunmaya çalışmak nasıl ne şekilde? Biraz ayrıntılı yazsanız daha iyi olur. Sinema çok güzel bir teklif aslında...izlemek istediği film, film içinde geçenlere yorumu, duygusallığı herşey hakkında fikir verir. Hem üzerine konuşacak ortak bişey yapmış olurdunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?